ΟΑΣΘ - Τροποποιείται το δρομολόγιο της γραμμής 28

21/11/2018 16:12    λόγω ασφαλτόστρωσης
Τροποποίηση του δρομολογίου της Γραμμής Νο 28 του ΟΑΣΘ θα γίνει στις 22 και 23 Νοεμβρίου, εξαιτίας εργασιών ασφαλτόστρωσης στη Δ.Ε.Συκεών, αναφέρεται σε ανακοίνωση του δήμου Νεάπολης - Συκεών.

Συγκεκριμένα, τα λεωφορεία της Γραμμής Νο 28, που εκτελούν το δρομολόγιο Πανεπιστήμια-Σκλαβενίτης-Τ.Σ. Ευκαρπίας, θα ακολουθούν τις εξής διαδρομές:

- Με κατεύθυνση προς Συκιές: Ελ. Βενιζέλου-Ανδρέου & Δημητρίου- Ρ.Φεραίου-Επταπυργίου

- Με κατεύθυνση προς το κέντρο: Επταπυργίου- Ρ.Φεραίου- Αριστερά προς Ιπποκράτους- Γ.Γεννηματά-Ν.Παρασκευά-Ρ.Φεραίου-Ικονίου Προκοπίου-Παλιά Λαχαναγορά.

Σημειώνεται ότι, η Γραμμή αυτή (Νο 28) θα ακολουθεί τη διαδρομή της Γραμμής Νο 26, με τις ανάλογες στάσεις. Η εκτροπή του δρομολογίου του ΟΑΣΘ θα ισχύει επί διήμερο (Πέμπτη και Παρασκευή, 22 και 23 Νοεμβρίου αντίστοιχα) από τις 7:30 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.

Οι εργασίες ασφαλτόστρωσης αποτελούν μέρος ενός σημαντικού έργου, συνολικού προϋπολογισμού 3.950.000 ευρώ, που καλύπτεται από το δημοτικό ταμείο του δήμου Νεάπολης - Συκεών. Το έργο  - όπως τονίζεται στην ίδια ανακοίνωση - περιλαμβάνει ασφαλτοστρώσεις διπλής στρώσης νέου αντιολισθηρού τάπητα και αναπλάσεις σε 29 οδούς, όπως επίσης και συντήρηση του δικτύου ηλεκτροφωτισμού σε 32 οδούς με την αντικατάσταση του υπάρχοντος φωτισμού με φωτιστικά σύγχρονης τεχνολογίας LED για την εξοικονόμηση οικονομικών και ενεργειακών πόρων.

Οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στη Δ.Ε. Συκεών ξεκινούν αύριο το πρωί, Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018, από την οδό Μ.Μερκούρη, από το ύψος της οδού Μεσολογγίου έως την Οδ. Φωκά, και θα συνεχισθούν στο ίδιο σημείο και την επόμενη ημέρα, Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018.

Ο σχεδιασμός, που περνάει πλέον στη φάση της υλοποίησης, περιλαμβάνει εργασίες σε συνολικά 29 οδούς, που είναι: Ρ. Φεραίου, Μακεδονομάχων, Μ. Μερκούρη, Π. Αφαλή (πρ. Ελπίδος), Ελ. Βενιζέλου, Καυκάσου, Αλ. Παπαναστασίου, Ναυαρίνου, Αγ. Δημητρίου, Στρ. Ι. Σαράφη, Τυρνάβου, Θουκυδίδου, Θερμοπυλών, Ζαρίφη, 28ης Οκτωβρίου, Αράχωβας, Γ. Γεννηματά, Βαμβακά, Δελφών, Ναυπλίου, Νικομήδειας, 26ης Οκτωβρίου, Σουρμένων, Ολ. Πάλμε, Ιερολοχιτών, Δραγατσανίου, Φιλ. Εταιρείας, Δημητρίου & Ανδρέου, τμήμα της Επταπυργίου. Οι εργασίες που προβλέπονται είναι μεταξύ άλλων η ολική ανακατασκευή του οδοστρώματος με την απομάκρυνση του παλιού και φθαρμένου τάπητα και επίστρωση των οδών με νέου τύπου αντιολισθητικό ασφαλτοτάπητα.


ΑΠΕ

Επόμενο Προηγούμενο
 

Μαθαίνω για τον Πόντο - Προσφέρει στα παιδιά επαφή με τις ρίζες τους!

Μαθαίνω για τον Πόντο - Προσφέρει στα παιδιά επαφή με τις ρίζες τους!

18:29 16/5/2026

Κυκλοφόρησε το πρώτο τεύχος

Καλαμαριά: Με επιτυχία η συζήτηση για θέματα των εργαζομένων - Επόμενος σταθμός δημοτικό συμβούλιο

Καλαμαριά: Με επιτυχία η συζήτηση για θέματα των εργαζομένων - Επόμενος σταθμός δημοτικό συμβούλιο

18:20 16/5/2026

Η εκδήλωση είχε ιδιαίτερα θετική ανταπόκριση

Καλαμαριά - Βάρδας: Έντονος προβληματισμός για τα καθημερινά προβλήματα (φωτο)

Καλαμαριά - Βάρδας: Έντονος προβληματισμός για τα καθημερινά προβλήματα (φωτο)

18:06 16/5/2026

Πρωτοπόρα Δυναμική Καλαμαριά

Καλαμαριά - Αράπογλου: Είμαι θυμωμένη με τον νέο κώδικα αυτοδιοίκησης - Καλωσήλθατε στο μεσαίωνα (βιντεο)

Καλαμαριά - Αράπογλου: Είμαι θυμωμένη με τον νέο κώδικα αυτοδιοίκησης - Καλωσήλθατε στο μεσαίωνα (βιντεο)

17:41 16/5/2026

Στο 1ο Φεστιβάλ Διαφορετικότητας του Δήμου

Καλαμαριά: Μια μεγάλη γιορτή από το πρωί της Κυριακής - Να μη λείψει κανείς

Καλαμαριά: Μια μεγάλη γιορτή από το πρωί της Κυριακής - Να μη λείψει κανείς

17:26 16/5/2026

club rossoneri

Από φέρετρο μέχρι και βάρκες πετιούνται δίπλα στους κάδους!

Από φέρετρο μέχρι και βάρκες πετιούνται δίπλα στους κάδους!

12:49 16/5/2026

Καναπέδες σαλονιών, στρώματα, ηλεκτρικές συσκευές..

Καλαμαριά: Αναβαθμίζεται το Ρεμέτζο - Αναγνωστήριο και αίθουσα εκδηλώσεων (φωτο)

Καλαμαριά: Αναβαθμίζεται το Ρεμέτζο - Αναγνωστήριο και αίθουσα εκδηλώσεων (φωτο)

12:36 16/5/2026

ξεκίνησαν οι εργασίες

Κλασικά Έπιπλα