Θεσσαλονίκη: Ανοίγουν κλειστά στόματα για τη 10χρονη Μαρκέλλα!

14/6/2020 13:55    Όλοι ύποπτοι
Η 10χρονη Μαρκέλλα εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη, με την κατάσταση της υγείας της, να μην εμπνέει ανησυχία. Η απαγωγή και η εξαφάνιση της μικρής, βρίσκεται στο μικροσκόπιο αστυνομικών που εξακολουθούν να χαρακτηρίζουν την υπόθεση ως εξαιρετικά σοβαρή.

Ένα από τα πρώτα πρόσωπα που είδε μετά το τέλος της περιπέτειάς της, ήταν η μητέρα της. Σε δηλώσεις της, είπε πως η οικογένεια δεν είχε προηγούμενα με κανέναν και δεν γνωρίζει ποιος ή ποιοι ήθελαν να κάνουν κακό στο παιδί της. “Η Μαρκέλλα είναι καλά. Δεν μου είπε τίποτα, απλά μόλις με είδε με πήρε μια αγκαλιά.”

“Το παιδί μου είναι κουρασμένο και εξαντλημένο. Δεν υπήρχαν όμως τραύματα στο σώμα της, ούτε σημάδια από χειροπέδες.” Τόσο η μητέρα που την είδε για λίγο, όσο και ο πατριός της 10χρονης, που ακόμα δεν την έχει δει από κοντά, κατέθεταν στην αστυνομία μέχρι αργά το βράδυ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, η Μαρκέλλα είδε ελάχιστα τη μητέρα της στο νοσοκομείο, ενώ οι παιδοψυχολόγοι δεν επέτρεψαν στον πατέρα της να της μιλήσει τηλεφωνικά, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος επέμενε. “Προσπαθώ να μιλήσω με την Μαρκέλλα αλλά δεν μου τη δίνουν στο τηλέφωνο. Θέλω να ακούσω το παιδί μου για να ηρεμήσω και να καταλάβω πως όλα είναι καλά”, δήλωνε χθες.



Η αστυνομία εξετάζει όλα τα στοιχεία για την εξαφάνιση του παιδιού, με τις έρευνες να επικεντρώνονται στο ευρύτερο οικογενειακό περιβάλλον του.

Το παιδί βρέθηκε νωρίς το πρωί του Σαββάτου. Στην επόμενη εικόνα που εξασφάλισε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha βλέπουμε τη Μαρκέλλα να περπατάει έξω από ένα βενζινάδικο της Καλαμαριάς, με τη σχολική τσάντα στην πλάτη. Αυτή η εικόνα κίνησε την περιέργεια δύο περαστικών που την πλησίασαν. Όπως είπαν το παιδί δεν είχε την αίσθηση του χρόνου και έκανε παράπονα για πόνους στη μέση.

Η γυναίκα που την απελευθέρωσε είπε ότι η Μαρκέλλα, της έδωσε 30 ευρώ για να επιστρέψει στο σπίτι της. Νωρίτερα, όπως είπε, της είχαν περάσει χειροπέδες. “Η Μαρκέλλα έδειχνε χαμένη αλλά ήταν όρθια” ανέφεραν τα δύο άτομα που μίλησαν μαζί της. Πολύ γρήγορα ειδοποιήθηκε η αστυνομία και ξεκίνησαν οι έρευνες, για μια υπόθεση που χαρακτηρίζεται ως ιδιαίτερα σοβαρή.

Για την συγκεκριμένα υπόθεση και το Χαμόγελο του Παιδιού έχει δώσει στοιχεία στην αστυνομία. Ο κ.Γιαννόπουλος, είπε πως υπήρχαν πληροφορίες, που οδηγούσαν σε άτομα του ευρύτερου οικογενειακού περιβάλλοντος της μικρής. “Όλα τα στοιχεία έχουν δοθεί στην αστυνομία και πολλά από αυτά που ξέρουμε δεν μπορούμε να τα ανακοινώσουμε.

Είναι στοιχεία φωτιά που ίσως λύσουν το μυστήριο σε αυτή την υπόθεση θρίλερ. Δείτε στο επόμενο βίντεο τις δηλώσεις του κυρίου Γιαννόπουλου στο κεντρικό δελτίο του Alpha…



Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση, αποφεύγουν για την ώρα να μπουν σε λεπτομέρειες και τονίζουν με νόημα πως το θέμα είναι ιδιαίτερα σοβαρό. Η έρευνα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Από τα όσα έχουν ακούσει και από τις εικόνες στο σώμα της μικρής, φοβούνται ότι η υπόθεση κρύβει πολλά σκοτεινά μυστικά που πρέπει να βρουν γρήγορα απαντήσεις.

