Οι παλαίμαχοι του Απόλλωνα Καλαμαριάς σε τουρνουά μνήμης!

23/5/2018 01:23    μια συναισθηματικά φορτισμένη μέρα
Σε μια συναισθηματικά φορτισμένη μέρα από την χαμό του Χάρρυ Κλυνν,  οι παλαίμαχοι του Απόλλωνα διοργάνωσαν για ακόμα μια χρονιά το τουρνουά μνήμης για την 19 Μαΐου.

Στο τουρνουά πήραν μέρος οι παλαίμαχοι του Άρη,  του Κιλκισιακού , αλλά και  η Μικτή Θεσσαλονίκης. Πριν την έναρξη του τουρνουά, κρατήθηκε από τους συμμετέχοντες ενός λεπτού σιγή στην μνήμη των θυμάτων της γενοκτονίας, αλλά και στην μνήμη του εκλιπόντος πρόεδρου των Ποντίων, Βασίλη Τριανταφυλλίδη.

Ο πρώτος αγώνας του τουρνουά ήταν μεταξύ του Απόλλωνα με τον Άρη, με νικητές  τους «κιτρινόμαυρους» με 1-2. Για την ιστορία σκόρερ για τους «κοκκινόμαυρους» ήταν ο Τσολερίδης, που ισοφάρισε προσωρινά στο πρώτο μέρος για το 1-1.

Στο γήπεδο έδωσαν το παρών, εκτός του προπονητή του Απόλλωνα Δημήτρη Καλαϊτζίδη και οι πρώην τεχνικοί των Ποντίων, Στρατός Βουτσακέλης, και Γιάννης Πολλαετίδης, καθώς και ο βετεράνος ποδοσφαιριστής Νάκος Νάκου.

Για τους «κοκκινόμαυρους» αγωνίστηκαν οι Τσιμτσούδης, Παρασκευόπουλος, Ομηρίδης, Μπαξεβάνος, Κεφαλάς, Μπουρδαμής, Τραϊανόπουλος, Τσολερίδης, Δημητριάδης, Τσέκος, Κάκογλου Ν., Κάκογλου, Δερμιτζόγλου, Καρακασίδης, Χατζηιωαννίδης, Παρμαξίδης, Σιάφος,Σαμλίδης, Σαπαρίδης, Ζαρογιάννης και Νικολαΐδης.


apollon365

Επόμενο Προηγούμενο
 

Social Media - Thessaloniki
Κλασικά Έπιπλα