«Feelings' Stories» στο Θέατρο Σοφούλη

30/9/2017 18:02    Γενική είσοδος: 5 ευρώ
Η Συναισθηματική Διαλεκτική (www.synaisthimatikhdialektikh.com) και ο Στέλιος Καλαθάς σας προσκαλούν στην παράσταση της θεατρικής ομάδας +αίσθημα «Feelings' Stories» στο Θέατρο Σοφούλη το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου και την Κυριακή 1 Οκτωβρίου και ώρα 21.00.

“Μια παράσταση αφιερωμένη στα συναισθήματα και στην δύναμή τους.

Ο Στέλιος Καλαθάς διδάσκει τη μέθοδο υποκριτικής και προσωπικής ανάπτυξης Συναισθηματική Διαλεκτική, περισσότερα από δέκα χρόνια και τώρα ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να ανεβάσουμε τα συναισθήματα στην σκηνή και στο φως!

Σημαντικοί Έλληνες συγγραφείς μας εμπιστεύτηκαν τα κείμενά τους κι έμπειροι ψυχολόγοι στήριξαν συμβουλευτικά την διαδρομή μας μέχρι την πρεμιέρα.

Η παράσταση είναι ένας συνδυασμός νοητικών καταστάσεων, ψυχοσωματικών εκφράσεων αλλά και βιολογικών αντιδράσεων που γίνονται τέχνη και μέσα από ρόλους βρίσκουν το πολύτιμο μονοπάτι της έκφρασης και της επικοινωνίας.

Ένα κουβάρι που ξετυλίγεται παρουσιάζοντας μας τα βασικά συναισθήματα μέχρι που κάνει την εμφάνισή της επί σκηνής η «Λογική» και με επιχειρήματα διεκδικεί τη σημαντικότητά της. Στο τέλος οι θεατές καλούνται να πάρουν θέση μέσω κάλπης!

Ευχόμαστε ν? απολαύσετε το αποτέλεσμα που κρύβει κάποια «κλειδιά» πολύτιμα για την επιβίωσή μας και για τον τρόπο που μπορούμε να κάνουμε την ζωή μας πιο χαρούμενη , τα θέλω μας πιο «δικά μας» και τον τρόπο σκέψης μας πιο σταθερό.

Με πολλή μεράκι και κέφι αναζητούμε τον προσδιορισμό μας και ψηλαφίζουμε το συναισθηματικό μας ρεπερτόριο σε μια διαδρομή που οδηγεί στην αυτογνωσία και την ενδυνάμωση.

Συγγραφείς κειμένων: Χρήστος Ναούμ, Ελένη Χριστοφοράτου, Φανή Δαλεζίου, Χριστίνα Καραβεζύρη, Αγγελική Βοϊράκου, Γιώργος Μπουμπούσης, Βαγιανός Καλαθάς, Αλέξανδρος Κλωτσοτήρας, Στέλιος Καλαθάς.


Feelings' Stories
Συντελεστές:
Σκηνοθεσία/διασκευή: Στέλιος Καλαθάς
Σκηνικά: Μιχάλης Σδούγκος
Κοστούμια: Αθηνά Ματίς
Βοηθός Σκηνοθέτη: Βασίλης Τριανταφύλλου
Επιμέλεια κίνησης: Ναλίνη Μαρία Σπαθαράκη
Επιμέλεια μουσικής : Σωτήρης Καναρέλης/Νίκος Γκούμας
Φωτογραφία: Κώστας Δελχάς
Δημιουργικό Αφίσας: Lacrimosa Design
Οργάνωση Παραγωγής: Σοφία Ρίζου

Γενική είσοδος: 5 ευρώ

Θέατρο Σοφούλη, Τραπεζούντος 5 και Σοφούλη
Τηλέφωνο Κρατήσεων: 2310 423925, 6946 105520




Επόμενο Προηγούμενο
 

Social Media - Thessaloniki