Καλαμαριά: 43 μετάλλια κατέκτησε ο Κολυμβητικός Όμιλος σε Πανελλήνιους αγώνες (φωτο)

26/2/2020 12:22    στην Λάρισα
Στους Χειμερινούς Πανελλήνιους αγώνες Τεχνικής κολύμβησης που πραγματοποιήθηκαν στην Λάρισα 21-23 Φεβρουαρίου η σκληρή δουλειά των παιδιών του Κολυμβητικού Ομίλου Καλαμαριάς, ανταμείφθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. 

Η ομάδα ανάμεσα σε 39 σωματεία και πάνω από 600 συμμετέχοντες αθλητές και αθλήτριες, κατέκτησε την πρώτη θέση στα μετάλλια με 18 χρυσά 14 αργυρά και 11 χάλκινα μετάλλια. 



Παράλληλα οι αθλητές της ομάδας πέτυχαν χρόνους πολύ κοντά στα όρια Εθνικής για να εκπροσωπήσουν την χώρα μας στις διεθνείς της υποχρεώσεις.






Ο Κολυμβητικός Όμιλος Καλαμαριάς προπονείται καθημερινά στο Δημοτικό κολυμβητήριο Καλαμαριάς από το 2008 έως και σήμερα.

Καθημερινά οι αθλητές του σωματείου προπονούνται και προσπαθούν να πετύχουν τους στόχους που έχουν θέσει με τους προπονητές τους.

Από το 2012 έως και σήμερα παιδιά της Καλαμαριάς πλαισιώνουν την Εθνική ομάδα Τεχνικής κολύμβησης (finswimming), ένα άθλημα που τα τελευταία χρόνια έχει δει ραγδαία ανάπτυξη, αυξάνοντας διαρκώς το επίπεδο και τον ανταγωνισμό. 



Επόμενο Προηγούμενο
 

Social Media - Thessaloniki
Κλασικά Έπιπλα