Καλαμαριά: Γυμναστική στο σπίτι με έμπειρους γυμναστές - Δείτε το πρόγραμμα

27/11/2020 22:04    Δήμος Καλαμαριάς

Ο Δήμος Καλαμαριάς στο πλαίσιο του προγράμματος μαζικού αθλητισμού που υλοποιεί κάθε χρόνο  και θέλοντας να συμβάλλει στην προσπάθεια κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού, δημιούργησε και παρέχει διαδικτυακά μαθήματα γυμναστικής.

Τα προγράμματα γυμναστικής που υλοποιούνται εξ αποστάσεως μέσω σύγχρονης τηλε – εκπαίδευσης από την πλατφόρμα Zoom, ξεκίνησαν  ήδη για τα μέλη και μπορούν να δηλώσουν επίσης συμμετοχή  οι πολίτες που επιθυμούν.

Οι ασκούμενοι συναντιόνται καθημερινά  διαδικτυακά με τους έμπειρους γυμναστές του Αθλητικού Τμήματος Καλαμαριάς  μετέχοντας από τον χώρο τους στο πρόγραμμα άσκησης.

Στόχος είναι η αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των πολιτών και η διατήρηση της κινητικής λειτουργικότητάς τους εξαιτίας των συνθηκών απομόνωσης, εγκλεισμού και αποστασιοποίησης, μετά τη διακοπή της λειτουργίας των τμημάτων γυμναστικής.

΄Οσοι πολίτες επιθυμούν  να συμμετάσχουν,  πρέπει  έγκαιρα να το δηλώσουν και να κάνουν  κράτηση θέσης  στην ηλεκτρονική διεύθυνση: gymkalamaria@gmail.com  σημειώνοντας  το όνομά τους και το διαδικτυακό τμήμα που επιθυμούν, σύμφωνα με το επισυναπτόμενο πρόγραμμα. Μέγιστος αριθμός συμμετοχής είναι 100 άτομα. Απαραίτητη προϋπόθεση οι αθλούμενοι να έχουν κατεβάσει την πλατφόρμα Zoom.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΑΘΛΟΥΜΕΝΟΥΣ

  1. 1. Ο χρόνος της κάθε συνεδρίας είναι αυστηρά 40 λεπτά. Στο τέλος θα μπορούν να γίνονται ερωτήσεις από τους συμμετέχοντες.
  2. Μετά την εγγραφή σας θα σας αποσταλεί στο email σας ένας σχετικός σύνδεσμος που θα πρέπει την ημέρα και την ώρα του διαδικτυακού μαθήματος που έχετε επιλέξει να εισέλθετε 5 λεπτά νωρίτερα, ώστε ο συντονιστής να επικοινωνήσει μαζί σας και να βεβαιωθεί ότι είναι όλα εντάξει.
  3. 3. Οι συμμετέχοντες μπορούν είτε να έχουν την κάμερα τους ανοιχτή ώστε να γίνονται διορθώσεις από τους γυμναστές είτε κλειστή με δική τους ευθύνη και στις δυο περιπτώσεις.
  4. 4. Κατά την είσοδο σας στην ψηφιακή αίθουσα το μικρόφωνο σας είναι προεπιλεγμένο να είναι στη σίγαση (mute). θα σας δοθεί ο λόγος από τον συντονιστή να ξεκινήσετε τη συνομιλία. Για να μιλήσετε πατάτε το κουμπί

Οι ενδιαφερόμενοι πολίτες για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν  με το τηλέφωνο 2310 449 600 και τους γυμναστές : Μαυρόπουλο Παναγιώτη και  Νίκο Λιαδάκη.

Όπως δήλωσε ο Αντιδήμαρχος  Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού  και Δια Βίου Μάθησης Θάνος Γιαννακός «Ξεκινήσαμε μία σειρά διαδικτυακών προγραμμάτων γυμναστικής με γυμναστές του Τμήματος Αθλητισμού.  Η δράση αυτή προστίθεται στην προσπάθεια του Δήμου μας για να στηρίξουμε  τους  συμπολίτες  μας που «μένουνε σπίτι» και θέλουν να ασκηθούν. Όλοι μαζί δίνουμε την μάχη αυτή τη δύσκολη περίοδο που βιώνουμε όλοι»



Επόμενο Προηγούμενο
 

Social Media - Thessaloniki
Κλασικά Έπιπλα