Πετυχαίνουν οργασμό χωρίς επαφή – Δείτε πώς!

18/5/2020 23:32    ενεργοποιούν τις αισθήσεις
Τα ερωτικά παιχνίδια ενεργοποιούν τις αισθήσεις μας και μας οδηγούν σε μια κατάσταση ευφορίας με την καρδιά να χτυπάει πιο δυνατά και το αίμα να φτάνει με δύναμη στις πιο ερωτογενείς ζώνες.

Συνήθως, ο οργασμός είναι η αντίδραση του οργανισμού στην σωματική ευχαρίστηση που νιώθουμε, είτε από τον/την σύντροφό μας, είτε και μέσω της αυτοϊκανοποίησης (αυνανισμός).

Ένας απαλός ψίθυρος και ένα ανεπαίσθητο άγγιγμα μπορεί να σας πλημμυρίσει με σεξουαλική ενέργεια μέχρι το σημείο του οργασμού, αν ξέρετε πώς να εκμεταλλευτείτε την δύναμη του μυαλού.

Έχετε αναρωτηθεί αν είναι εφικτό να επιτύχουμε οργασμό... κατά παραγγελία, χωρίς ουσιαστικά κανένα ερωτικό άγγιγμα;

Οι ειδικοί στην ερωτική ύπνωση απαντούν “ναι”...



Οργασμός και ερωτική ύπνωση

Το άτομο που είναι σε κανονική ύπνωση έχει ακόμα τις αισθήσεις του, αλλά χάνει τη δύναμη να αναλάβει εθελοντική δράση και ανταποκρίνεται πολύ έντονα στις... πρότασει ή/και παροτρύνσεις του υπνωτιστή. Αντίθετα, η ερωτική ύπνωση λειτουργεί σαν “καθοδηγούμενος διαλογισμός” που προκαλεί σεξουαλική διέγερση χωρίς κανένα απολύτως άγγιγμα. Αν και είναι μια προκαλούμενη κατάσταση, το άτομο παραμένει υπό έλεγχο.

Η σύνδεση νου και σώματος

Ο εγκέφαλος παίζει καίριο ρόλο στην σεξουαλική διέγερση. “Ζητάει” να λαμβάνει σχετικά μηνύματα, ή σήματα για να μπορέσει να φέρει το σώμα σε κατάσταση οργασμού. Είναι το μέρος όπου βιώνουμε κάθε ευχαρίστηση ή/και πόνο (συναισθήματα που πολλές φορές... μπλέκονται). Αν και αισθάνεστε ότι η ευχαρίστηση ή ο πόνος επικεντρώνεται σε ένα συγκεκριμένο μέρος του σώματος, είναι ο εγκέφαλος που κάνει αυτό το συναίσθημα εφικτό. Με άλλα λόγια, το εκάστοτε μέρος του σώματος απλά “μεταφέρει” την διέγερση του εγκεφάλου.

“Μπορεί να είναι αδύνατο να αλλάξετε τον τρόπο που ο εγκέφαλός σας ανταποκρίνεται στα μηνύματα που του δίνετε, αλλά μπορείτε να αλλάξετε τα μηνύματα που του δίνετε εξαρχής. Γι' αυτό είναι τόσο σημαντικό να συντονίσετε σκέψεις και πράξεις”, λέει η ειδική σεξολόγος Jacqui Olliver.

Ο εγκέφαλος λειτουργεί ως ένα “κέντρο ευχαρίστησης” για να μας “ενημερώνει” ως προς το τι μας είναι ευχάριστο και τι όχι. Για τους άνδρες και τις γυναίκες, υπάρχουν τέσσερις τύποι νεύρων που είναι υπεύθυνα για την αποστολή πληροφοριών στον εγκέφαλο κατά τη διάρκεια του οργασμού:

Το υπογάστριο νεύρο, το οποίο μεταδίδει σήματα από τη μήτρα και τον τράχηλο της μήτρας στις γυναίκες, και από τον προστάτη στους άνδρες

Το πυελικό νεύρο, το οποίο μεταδίδει σήματα από τον κόλπου και τον τράχηλο στις γυναίκες και από το ορθό και στα δύο φύλα

Το γεννητικό νεύρο, το οποίο μεταδίδει πληροφορίες από την κλειτορίδα στις γυναίκες και από το όσχεο και το πέος στους άνδρες

Το πνευμονογαστρικό νεύρο, το οποίο μεταδίδει πληροφορίες από τον τράχηλο, τη, μήτρα και τον κόλπο μόνο στις γυναίκες.

