Τα σημεία του οδικού δικτύου της Θεσσαλονίκης που γίνονται εργασίες

19/9/2017 09:03    Αναλυτικά τα σημεία
Συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης σε δίκτυα της Θεσσαλονίκης, οι οποίες θα εκτελούνται κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. 

Συγκεκριμένα, εργασίες πραγματοποιούνται στην 27η Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης-Νέας Μηχανιώνας, στο ύψος της Ιντερσαλόνικα, στην κατεύθυνση προς Νέα Μηχανιώνα. Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί από σήμερα έως και την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017, με ώρα έναρξης των εργασιών τις 7.00 το πρωί.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας ισχύουν από χθες στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης και στην οδό Λαγκαδά. 

Α. Επί της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης έως την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017 ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες:

1) Αποκατάσταση προστατευτικών στηθαίων, εργασίες κατακόρυφης και οριζόντιας σήμανσης στο οδικό τμήμα μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Κ12 (Αεροδρόμιο, Νέα Μουδανιά) και του ανισόπεδου κόμβου Κ5 (Νοσοκομεία Παπαγεωργίου και 424 ΓΣΝΕ) με κατεύθυνση προς δυτικά και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 9:00 το πρωί.

2) Αποκατάσταση προστατευτικών στηθαίων, εργασίες κατακόρυφης και οριζόντιας σήμανσης, στο οδικό τμήμα μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Κ5 (Νοσοκομεία Παπαγεωργίου και 424 ΓΣΝΕ) και του ανισόπεδου κόμβου Κ12 (Αεροδρόμιο, Νέα Μουδανιά) με κατεύθυνση προς ανατολικά και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 6:00 το πρωί.

Β. Επί της οδού Λαγκαδά και τους κλάδους σύνδεσης αυτής, έως την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017 ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

1) Κοπή χόρτων και κλαδιών, χωματουργικές εργασίες και καθαρισμός στο οδικό τμήμα μεταξύ της οδού Λεωφόρου Στρατού του Δήμου Παύλου Μελά έως τον ανισόπεδο κόμβο Ωραιοκάστρου με κατεύθυνση προς Τιτάν και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 8:00 το πρωί.

2) Κοπή χόρτων και κλαδιών, χωματουργικές εργασίες και καθαρισμός στο οδικό τμήμα μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Ωραιοκάστρου έως την οδό Λεωφόρου Στρατού του Δήμου Παύλου Μελά με κατεύθυνση προς κέντρο Θεσσαλονίκης και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 8:00 το πρωί .

Τέλος, πραγματοποιούνται εργασίες αποκατάστασης στηθαίων ασφαλείας επί της νησίδας της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών, και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας, και συγκεκριμένα από τον κόμβο Κ-12 (κλάδος εξόδου από Περιφερειακή Οδό) έως και τον κόμβο Ρυσίου, με αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας.
Οι συγκεκριμένες εργασίες θα πραγματοποιούνται έως και την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017, με ώρα έναρξης των εργασιών τις 8.00 το πρωί.


voria

Επόμενο Προηγούμενο
 

Ο Φοίνικας απέκτησε και πάλι το δικό του ΚΑΠΗ

Ο Φοίνικας απέκτησε και πάλι το δικό του ΚΑΠΗ

15:00 25/7/2025

Νέες κοινωνικές υποδομές στην υπηρεσία των πολιτών

Νέα εφαρμογή στα λεωφορεία

Νέα εφαρμογή στα λεωφορεία

11:00 25/7/2025

Ψηφιακά εισιτήρια, τι πληροφορίες θα δίνει

Εφημερεύοντα Φαρμακεία την Παρασκευή στην Καλαμαριά

Εφημερεύοντα Φαρμακεία την Παρασκευή στην Καλαμαριά

09:00 25/7/2025

Παρασκευή 25/7

Θερινός Δημοτικός κινηματογράφος “cine AYRA”

Θερινός Δημοτικός κινηματογράφος “cine AYRA”

20:59 24/7/2025

Από Πέμπτη 24 Ιουλίου έως Τετάρτη 30 Ιουλίου

Στο Δημαρχείο Καλαμαριάς για Μετρό και Πόντου ο Νίκος Ταχιάος

Στο Δημαρχείο Καλαμαριάς για Μετρό και Πόντου ο Νίκος Ταχιάος

18:10 24/7/2025

Συνάντηση εργασίας για το Μετρό και την διάνοιξη της Πόντου

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η δημόσια διαβούλευση για το Σχέδιο Αστικής Προσβασιμότητας (ΣΑΠ)

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η δημόσια διαβούλευση για το Σχέδιο Αστικής Προσβασιμότητας (ΣΑΠ)

16:17 24/7/2025

Με συμμετοχή φορέων

Η Άσπα στο Billboard της Times Square

Η Άσπα στο Billboard της Times Square

12:22 24/7/2025

Είναι τιμητικό και μαγικό

Επιχείρηση καθαρισμού και απομάκρυνσης εγκαταλελειμμένων σκαφών από τον Δήμο Καλαμαριάς

Επιχείρηση καθαρισμού και απομάκρυνσης εγκαταλελειμμένων σκαφών από τον Δήμο Καλαμαριάς

11:53 24/7/2025

Με στόχο την ενίσχυση της δημόσιας ασφάλειας

Εφημερεύοντα Φαρμακεία την Πέμπτη στην Καλαμαριά

Εφημερεύοντα Φαρμακεία την Πέμπτη στην Καλαμαριά

09:00 24/7/2025

Πέμπτη 24/7

Ο Πέτρος Ιακωβίδης στο Summer Night Flow Thessaloniki

Ο Πέτρος Ιακωβίδης στο Summer Night Flow Thessaloniki

20:55 23/7/2025

Πέμπτη 24/7

Κλασικά Έπιπλα