Ο Παπαγεωργόπουλος επιμένει για την αθωότητα του

2/1/2019 19:02    ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης
Με ανάρτηση του στο facebook ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, ευχαρίστησε όσους τον σκέφτηκαν στην ονομαστική του εορτή και τους ευχήθηκε για το νέο έτος.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τους 100δες φίλους που μου ευχήθηκαν  με όλους τους τρόπους με την ευκαιρία της ονομαστικής μου εορτής και  της έλευσης του Νέου Έτους.

Συγχρόνως θέλω να ευχηθώ  το 2019  να είναι ένας  χρόνος καλός για την Πατρίδα μας, όπου μέσα σε ένα κλίμα ειρήνης και προόδου να αρχίσει μια θεαματική βελτίωση της ζωής του μέσου και του φτωχού Έλληνα .

Θέλω επίσης να ευχηθώ το 2019 να είναι ένας χρόνος καλός για την Θεσσαλονίκη μας, όπου μέσα σε ένα κλίμα ανάπτυξης να γίνει η πόλη μας πιο φιλική στον Πολίτη, πιο φωτεινή, πόλη του Πολιτισμού και της Νεολαίας.

Τέλος όσον αφορά την Ελληνική Δικαιοσύνη εύχομαι να γίνει πράξη αυτό το οποίο τόνισε ο Γεν Γραμματέας της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων παραμονές Χριστουγέννων (23-12-2018) στην τηλεόραση: «Πρέπει να δικάζουμε με ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, δεν δικάζουμε διαισθητικά»!  Και αυτό διότι ορισμένοι έχουν καταδικασθεί και διασυρθεί, με οριακή πλειοψηφία (2 αθώος  3 ένοχος)  χωρίς κανένα αποδεικτικό στοιχείο…..»



Επόμενο Προηγούμενο
 

Social Media - Thessaloniki
Κλασικά Έπιπλα