Ωραία όλα αυτά, αλλά αν η ευχαρίστηση μεταδίδεται μέσω των νεύρων δια της επαφής/αγγίγματος, τότε πώς μπορεί ο εγκέφαλος να διεγερθεί σεξουαλικά χωρίς καμία φυσική επαφή;

Οργασμός... κατά παραγγελία

Ένας οργασμός μπορεί να επιτευχθεί “κατ' εντολή” μέσω του διαλογισμού, είτε αυτό γίνεται προφορικά, είτε μέσω της μουσικής.

Μια άλλη σεξολόγος, η Stefani Love, υποστηρίζει ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε να επιτευχθεί με την απλή ακρόαση ενός κομματιού μέσω ακουστικών και ενώ το άτομο δίνεί όλη την προσοχή του στην αναπνοή, τις αισθήσεις και τα συναισθήματα, καθώς ακούει την μουσική. Η όλη εμπειρία μπορεί να οδηγήσει σε μια κατάσταση σεξουαλικής διέγερσης.

Σύμφωνα με τον Jerry Storey, επαγγελματία ερωτικό υπνωτιστή, υπάρχουν δύο τύποι οργασμού “κατ' εντολή”:

Ο άμεσος οργασμός, γνωστός ως “κορύφωση” ή “ξηρός οργασμός”
Ο “αληθινός οργασμός”

Ξηρός οργασμός

“Οι μύες του σώματος που κανονικά βιώνουν συσπάσεις, πρόκειται να αντιδράσουν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο (όπως θα έκαναν κατά τη διάρκεια ενός φυσικού ή κανονικό οργασμό) αφότου διεγερθούν με εγκεφαλική εντολή και μόνο”, λέει ο Storey. Τα νεύρα βιώνουν την ίδια ευχάριστη αίσθηση, αν και τα σήματα ευχαρίστησης θα έρχονται απευθείας από τον εγκέφαλο και όχι τόσο πολύ από τα αισθητήρια νεύρα στην περιοχή των γεννητικών οργάνων.

Αληθινός οργασμός

Εν τω μεταξύ, ο “αληθινός οργασμός” επιτυγχάνεται με τη χρήση δύο ή περισσοτέρων λέξεων, φράσεων, ή ανεπαίσθητων αγγιγμάτων, τα οποία λειτουργούν ως “διακόπτες διέγερσης”. Για παράδειγμα, ο Storey υποστηρίζει ότι πει μια τέτοια λέξη-κλειδί σε ένα άτομο που τελεί υπό ερωτική ύπνωση και αυτή η εντολή να προκαλέσει ερωτική διέγερση. Επίσης, ο ίδιος λέει ότι αν χρησιμοποιήσει την μία λέξη μετά την άλλη, σε μια σειρά από “διακόπτες διέγερσης”, μπορεί να προκαλέσει ερωτική διέγερση, λίπανση και να θέσει το σώμα του εν υπνώσει ατόμου σε αναμονή οργασμού. Στο τέλος, μπορεί να με ένα απλό άγγιγμα στο χέρι (που θα είναι ένας ακόμα... διακόπτης) να στείλει... κύματα οργασμού σε όλο το σώμα του ατόμου!

Οργασμός... κατά παραγγελία: Είναι ασφαλής;

Η ικανότητα του εγκεφάλου να βιώνει οργασμό κατ' εντολή μας επιτρέπει να έχουμε μια καλύτερη κατανόηση του πώς το μυαλό και το σώμα συνεργάζονται για να μας κάνουν να αντιλαμβανόμαστε τις αισθήσεις. Αν κάποιος εκπαιδευτεί στο να ελέγχει αυτή την ικανότητα, μπορεί, σύμφωνα με την Stefani Love, να βελτιώσει την σεξουαλική του απόδοση, επειδή θα έχει μεγαλύτερο έλεγχο του πότε και πώς φτάνει σε οργασμό.

