Πέθανε η 3χρονη κόρη της Ashley Stock από καρκίνο στον εγκέφαλο

30/5/2020 13:54    ο μεγαλύτερος εφιάλτης κάθε γονιού
Η Instagram influencer και blogger Ashley Stock βιώνει τον μεγαλύτερο εφιάλτη του κάθε γονιού: η 3χρονη κόρη της Stevie πέθανε την περασμένη Τετάρτη, 27 Μαΐου, από καρκίνο του εγκεφάλου.

Η ίδια προσπαθεί να διαχειριστεί τη μεγάλη της απώλεια με δύναμη ενώ μοιράστηκε τα δυσάρεστα νέα με τους 325.000 followers της στο Instagram. Η κόρη της διαγνώστηκε με καρκίνο πριν από περίπου ένα μήνα στο Children’s Hospital στο Λος Άντζελες.

“Η Stevie άφησε την τελευταία της πνοή στην αγκαλιά μας” γράφει η Ashley Stock. “Υπήρξαν πολλά θαύματα και αμέτρητες θεϊκές στιγμές που θα τις βάλω σε λέξεις μόλις η καρδιά μου βρει τη δύναμη. Τώρα, έχω ανακουφιστεί που έχει ηρεμήσει αλλά νιώθω και συντετριμμένη από ένα πόνο που είναι τόσο έντονος που δεν μπορώ να τον περιγράψω με λέξεις.”

“Έχουμε πίστη ότι υπάρχει ένας ανώτερος σκοπός για αυτή την τραγωδία (και ξεδιπλώνεται μέσα από τις ιστορίες της αναπτερωμένης ελπίδας σας) αλλά δυστυχώς η πίστη δεν είναι αρκετή για να διώξει τον πόνο κι αυτό είναι θεμιτό” συνέχισε”. “Δεν ξέρω πώς να το κάνω αυτό, οπότε για τώρα θα συνεχίσουμε μέρα με τη μέρα να κρατιόμαστε από την δύναμη του Θεού, τη στήριξη των αγαπημένων μας και τις προσευχές των αγνώστων που έγιναν φίλοι.”