Αρπαγή 10χρονης στη Θεσσαλονίκη: Μήνυση κατέθεσε ο πρώην σύζυγος της 33χρονης

2/7/2020 13:40    video
Μήνυση για κατά της 33χρονης γυναίκας που κατηγορείται για την αρπαγή της 10χρονης στη Θεσσαλονίκη κατέθεσε ο πρώην σύζυγός της.

Ο άνδρας ζήτησε να κινηθεί εις βάρος της ποινική δίωξη για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης.

«Οργή όμως και έκπληξη μου προκάλεσαν οι ισχυρισμοί της, οι οποίοι εκφράστηκαν δια του πληρεξουσίου δικηγόρου της κ. Νουλέζα οι οποίοι έκαναν το γύρο όλων των ΜΜΕ ότι εκδιδόταν. Και μάλιστα ότι εγώ την προώθησα στην πορνεία, ότι της κανόνισα τα ραντεβού με τους πελάτες και μάλιστα ότι έπαιρνα τα χρήματα. Αυτοί οι ισχυρισμοί που διέδωσε διά της απολογίας της, αλλά και διά του πληρεξουσίου δικηγόρου είναι ψευδείς, ανυπόστατοι, έωλοι και απεχθείς», αναγράφεται, μεταξύ άλλων, στην έγκληση.

«Επειδή πέρα από τη δική μου αξιοπρέπεια οφείλω να διαφυλάξω την ανωνυμία του ανηλίκου, οφείλω να το προστατεύσω από τέτοιες συκοφαντικές διαδόσεις και φήμες που αφορούν εμένα τον πατέρα της, διότι δεν δίστασε η εγκαλούμενη και ο συνήγορος της να κατονομάσουν και με το μικρό όνομα το ανήλικο το οποίο δυστυχώς έχει πληροφορηθεί τους άθλους της μητέρας του και υποφέρει, λόγω του οποίου παρακολουθείται από ειδική παιδοψυχολόγο» αναφέρεται στη μήνυση σύμφωνα με το grtimes.gr.

Ακούστε όσα είπε ο δικηγόρος Χαράλαμπος Αποστολίδης:



Επόμενο Προηγούμενο
 

Social Media - Thessaloniki