Προηγούμενη έρευνα έχει δείξει ότι οι άνδρες είναι πιο πιθανό να εκσπερματώσουν πολύ γρήγορα, πριν από την σεξουαλική κορύφωση της συντρόφου τους. Οι άνδρες που έχουν διαγνωστεί με πρόωρη εκσπερμάτιση (ορίζεται ως εκσπερμάτιση σε λιγότερο από δύο λεπτά), αλλά και υγιείς άνδρες παραδέχτηκαν ότι είτε η έλλειψη ελέγχου, είτε η υπερευαισθησία (ορίζεται ως η υπερβολική διέγερση) ήταν η αιτία σε κάθε (ή σε κάποια) πρόωρη εκσπερμάτιση. Άλλοι άνδρες αποδίδουν το πρόβλημα αυτό σε δυσλειτουργία με την σύντροφό τους, στο άγχος, ή σε άλλα θέματα υγείας τους.


iatropedia

Επόμενο Προηγούμενο
 

Social Media - Thessaloniki
Σεισμός στο Άγιο Όρος

Σεισμός στο Άγιο Όρος

09:35 22/10/2019

Η δόνηση ήταν επιφανειακή

Καλαμαριά: Ποια φαρμακεία εφημερεύουν σήμερα Τρίτη

Καλαμαριά: Ποια φαρμακεία εφημερεύουν σήμερα Τρίτη

09:06 22/10/2019

22 Οκτωβρίου

Θεσσαλονίκη: Τα εφημερεύοντα νοσοκομεία σήμερα Τρίτη

Θεσσαλονίκη: Τα εφημερεύοντα νοσοκομεία σήμερα Τρίτη

09:02 22/10/2019

22 Οκτωβρίου

Βροχή αστεριών απόψε - Κορυφώνονται στην Ελλάδα οι «Ωριωνίδες»

Βροχή αστεριών απόψε - Κορυφώνονται στην Ελλάδα οι «Ωριωνίδες»

23:03 21/10/2019

φθινοπωρινή βροχή των διαττόντων αστέρων

Θεσσαλονίκη: Έρχεται «Χωριό των Μαγεμένων» τα Χριστούγεννα

Θεσσαλονίκη: Έρχεται «Χωριό των Μαγεμένων» τα Χριστούγεννα

23:00 21/10/2019

από τις 7 Δεκεμβρίου

Καλαμαριά: Χωρίς καθαριότητα Τρίτη και Τετάρτη - Γενική απεργία την Πέμπτη

Καλαμαριά: Χωρίς καθαριότητα Τρίτη και Τετάρτη - Γενική απεργία την Πέμπτη

22:45 21/10/2019

ΠΟΕ-ΟΤΑ

Προσπάθησε να διαρρήξει σταθμευμένο ΙΧ και συνελήφθη

Προσπάθησε να διαρρήξει σταθμευμένο ΙΧ και συνελήφθη

22:10 21/10/2019

στο κέντρο

Φεύγει για τη Βοστώνη ο μικρός Παναγιώτης - Ραφαήλ

Φεύγει για τη Βοστώνη ο μικρός Παναγιώτης - Ραφαήλ

21:58 21/10/2019

θα λάβει τη νέα γονιδιακή θεραπεία

Έτσι θα γιορτάσει η Θεσσαλονίκη την 26η και την 28η Οκτωβρίου

Έτσι θα γιορτάσει η Θεσσαλονίκη την 26η και την 28η Οκτωβρίου

21:53 21/10/2019

αναλυτικά το πρόγραμμα

Θεσσαλονίκη: Δοκιμαστικές πτήσεις της πολεμικής αεροπορίας - Δείτε πότε

Θεσσαλονίκη: Δοκιμαστικές πτήσεις της πολεμικής αεροπορίας - Δείτε πότε

18:10 21/10/2019

και δοκιμαστική επίδειξη της ομάδας «Ζευς»

Κλασικά Έπιπλα