Ποια σχολεία θα είναι κλειστά σήμερα στη Θεσσαλονίκη

8/1/2019 08:00    Οι ανακοινώσεις
Κλειστά θα μείνουν τα σχολεία σε κάποιους δήμους της Θεσσαλονίκης σήμερα Τρίτη 8 Ιανουαρίου.

Δείτε τις ανακοινώσεις που εξέδωσαν οι δήμοι σχετικά με το θέμα.


Δήμοι με όλα τα σχολεία κλειστά

Δήμος Ωραιοκάστρου
Δήμος Βόλβης
Δήμος Θερμαϊκού
Δήμος Καλαμαριάς
Δήμος Δέλτα
Δήμος Λαγκαδά

Oι ανακοινώσεις των δήμων της Θεσσαλονίκης για τα σχολεία.

Δήμος Θεσσαλονίκης 

Κανονικά θα ανοίξουν την Τρίτη (8/1) τα σχολεία στο δήμο Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο typosthes.gr ο Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης, αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού.

Όπως αναφέρει ο κ. Μπαρμπουνάκης, γενικά η πρόσβαση στα σχολεία είναι εφικτή γιατί δούλεψαν χθες οι υπηρεσίες καθαριότητες με υδροφόρες έξω από τα σχολεία.

Σημειώνεται ότι από τον κεντρικό δήμο έχουν δοθεί οδηγίες στους διευθυντές και τις διευθύντριες να επικοινωνούν με το δήμο για οποιοδήποτε σχετικό θέμα (είτε πρόκειται για περισσότερο αλάτι είτε για υδροφόρα εφόσον μπορεί να εισέλθει εντός του σχολικού κτηρίου).

Σύμφωνα με τον κ. Μπαρμπουνάκη ο δήμος συνεχίζει τη συνδρομή σε σχολεία, είτε με την προμήθεια αλατιού είτε με υδροφόρες, όπου έχουν στείλει αίτημα οι διευθυντές.  

Σε ότι αφορά τις αυλές των σχολείων, οι οδηγίες είναι οι μαθητές να μη βγαίνουν εφόσον υπάρχει πάγος και θα υπάρχει συνδρομή και σε αυτό το κομμάτι από το δήμο αύριο που θα είναι ανοιχτά τα σχολεία και θα είναι εκεί οι εκπαιδευτικοί, καθώς σήμερα υπήρξαν σχετικές δυσκολίες.

Πάντως η θέρμανση στα σχολεία δεν αποτελεί πρόβλημα, καθώς έγινε προμήθεια πετρελαίου πριν 15 ημέρες και είναι «φουλ».

Δήμος Νεάπολης – Συκεών

Στην απόφαση να παραμείνουν ανοιχτά την Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2018, όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη μεν Νεάπολη και Αγ. Παύλο και στις δε Συκιές και στα Πεύκα κλειστά κατέληξε η διοίκηση του δήμου Νεάπολης-Συκεών, μετά από αλλεπάλληλες συσκέψεις και εκτιμήσεις της κατάστασης.

Η τελευταία σύσκεψη της Εκτελεστικής Επιτροπής υπό τον δήμαρχο Σίμο Δανιηλίδη, που πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα και ολοκληρώθηκε λίγη ώρα πριν, κατέληξε στην παραπάνω απόφαση αφού εξέτασε ενδελεχώς όλα τα ενδεχόμενα και την κατάσταση όπως είχε διαμορφωθεί και στις τέσσερις Δημοτικές Ενότητες του δήμου μετά τις έντονες καιρικές συνθήκες των ημερών.

