Πρωτοχρονιά Θεσσαλονίκη 2025

27/12/2024 12:30    31/12 20:00 το βράδυ έως τις 3 το πρωί
Η Θεσσαλονίκη υποδέχεται το 2025 και αποχαιρετά το 2024 μπροστά στον Λευκό Πύργο, το σήμα κατατεθέν της πόλης με ένα ατελείωτο πάρτυ ηλεκτρονικής μουσικής, που θα ξεκινήσει από το απόγευμα και θα κρατήσει ως τις πρώτες πρωινές ώρες.

Παράλληλα δέσμες φωτός θα ντύνουν το Λευκό Πύργο και στον ουρανό της Θεσσαλονίκης θα γραφτεί το εορταστικό μήνυμα της Πρωτοχρονιάς.

Μουσική θα παίξουν:
Miss Kittin και Roi Perez
Mironas, ISON, Thomas Numan και Kate de Sons

Η γιορτή θα ξεκινήσει στις 8 το βράδυ και θα διαρκέσει ως τις 3 το πρωί ενώ για πρώτη φορά διεθνείς και εγχώριοι καλλιτέχνες της ηλεκτρονικής σκηνής θα ενωθούν σε μια ατμόσφαιρα γεμάτη φως, ενέργεια και χορό.

Μόλις ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την έλευση του νέου χρόνου, Θεσσαλονικείς και επισκέπτες της πόλης θα απολαύσουν ένα μοναδικό θέαμα φωτός που θα «ντύσει» το Λευκό Πύργο.

Δέσμες φωτός από ρομποτικές κεφαλές θα γεμίσουν τον ουρανό της πόλης και με την κίνησή τους θα στείλουν το μήνυμα της νέας χρονιάς.

Miss Kittin και Roi Perez, δύο κορυφαία ονόματα της διεθνούς ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής, θα βρεθούν μαζί, προσφέροντας μία αξέχαστη εμπειρία στους λάτρεις της techno, electro και house μουσικής.

Μαζί τους, οι: Mironas, ISON, Thomas Numan και Kate de Sons θα αναλάβουν να δημιουργήσουν την τέλεια ατμόσφαιρα, ενώ οι χιλιάδες θαυμαστές της ηλεκτρονικής σκηνής της Θεσσαλονίκης θα δώσουν τον ρυθμό για μια αξέχαστη νύχτα.

Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση του Δήμου Θεσσαλονίκης, θα είναι μια εμβληματική στιγμή για την πόλη, καθώς ενώνει την παγκόσμια ηλεκτρονική μουσική σκηνή με τη ζωντάνια, τον νεανικό παλμό και την κουλτούρα της Θεσσαλονίκης.


Ο Λευκός Πύργος, το πιο χαρακτηριστικό ορόσημο της Θεσσαλονίκης θα μεταμορφωθεί για μία νύχτα σε κέντρο των εορτασμών υποδοχής του νέου έτους, κάνοντας την… ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα της βραδιάς ακόμα πιο συναρπαστική. Αποκλειστικός χορηγός της εκδήλωσης είναι η εταιρεία Protergia.

Με τη συνδρομή του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης η εκδήλωση προωθείται και στις γειτονικές χώρες με στόχο την προσέλκυση επιπλέον επισκεπτών και την ενίσχυση της σύγχρονης πολιτιστικής και νεανικής ταυτότητας της πόλης.

Ο Δήμος ευχαριστεί το Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού και την Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλης για τη στήριξή τους στη διοργάνωση.
Επόμενο Προηγούμενο
 

Θεσσαλονίκη: Σε κρίσιμη κατάσταση 65χρονη που παρασύρθηκε από ΙΧ

Θεσσαλονίκη: Σε κρίσιμη κατάσταση 65χρονη που παρασύρθηκε από ΙΧ

14:03 11/4/2026

στη λεωφόρο Μίκη Θεοδωράκη

Κτηνωδία στη Θεσσαλονίκη: Σκύλος βρέθηκε νεκρός σε πλαστική σακούλα μέσα στα σκουπίδια

Κτηνωδία στη Θεσσαλονίκη: Σκύλος βρέθηκε νεκρός σε πλαστική σακούλα μέσα στα σκουπίδια

13:31 11/4/2026

προανάκριση έχει αναλάβει το Λιμεναρχείο

Πρόγραμμα αποκομιδής απορριμμάτων για την περίοδο του Πάσχα από τον Δήμο Καλαμαριάς

Πρόγραμμα αποκομιδής απορριμμάτων για την περίοδο του Πάσχα από τον Δήμο Καλαμαριάς

17:17 9/4/2026

Πρόγραμμα αποκομιδής απορριμμάτων

Εορταστικό ωράριο 2026

Εορταστικό ωράριο 2026

15:20 9/4/2026

Μέχρι ποια ώρα είναι ανοιχτά τα καταστήματα Μ. Πέμπτη & Μ. Παρασκευή

Μαθήματα αγάπης και φροντίδας για τα αδέσποτα στο 12ο Νηπιαγωγείο Καλαμαριάς

Μαθήματα αγάπης και φροντίδας για τα αδέσποτα στο 12ο Νηπιαγωγείο Καλαμαριάς

15:19 9/4/2026

Για τη σημασία της φροντίδας των ζώων

Το Πικ Νικ Urban Festival επιστρέφει τον Σεπτέμβρη

Το Πικ Νικ Urban Festival επιστρέφει τον Σεπτέμβρη

20:59 24/8/2025

Επιστρέφει για 13η χρονιά

Εφημερεύοντα Φαρμακεία την Κυριακή στην Καλαμαριά

Εφημερεύοντα Φαρμακεία την Κυριακή στην Καλαμαριά

09:00 24/8/2025

Κυριακή 24/8

Μεγάλη συναυλία αφιέρωμα στους Queen στη Θεσσαλονίκη

Μεγάλη συναυλία αφιέρωμα στους Queen στη Θεσσαλονίκη

19:00 23/8/2025

Οι τιμές για εισιτήρια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία το Σάββατο στην Καλαμαριά

Εφημερεύοντα Φαρμακεία το Σάββατο στην Καλαμαριά

09:00 23/8/2025

Σάββατο 23/8

Οι Χαΐνηδες στο Θέατρο Κήπου

Οι Χαΐνηδες στο Θέατρο Κήπου

16:00 22/8/2025

Tετάρτη 27/8

Κλασικά Έπιπλα