Όλα δείχνουν πως πρόκειται για απαγωγή, με τους δράστες να κάνουν πίσω, πιθανότατα από την έκταση που πήρε η υπόθεση τα τελευταία 24ωρα. Οι φόβοι για τα κίνητρα και το μυστήριο για τα πρόσωπα των δραστών είναι τα πιο κρίσιμα και καθοριστικά κομμάτια στο παζλ των ερευνών. Αυτά που όταν βρουν απαντήσεις θα ρίξουν άπλετο φως στο μυστήριο.

Υπενθυμίζεται πως η 10χρονη εξαφανίστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (11-06-2020). Βρέθηκε λίγο πριν από τις 09.00 το πρωί στην οδό Θεμιστοκλή Σοφούλη, στην Καλαμαριά, κοντά σε βενζινάδικο. Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Γιώργος Οικονόμου, ο άνθρωπος που ειδοποίησε τις Αρχές όταν είδε τη Μαρκέλλα, η 10χρονη ανηφόριζε την οδό Καθηγητού Ρωσσίδου στο ύψος του Μεγάρου Μουσικής και αυτό που του έκανε εντύπωση ήταν ότι κρατούσε σχολική τσάντα, ενώ σήμερα είναι Σάββατο και δεν λειτουργούν τα σχολεία.

«Παρέπαιε, περπατούσε σαν χαμένο» και κουρασμένη περιέγραψε ο κ. Οικονόμου προσθέτοντας πως η 10χρονη του είπε πως θέλει να πάει σπίτι της. Ο ίδιος αντιλήφθηκε πως πρόκειται για τη Μαρκέλλα, όταν του είπε το όνομά της, ενώ όταν τη ρώτησε πώς έφτασε μέχρι εκείνο το σημείο, το ανήλικο κορίτσι σύμφωνα με τον μάρτυρα απάντησε: «Με άφησε εδώ κάτω αυτή που με πήρε και μου έδωσε 30€ για να πάω σπίτι».


newsit

Επόμενο Προηγούμενο
 

Σύγκληση Εκτελεστικής Επιτροπής του Δήμου Καλαμαριάς

Σύγκληση Εκτελεστικής Επιτροπής του Δήμου Καλαμαριάς

08:38 16/9/2017

2η συνεδρίαση

Διαγωνισμός για προμήθεια φωτοτυπικού – εκτυπωτικού υλικού (χαρτί)

Διαγωνισμός για προμήθεια φωτοτυπικού – εκτυπωτικού υλικού (χαρτί)

07:20 16/9/2017

συνολικής προϋπολογισθείσης δαπάνης 10.719,80 ΕΥΡΩ

Σύγκληση της οικονομικής επιτροπής του Δήμου Καλαμαριάς σε έκτακτη συνεδρίαση

Σύγκληση της οικονομικής επιτροπής του Δήμου Καλαμαριάς σε έκτακτη συνεδρίαση

05:40 16/9/2017

30η έκτακτη συνεδρίαση

Θερινός Δημοτικός κινηματογράφος «cine ΑΥΡΑ»

Θερινός Δημοτικός κινηματογράφος «cine ΑΥΡΑ»

05:34 16/9/2017

14/09 - 9:00 μμ - 20/09 - 11:00 μμ

Σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου με συνολικά ένα (1) άτομο

Σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου με συνολικά ένα (1) άτομο

04:29 16/9/2017

για την υλοποίηση του χρηματοδοτούμενου Έργου με τίτλο «REACT»

Διαδοχικές μειώσεις στις κοινωνικές παροχές ζητά το ΔΝΤ

Διαδοχικές μειώσεις στις κοινωνικές παροχές ζητά το ΔΝΤ

04:03 16/9/2017

Αλλεπάλληλα σοκ στις δαπάνες για τα κοινωνικά επιδόματα

Έξυπνες υπηρεσίες διαχείρισης νερού αναπτύσσουν Apifon και ΕΥΑΘ

Έξυπνες υπηρεσίες διαχείρισης νερού αναπτύσσουν Apifon και ΕΥΑΘ

12:24 15/9/2017

Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης

Ο καρκίνος του μαστού αφορά και τους άνδρες!

Ο καρκίνος του μαστού αφορά και τους άνδρες!

12:07 15/9/2017

επισημαίνει η Χειρουργός Μαστού Δρ. Φιορίτα Πουλακάκη

H Τουρκία δεσμεύει περιοχή ανάμεσα σε τρία ελληνικά νησιά!

H Τουρκία δεσμεύει περιοχή ανάμεσα σε τρία ελληνικά νησιά!

12:03 15/9/2017

Με νέα NAVTEX

Περισσότεροι επισκέπτες σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους τον Μάιο

Περισσότεροι επισκέπτες σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους τον Μάιο

11:59 15/9/2017

ΕΛΣΤΑΤ

Κλασικά Έπιπλα