«Μετά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του προσωπικού του δήμου μας, αλλά και με ανταπόκριση ιδιωτών εθελοντών, καθαρίστηκε η πλειοψηφία των δρόμων του δήμου Νεάπολης-Συκεών μετά τις έκτακτες και έντονες καιρικές συνθήκες που παρουσιάστηκαν τις προηγούμενες ημέρες, και έχοντας εξετάσει όλα τα δεδομένα, και με τη σχετική γνώμη των διευθυντών των σχολείων, αποφασίσαμε στη Νεάπολη και στον Αγ. Παύλο όλα τα σχολεία να παραμείνουν αύριο ανοιχτά, ενώ στις Συκιές και στα Πεύκα όλα τα σχολεία να παραμείνουν κλειστά. Κι αυτό μόνο για λόγους ασφαλείας καθώς υπάρχουν λίγα χιόνια παγωμένα στους γύρω δρόμους», δήλωσε ο δήμαρχος Σίμος Δανιηλίδης μετά την πολύωρη σύσκεψη.

Αυτό, άλλωστε, ήταν και το κυρίαρχο θέμα που απασχόλησε σήμερα τη διοίκηση του δήμου καθώς το ενδιαφέρον της εστιάστηκε στην εξασφάλιση ασφαλούς πρόσβασης στα σχολικά συγκροτήματα με τον καθαρισμό των εισόδων και των αύλειων χώρων. Παρά τις εντατικές προσπάθειες των συνεργείων του δήμου, το πρόβλημα παρέμεινε ιδιαίτερα σοβαρό στα Πεύκα και στις Συκιές λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών που διατήρησαν παγωμένες επιφάνειες στις εξωτερικές εξόδους και στα σημεία πρόσβασης στα σχολικά συγκροτήματα, με αποτέλεσμα να ελλοχεύει κίνδυνος τραυματισμού μαθητών και συνοδών.

Να σημειωθεί ότι περισσότερα από 40 συνεργεία του δήμου έδιναν από χθες μάχη για τον καθαρισμό των χώρων και τη δημιουργία ασφαλών διαδρόμων, σκορπώντας αλάτι στις εισόδους, στα σκαλοπάτια και στις αυλές ώστε να εξασφαλισθούν οι προϋποθέσεις ασφαλούς πρόσβασης από τους μαθητές.

Όπως τόνισε ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας Μιχάλης Βουλγαρίδης, «το θέμα βρίσκεται υπό στενή παρακολούθηση και διαρκώς εξετάζονται όλα τα στοιχεία που προκύπτουν ώστε να επανέλθουμε με νεώτερη απόφασή μας». Να σημειωθεί ότι αύριο το απόγευμα, Τρίτη 8 Ιανουαρίου, θα πραγματοποιηθεί νέα σύσκεψη κατά την οποία θα εκτιμηθεί εκ νέου η κατάσταση και θα ληφθεί η ανάλογη απόφαση για τα σχολεία.

Το θέμα της λειτουργίας των σχολείων μετά τις αργίες των εορτών εξετάστηκε και σε ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα, Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019, υπό τον δήμαρχο Σίμο Δανιηλίδη με τους διευθυντές των σχολείων. Σ’ αυτήν αναλύθηκαν διεξοδικά οι συνθήκες όπως αυτές είχαν διαμορφωθεί με την επικράτηση των έντονων καιρικών φαινομένων, με τους συμμετέχοντες εκπαιδευτικούς να παρουσιάζουν αναλυτικά την κατάσταση στα σχολεία ευθύνης τους. Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι αντιδήμαρχοι Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας Μιχάλης Βουλγαρίδης, Τεχνικών Έργων Αντώνης Σαουλίδης, Πολιτικής Προστασίας Αλέκος Σιμητόπουλος, Διοικητικού-Οικονομικού Δημήτρης Ζιγκερίδης, η πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αλεξάνδρα Τερζίδου και το σύνολο σχεδόν των διευθυντών των σχολικών μονάδων.

«Η συμμετοχή των διευθυντών στη σύσκεψη αυτή, που ξεπέρασε το 80%, δείχνει το πραγματικό ενδιαφέρον των εκπαιδευτικών για την αποστολή τους. Αγνοώντας την περίοδο των εορταστικών διακοπών, αλλά κυρίως τις κακές καιρικές συνθήκες, ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας, και τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα. Αποδεικνύουν με τη στάση ευθύνης τους ότι αντιμετωπίζουν την αποστολή τους ως λειτούργημα και όχι απλώς ως επάγγελμα. Η προσπάθεια για την ασφαλή επαναλειτουργία των σχολείων μετά τη διακοπή των μαθημάτων λόγω των εορτών, και ύστερα από όσα μας επιφύλαξε η επιδείνωση των καιρικών φαινομένων, είναι κοινή και τους θέλουμε δίπλα μας», ανέφερε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Σίμος Δανιηλίδης, παρουσιάζοντας αναλυτικά τον αγώνα του δημοτικού μηχανισμού για την ετοιμότητα λειτουργίας των σχολείων.

