Σήμερα η εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ για τα οφέλη των Πρεσπών - Εξοργισμένοι οι ΠΑΟΚτζήδες

25/6/2018 09:19    Τούμπα
Για σήμερα το απόγευμα της Δευτέρας, είναι προγραμματισμένη η εκδήλωση που διοργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ στο πολιτιστικό κέντρο της Τούμπας στη Θεσσαλονίκη

Στη συγκεκριμένη εκδήλωση θα παρουσιάσει τα οφέλη της υπογραφής συμφωνίας στις Πρέσπες ανάμεσα στις κυβερνήσεις της Ελλάδας και της ΠΓΔΜ.

Η εν λόγω κίνηση προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Συνδέσμου Φίλων ΠΑΟΚ Τούμπας που εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση.

«Αυτοί που μιλούσαν για αλήθεια και αποδείχθηκαν οι μεγαλύτεροι ψεύτες.

Αυτοί που τάσσονταν κατά της αστυνομικής βίας και τελικά την χρησιμοποιούν προς διασφάλιση των μικροκομματικών τους συμφερόντων.

Αυτοί που απαγορεύουν και φιμώνουν την όποια αντίδραση στην αυθαιρεσία της εξουσίας τους, χρησιμοποιώντας τους προβοκάτορες των Μ.Μ.Ε., έτσι ώστε να διατηρήσουν την καρέκλα τους για λίγο ακόμη.

Αυτοί που αφήνουν τους πραγματικούς τρομοκράτες και εγκληματίες να αλωνίζουν και βάζουν φυλακή τους οπαδούς για ένα πυρσό, με κατηγορίες για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, χωρίς αποδείξεις.

Αυτοί που αντιλαμβάνονται τους ΒορειοΕλλαδίτες, ως πολίτες 2ης κατηγορίας.

Αυτοί που πολέμησαν τον Π.Α.Ο.Κ. για ένα ρόλο χαρτί.

Αυτοί λοιπόν οι επαγγελματίες της πολιτικής της κωλοτούμπας και της ντροπής, που έχουν όνομα «ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ», στις 17 Ιουνίου υπέγραψαν την οριστική και αμετάκλητη καταδίκη τους, παραδίδοντας την Μακεδονική πολιτισμική κληρονομιά και αναγνωρίζοντας παράλληλα Μακεδονική γλώσσα και ταυτότητα, σε ένα κρατίδιο Σλάβων.

Δεν έμειναν όμως μόνο εκεί, αλλά προσπάθησαν να μας πείσουν για την «τεράστια επιτυχία» αυτής της κίνησης τους, διοργανώνοντας μεταξύ άλλων εκδήλωση για τα «οφέλη» της συμφωνίας, την ερχόμενη Δευτέρα στην Τούμπα.

Ως οπαδοί του μεγαλύτερου κοινωνικού κινήματος, της μοναδικής Μακεδονίας, που για 92+ χρόνια αγωνιζόμαστε ενάντια σε κάθε μορφή αδικίας, ρατσισμού, ανελευθερίας και καταστολής και πάντα προασπιζόμενοι την ιστορική αλήθεια και το συμφέρον των συμπολιτών μας, δεν θα μπορούσαμε να αφήσουμε αναπάντητη την εν λόγω προδοσία.

Ενημερώνουμε τους Κυβερνώντες, πως τους περιμένουμε λοιπόν τη Δευτέρα να τους υποδεχτούμε όπως τους αρμόζει και τους υποσχόμαστε ότι όχι μόνο δεν θα λάβει χώρα μία τέτοια εξευτελιστική προπαγανδιστική εκδήλωση στην Τούμπα.

Υ.Γ.1: Αλήτες Προδότες Πολιτικοί,
Υ.Γ.2.Τα κάνατε σκατα για ακόμη μια φορά, στη ΤΟΥΜΠΑ δεν χώραν αυτά.
Υ.Γ.3: Για τους περίεργους…, άλλο Πατριωτισμός, άλλο Εθνικισμός και δεν θα επιτραπεί σαν κανέναν φασίστα να καπηλευτεί τη δίκαιη δράση μας
Υ.Γ.4: Τσιπροκαμμένοι….ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ

Μετά τιμής, ΣΦ Π.Α.Ο.Κ. ΤΟΥΜΠΑΣ»



Επόμενο Προηγούμενο
 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία την Κυριακή στην Καλαμαριά

Εφημερεύοντα Φαρμακεία την Κυριακή στην Καλαμαριά

09:00 3/8/2025

Κυριακή 3/8

Εφημερεύοντα Φαρμακεία το Σάββατο στην Καλαμαριά

Εφημερεύοντα Φαρμακεία το Σάββατο στην Καλαμαριά

09:00 2/8/2025

Σάββατο 2/8

Εφημερεύοντα Φαρμακεία την Παρασκευή στην Καλαμαριά

Εφημερεύοντα Φαρμακεία την Παρασκευή στην Καλαμαριά

09:00 1/8/2025

Παρασκευή 1/8

Μετρό Θεσσαλονίκης: Παρελήφθη νέος συρμός

Μετρό Θεσσαλονίκης: Παρελήφθη νέος συρμός

11:00 31/7/2025

Μέχρι πότε οι υπόλοιποι 12

Εφημερεύοντα Φαρμακεία την Πέμπτη στην Καλαμαριά

Εφημερεύοντα Φαρμακεία την Πέμπτη στην Καλαμαριά

09:00 31/7/2025

Πέμπτη 31/7

Η τελευταία «Μουσική Πέμπτη» του Ιουλίου γίνεται… Παρασκευή λόγω κακοκαιρίας

Η τελευταία «Μουσική Πέμπτη» του Ιουλίου γίνεται… Παρασκευή λόγω κακοκαιρίας

20:00 30/7/2025

31/07 - 9:00 μμ - 11:30 μμ

Ο Δήμος Καλαμαριάς συμμετέχει στη δράση «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξη τους στην προσχολική εκπαίδευση»

Ο Δήμος Καλαμαριάς συμμετέχει στη δράση «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξη τους στην προσχολική εκπαίδευση»

17:13 30/7/2025

Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξη τους στην προσχολική εκπαίδευση

Πολύωρη Σύσκεψη Εργασίας στα γραφεία του Μετρό Θεσσαλονίκης

Πολύωρη Σύσκεψη Εργασίας στα γραφεία του Μετρό Θεσσαλονίκης

13:00 30/7/2025

Για την ολοκλήρωση της οδού Πόντου

Ο Δήμος Καλαμαριάς προμηθεύτηκε νέα πλυστικά μηχανήματα

Ο Δήμος Καλαμαριάς προμηθεύτηκε νέα πλυστικά μηχανήματα

11:00 30/7/2025

Ο Δήμος Καλαμαριάς, στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας για καθαρούς και φιλόξενους δημόσιους χώρου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία την Τετάρτη στην Καλαμαριά

Εφημερεύοντα Φαρμακεία την Τετάρτη στην Καλαμαριά

09:00 30/7/2025

Τετάρτη 30/7

Κλασικά Έπιπλα