Καλαμαριά: Τεμεκενίδης ''Στήριξη πολιτών και επιχειρήσεων'' - ''Ο Δήμαρχος να αναλάβει τις ευθύνες του''

10/11/2020 15:51    “Καλαμαριά Πρώτη Ξανά”
Με δελτίο τύπου που εξέδωσε η δημοτική παράταξη “Καλαμαριά Πρώτη Ξανά”, με επικεφαλής τον κ. Άρη Τεμεκενίδη, κατηγορεί την δημοτική αρχή για αδράνεια, στα προβλήματα που δημιουργεί η παρατεταμένη κρίση λόγω της πανδημίας και ζητά άμεση στήριξη στις επιχειρήσεις και στους εργαζομενους σ’ αυτές, καθώς και στους ευάλωτους συνδημότες μας.

Διαβάστε αναλυτικά

Στις 2 Νοεμβρίου, μόλις ανακοινώθηκε το νέο lockdown στην πόλη μας, καταθέσαμε προτάσεις για την ΑΜΕΣΗ στήριξη των επιχειρήσεων και των εργαζομένων σ’ αυτές, καθώς και των ευάλωτων συνδημοτών μας, από τις σκληρές επιπτώσεις των περιοριστικών μέτρων, που έρχονται να προστεθούν στα προβλήματα που δημιούργησε η παρατεταμένη κρίση λόγω της πανδημίας του COVID-19. 

Δείτε εδώ τις προτάσεις που κατέθεσε ο επικεφαλής της παράταξής μας “Καλαμαριά Πρώτη Ξανά”, Άρης Τεμεκενίδης, στο Δημοτικό Συμβούλιο της 2ας Νοεμβρίου 2020.

Ο Δήμαρχος και η Δημοτική αρχή απλά προσπέρασαν και δεν ακούμπησαν. Δεν έχουν εφαρμόσει ούτε καν τα μέτρα που είχαν συμφωνηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο για την ανακούφιση των επιχειρήσεων και την στήριξη των πολιτών στο πρώτο lockdown! Ακόμα και η ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για να συζητηθούν τα θέματα της πανδημίας και του δεύτερου lockdown που ζητήσαμε στις 2 Νοεμβρίου, προγραμματίστηκε μόλις σήμερα για τις ...16 Νοεμβρίου!

Ανικανότητα; Αδιαφορία; Ότι από τα δύο κι αν ισχύει, η αδράνεια πλέον είναι ασυγχώρητη.

Καλούμε άμεσα τον Δήμαρχο να αναλάβει τις ευθύνες του. Να πάρει ΣΗΜΕΡΑ τα μέτρα που έχουν προταθεί από όλες τις παρατάξεις – και κάποια από αυτά έχουν συμφωνηθεί και από τη δική του παράταξη στο Δημοτικό Συμβούλιο – για να ανακουφίσει τις επιχειρήσεις της Καλαμαριάς που βρίσκονται στα πρόθυρα του λουκέτου και να στηρίξει αδύναμους και ανήμπορους συνδημότες μας που παλεύουν να επιβιώσουν μόνοι τους μέσα στην κρίση της πανδημίας.

Οι φωτογραφίες και τα επικοινωνιακά πυροτεχνήματα στο Facebook δεν σώζουν τους δημότες και τις επιχειρήσεις της Καλαμαριάς. Χρειάζεται έμπρακτη στήριξη και δράση ΤΩΡΑ!



Επόμενο Προηγούμενο
 

Η Πλατεία Αριστοτέλους Γεμίζει Σκαραβαίους

Η Πλατεία Αριστοτέλους Γεμίζει Σκαραβαίους

20:00 17/6/2025

Τα VW Beetle στο Κέντρο της Θεσσαλονίκης την Κυριακή 22/6

Επανεκκίνηση από την Καλαμαριά του Δικτύου Πάφου

Επανεκκίνηση από την Καλαμαριά του Δικτύου Πάφου

15:00 17/6/2025

Αδελφοποιημένων Πόλεων της Ελλάδας με έμφαση σε δράσεις για νέους και τρίτη ηλικία

Άσκηση Πυροπροστασίας στο Κόδρα

Άσκηση Πυροπροστασίας στο Κόδρα

11:16 17/6/2025

Ο Δήμος Καλαμαριάς σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία και την Πολιτική Προστασία ενισχύει τα μέτρα ασφάλειας

Το Plastira Project 2025 «άδειασε» την Πλαστήρα από αυτοκίνητα και τη «γέμισε» με ζωή, τέχνη και ανθρώπους

Το Plastira Project 2025 «άδειασε» την Πλαστήρα από αυτοκίνητα και τη «γέμισε» με ζωή, τέχνη και ανθρώπους

19:00 16/6/2025

Ένα δυναμικό και γεμάτο ενέργεια Σαββατοκύριακο έζησε η Καλαμαριά

Ολοκληρώθηκε για πρώτη φορά ο πλήρης καθαρισμός του παραλιακού μετώπου της Καλαμαριάς

Ολοκληρώθηκε για πρώτη φορά ο πλήρης καθαρισμός του παραλιακού μετώπου της Καλαμαριάς

14:00 16/6/2025

Mια ιστορική περιβαλλοντική επιχείρηση ολοκληρώθηκε στην Καλαμαριά

Καλοκαίρι στο Θέατρο Κήπου 2025 στη Θεσσαλονίκη

Καλοκαίρι στο Θέατρο Κήπου 2025 στη Θεσσαλονίκη

17:00 15/6/2025

15/06

Καμία παράταση για τον καθαρισμό οικοπέδων

Καμία παράταση για τον καθαρισμό οικοπέδων

15:36 15/6/2025

Πότε ξεκινούν οι έλεγχοι

Εφημερεύοντα Φαρμακεία την Κυριακή στην Καλαμαριά

Εφημερεύοντα Φαρμακεία την Κυριακή στην Καλαμαριά

09:00 15/6/2025

Κυριακή 15/6

IRIS : Διπλασιάζεται το ημερήσιο όριο συναλλαγών μέχρι τέλος του έτους

IRIS : Διπλασιάζεται το ημερήσιο όριο συναλλαγών μέχρι τέλος του έτους

14:09 14/6/2025

Τον διπλασιασμό των ορίων συναλλαγών με IRIS

Εφημερεύοντα Φαρμακεία το Σάββατο στην Καλαμαριά

Εφημερεύοντα Φαρμακεία το Σάββατο στην Καλαμαριά

09:00 14/6/2025

Σάββατο 14/6

Κλασικά Έπιπλα