Όπως είπε ο δήμαρχος, όλο το προηγούμενο διάστημα, σε συνεργασία με τις εκπαιδευτικές κοινότητες, επί δεκαήμερο τα συστήματα θέρμανσης βρίσκονταν σε πλήρη λειτουργία ώστε τα σχολικά κτίρια να παραμένουν θερμαινόμενα, κάτι που επιβεβαίωσαν και οι διευθυντές των σχολείων. Όπως, επίσης, διαβεβαίωσαν οι εκπαιδευτικοί, και τα δίκτυα ύδρευσης βρίσκονται σε πλήρη λειτουργία χωρίς να έχουν παρατηρηθεί προβλήματα ή βλάβες.

Στο μεταξύ, κανονικά λειτουργούν από σήμερα, Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019, όλοι οι Παιδικοί και Βρεφικοί Σταθμοί του δήμου Νεάπολης-Συκεών, επανερχόμενοι στο κανονικό πρόγραμμα λειτουργίας τους μετά τις αργίες των εορτών. Στα συνολικά 23 Βρεφικά και Παιδικά Τμήματα φιλοξενήθηκαν σήμερα 266 παιδιά.

Να σημειωθεί ότι στο δήμο Νεάπολης-Συκεών οι Παιδικοί Σταθμοί λειτούργησαν κανονικά κατά την περίοδο των εορτών πλην των επίσημων αργιών, όπως επίσης και τμήματα ΚΔΑΠ, καλύπτοντας τις ανάγκες των οικογενειών. 

Δήμος Καλαμαριάς

Οι υπηρεσίες του Δήμου Καλαμαριάς με εντατικές προσπάθειες έχουν εκ χιονίσει τους προαύλειους χώρους και τα πεζοδρόμια των Σχολικών Μονάδων της περιοχής.

Ωστόσο, επειδή η ανησυχία των γονέων για την ασφαλή μετάβαση των μαθητών στα σχολεία τους , λόγω της ολισθηρότητας και του παγετού που επικρατεί, αποφασίστηκε για καθαρά προληπτικούς λόγους να παραμείνουν σήμερα Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019 κλειστά τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Τα σχολεία όλων των βαθμίδων θα ανοίξουν κανονικά την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019.

Δήμος Πυλαία – Χορτιάτη: Ποια σχολεία θα είναι κλειστά  

Μετά από συνεχή επικοινωνία με όλες τις σχολικές μονάδες αποφασίστηκε ότι τα σχολεία του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη θα λειτουργήσουν κανονικά σήμερα Τρίτη 8 Ιανουαρίου στις Δημοτικές Ενότητες Πυλαίας και Πανοράματος.

Με γνώμονα την ασφάλεια μαθητών και εκπαιδευτικών και λόγω του συνεχιζόμενου παγετού (πρόγνωση -7 έως και -8 oC) σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ, κλειστά θα παραμείνουν για αύριο Τρίτη 8 Ιανουαρίου τα σχολεία στη Δημοτική Ενότητα Χορτιάτη (Χορτιάτη, Ασβεστοχώρι, Εξοχή και Φίλυρο).

Η κατάσταση θα επανεκτιμάται συνεχώς και θα εκδίδεται σχετική ανακοίνωση για την ενημέρωση των πολιτών του δήμου, ανάλογα και με την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων.

Επιπλέον οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες θα λειτουργήσουν κανονικά.

Ο δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη παραμένει με τις υπηρεσίες του σε 24ωρη επιφυλακή για την παρακολούθηση των καιρικών φαινομένων προκειμένου τα τεχνικά συνεργεία να αποκαταστήσουν τυχόν βλάβες που ενδεχομένως προκύψουν κατά την επαναλειτουργία των σχολικών μονάδων.

