Μία νεκρή από σύγκρουση τρένου με Ι.Χ.

27/9/2018 09:36    Φθιώτιδα

Σοκ στη Φθιώτιδα από το τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε πρωινές ώρες της Πέμπτης 27 Σεπτεμβρίου, σε φυλασσόμενη διάβαση τρένου στην Κάτω Τιθορέα.

ΙΧΕ με τέσσερα άτομα που παραβίασε τις μπάρες, εμβολίστηκε από διερχόμενο τρένο και παρασύρθηκε για σχεδόν ένα χιλιόμετρο, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν στα συντρίμμια του δύο από αυτά.

Δυστυχώς παρά τις προσπάθειες των Πυροσβεστών που έσπευσαν στο σημείο από την Αμφίκλεια και τη Λαμία, η συνοδηγός του οχήματος, καθηγήτρια του Γυμνασίου Κ. Τιθορέας, ανασύρθηκε νεκρή, ενώ σοβαρά τραυματισμένη απεγκλωβίστηκε μία ακόμη γυναίκα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport οι τέσσερις επιβάτες, δύο γυναίκες και δύο άνδρες, ο ένας εκ των οποίων είναι και ιερέας, είχαν όλοι τους προορισμό το Γυμνάσιο της Κάτω Τιθορέας όπου είναι καθηγητές. Άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες και σύμφωνα με τη μαρτυρία ενός εκ των επιβατών, η οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου δε σταμάτησε στη φυλασσόμενη διάβαση την ώρα που είχαν κατεβεί οι μπάρες, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί το όχημα από την αμαξοστοιχία με το τραγικό αποτέλεσμα που περιγράψαμε πιο πάνω.

Δείτε φωτογραφίες από τη σφοδρή σύγκρουση:

lamiareport

Επόμενο Προηγούμενο
 

Social Media - Thessaloniki