Μανούσος Μανουσάκης: Μετά το "Κόκκινο Ποτάμι" έρχεται σειρά για το 1821

12/7/2020 23:01    Τι αποκάλυψε για το φινάλε
Καθώς πλησιάζουμε στο φινάλε του "Κόκκινου Ποταμιού" ο Μανούσος Μανουσάκης, σε συνέντευξή του στο TV Έθνος αποκαλύπτει λεπτομέρειες για το συγκλονιστικό τελευταίο επεισόδιο, αλλά και για το επόμενο βήμα του.

"Το τέλος είναι πάντα απροσδόκητο, όπως και τα μελλούμενα της ζωής. Δεν ξέρω τι προσδοκά ο καθένας για το τέλος, αλλά πάντα το τέλος είναι διαφορετικό από αυτό το οποίου νομίζουμε" αναφέρει ενώ σχετικά με τον Μίλτο και την Ιφιγένεια είπε ότι "Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι θα βρεθούν έπειτα από όλη αυτή την περιπέτεια". Όπως περιέγραψε για κάθε επεισόδιο έκαναν γυρίσματα για 11 ημέρες και έπειτα ακολουθούσε το μοντάζ, οπότε χρειάζονταν 20 ημέρες δουλειάς για κάθε επεισόδιο.

"Προσπαθώ, σχεδιάζω και οραματίζομαι να κάνω μια σειρά για το 1821. Για το μεγαλείο του αγώνα και για τη μικρότητα της πολιτικής. Θα ξεκινάει από τον απαγχονισμό του Γρηγορίου του Ε' και θα τελειώνει στη Ναυμαχία του Ναβαρίνου. Περνάει όλη αυτή η κοινωνική, πολιτική και ηρωική περίοδος μέσα από τα μάτια δύο ερωτευμένων νέων" αποκάλυψε.




Επόμενο Προηγούμενο
 

Social Media - Thessaloniki
Κλασικά Έπιπλα