Kορονοϊός: Αλλοι τρεις νεκροί τα ξημερώματα - 46 τα θύματα

31/3/2020 12:25    μεγαλωνει η τραγική λίστα
Τρία νέα θύματα του κορονοϊού καταγράφηκαν στη λίστα των θανόντων τις τελευταίες ώρες, με τον συνολικό αριθμό των θυμάτων στην χώρα μας να ανέρχεται πλέον στα 46.

Έναν ακόμη νεκρό από τον κορονοϊό μετρά η περιφερειακή ενότητα Κοζάνης που θρηνεί την απώλεια έξι ανθρώπων από την ευρύτερη περιοχή. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για 79χρονο που νοσηλευόταν για πολλές ημέρες στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας. Ο άτυχος άντρας από την περιοχή της Εορδαίας κατέληξε τα ξημερώματα. 

Δύο ακόμη συμπολίτες μας κατέληξαν τα ξημερώματα της Τρίτης σε αθηναϊκά νοσοκομεία. Πρόκειται για έναν άνδρα 78 ετών που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Σωτηρία», καθώς και για μία 82χρονη γυναίκα που έχασε τη μάχη για τη ζωή στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του ethnos, οι δύο τελευταίοι είχαν υποκείμενα νοσήματα.

Με βάση τα επίσημα στοιχεία, 71 άνθρωποι είναι διασωληνωμένοι και πέντε ασθενείς έχουν βγει από τις ΜΕΘ. Οπως ενημέρωσε ο κ. Τσιόδρας, «δεν πρέπει να σταματήσει ο εμβολιασμός των παιδιών». Από τους 71 διασωληνωμένους, οι 14 είναι γυναίκες ενώ πάνω από το 50 έχουν κάποιο υποκείμενο νόσημα. Από τους θανάτους, η μέση ηλικία είναι 71 ετών, πάνω από το 90% αυτών είχε υποκείμενα νοσήματα. Εχουν διενεργηθεί 15.961 τεστ, όπως επισήμανε ο κ. Τσιόδρας.



Επόμενο Προηγούμενο
 

Social Media - Thessaloniki
Κλασικά Έπιπλα