Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και αλλαγή στα δρομολόγια του ΟΑΣΘ

11/6/2025 15:10    Στην Νικ. Πλαστήρα αυτό το Σαββατοκύριακο (14-15/6)
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην παραλιακή οδό Νικ. Πλαστήρα καθώς και τους διπλανούς δρόμους στην Αρετσού, αλλά και αλλαγές στα δρομολόγια του ΟΑΣΘ θα ισχύσουν αυτό το Σαββατοκύριακο.

Κατά τη διάρκεια η διάρκεια διημέρου εκδηλώσεων «Plastira project» θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της οδού Νικόλαου Πλαστήρα, από τo ύψος της συμβολής της με την οδό Ταξιαρχών έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Μιαούλη.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Μαρμαρά, Κοραή, Ελλησπόντου, Χρυσοστόμου Σμύρνης, Βοσπόρου, Π. Ιωακείμ και τους γύρω δρόμους της περιοχής, ενώ η κυκλοφορία στη συμβολή των οδών Νικ. Πλαστήρα με Ταξιαρχών (δεξιά στροφή προς Νικ. Πλαστήρα) και στη συμβολή των οδών Νικ.Πλαστήρα με Μιαούλη, θα διεξάγεται κανονικά. Επιπλέον, τα οχήματα που κινούνται στην οδό Πλαστήρα με κατεύθυνση από την οδό Χηλής προς τις οδούς Ι. Πασαλίδη και Μυστακίδου θα κατευθύνονται, με την ύπαρξη κατάλληλων πληροφοριακών πινακίδων, υποχρεωτικά αριστερά προς τις οδούς 2/3 Ι. Πασαλίδη και Μυστακίδου, το ανώτατο όριο ταχύτητας στην οδό Νικ Πλαστήρα μειώνεται στα τριάντα (30) χ/ω, πέριξ της ζώνης αποκλεισμού. Τέλος, απαγορεύεται, όπου επιτρέπεται, η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων στο αποκλεισμένο τμήμα της οδού Νικολάου Πλαστήρα. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις να εφαρμοστούν το Σάββατο (14-06-2025), κατά τις ώρες 16:30΄ έως 23:45΄ και την Κυριακή (15-06-2025), κατά τις ώρες 09:30΄ έως 23:45’.

Αλλαγές, όμως, θα υπάρξουν και στα δρομολόγια των λεωφορείων του ΟΑΣΘ. Συγκεκριμένα, οι γραμμές 5 και 5Α θα έχουν μετάβαση μέσω των οδών Μιαούλη (δεξιά στην Κοραή (Μαρμαρά), δεξιά στη Χηλής και Επιστροφή μέσω των οδών Χηλής (αριστερά) στην οδό Μαρμαρά (Κοραή) και ευθεία στην Κουντουριώτου.

Η γραμμή 7 στην επιστροφή θα πραγματοποιεί το κανονικό δροολόγιο, ενώ στη μετάβαση μέσω των οδών Μιαούλη (δεξιά στην Κοραή (Μαρμαρά), δεξιά στην Πασαλίδη. Οι στάσεις που επηρεάζονται δεν θα εκτελούνται προσωρινά.
Επόμενο Προηγούμενο
 
Καλαμαριά: Θαυμάσιο - Μαθητές δημοτικού διάβασαν πάνω από 12.000 βιβλία! Δείτε τα σχολεία

Καλαμαριά: Θαυμάσιο - Μαθητές δημοτικού διάβασαν πάνω από 12.000 βιβλία! Δείτε τα σχολεία

11:00 2/6/2026

Βιβλιοσκώληκες αποτελέσματα αναγνώσεων

Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Ο δράστης φέρεται πως επιχείρησε να στήσει τη σκηνή του εγκλήματος

Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Ο δράστης φέρεται πως επιχείρησε να στήσει τη σκηνή του εγκλήματος

09:10 2/6/2026

Το θύμα είχε ζητήσει διαζύγιο

Απέραντη θλίψη, πέθανε ο Μάριος Οικονόμου

Απέραντη θλίψη, πέθανε ο Μάριος Οικονόμου

08:59 2/6/2026

έπειτα από τροχαίο

Καλαμαριά - Περσίδης για διοίκηση Αράπογλου: Ευτυχώς τελείωσε η μισή θητεία σας!

Καλαμαριά - Περσίδης για διοίκηση Αράπογλου: Ευτυχώς τελείωσε η μισή θητεία σας!

08:49 2/6/2026

ο Επικεφαλής της Παράταξης ''η Καλαμαριά που μας Αξίζει''

Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Λευτέρης Κογκαλίδης - Στην Καλαμαριά η κηδεία

Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Λευτέρης Κογκαλίδης - Στην Καλαμαριά η κηδεία

00:13 2/6/2026

πέθανε σήμερα σε ηλικία 83 ετών

Καλαμαριά: Η καρδιά του Αγίου Λουκά έρχεται στον Άγιο Νικόλαο

Καλαμαριά: Η καρδιά του Αγίου Λουκά έρχεται στον Άγιο Νικόλαο

00:02 2/6/2026

Ιερά Μητρόπολη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς

Καλαμαριά - Ταχιάος: Οι συρμοί του μετρό ξεκίνησαν τα πήγαινε - έλα (βίντεο)

Καλαμαριά - Ταχιάος: Οι συρμοί του μετρό ξεκίνησαν τα πήγαινε - έλα (βίντεο)

23:48 1/6/2026

Ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών

Κλασικά Έπιπλα