Να σημειωθεί ότι ήδη από την Παρασκευή δόθηκαν εντολές προς τους διευθυντές των σχολείων γραπτώς μέσω e-mail αλλά και τηλεφωνικώς, προκειμένου να βρεθούν στις σχολικές μονάδες πριν την επαναλειτουργία τους για να διαπιστώσουν τυχόν προβλήματα με το σύστημα θέρμανσης, ύδρευσης ή την κατάσταση των αυλών και την πρόσβαση στα σχολεία.

Υπενθυμίζουμε ότι έχει ήδη διανεμηθεί αλάτι στα σχολεία σε περίπτωση που χρειαστεί να γίνουν ρίψεις.

Αναφορικά με τη λειτουργία των ιδιωτικών σχολείων οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνούν με τη διεύθυνση του σχολείου τους.

Δήμος Ωραιοκάστρου

Λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών που επικρατούν στο δήμο μας και για την ασφάλεια των παιδιών και την διευκόλυνση των εκπαιδευτικών, ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου μετά από συνεννόηση με τους διευθυντές των σχολείων, αποφασίζει ότι την Τρίτη 8/01/2019 δεν θα λειτουργήσουν όλες οι σχολικές μονάδες της α/θμιας και β/θμιας εκπαίδευσης του διευρυμένου δήμου Ωραιοκάστρου.

Δήμος Λαγκαδά

Από τον Δήμο Λαγκαδά ανακοινώνεται ότι λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών και του ισχυρού παγετού που επικρατεί στον Δήμο μας, τα σχολεία όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης θα παραμείνουν ΚΛΕΙΣΤΑ σήμερα Τρίτη 8 Ιανουαρίου, για την ασφάλεια των μαθητών.

Κλειστές θα παραμείνουν επίσης οι δομές των ΙΕΚ, του ΣΔΕ, τα ΚΔΑΠ και οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Λαγκαδά.

Δήμος Θερμαϊκού

Λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων των προηγούμενων ημερών και του παγετού, όλα τα σχολεία του Δήμου Θερμαϊκού, σήμερα, Τρίτη 8 Ιανουαρίου, θα παραμείνουν κλειστά.

Επίσης, δεν θα λειτουργήσουν τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ), που θα ανοίξουν ταυτόχρονα με τα σχολεία.

Ανοικτοί, ωστόσο, θα παραμείνουν αύριο όλοι οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου.

Για τις επόμενες μέρες θα υπάρξει ενημέρωση με νέα ανακοίνωση.

Δήμος Δέλτα

Τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια) του Δήμου Δέλτα θα παραμείνουν κλειστά για σήμερα Τρίτη 8/1/2019 λόγω αναμενόμενου παγετού, σύμφωνα με το σημερινό Δελτίο Καιρού της ΕΜΥ.

Λόγω του επερχόμενου παγετού, όπως προβλέπει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, εφιστάται η προσοχή στους πεζούς και στους οδηγούς να αποφεύγουν την κυκλοφορία εάν δεν υπάρχει ιδιαίτερη ανάγκη, καθώς και σε όλους τους κατοίκους του Δήμου να ακολουθούν τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, της ΕΥΑΘ και της ΕΔΑ ΘΕΣΣ για την προληπτική αντιμετώπιση του παγετού.

Δήμος Θέρμης: Ποια σχολεία θα είναι κλειστά και ποια ανοιχτά

Όπως αναφέρει ο δήμος Θέρμης: «Μετά την ενημέρωση από τις υπηρεσίες του Δήμου και μετά από επικοινωνία με τα τοπικά συμβούλια και συνεννόηση με τους διευθυντές των σχολικών μονάδων, με απόφαση του Δημάρχου Θέρμης που πρόκειται να αναρτηθεί σε λίγο αναστέλλεται για σήμερα 8/1/2019 η λειτουργία των παρακάτω σχολικών μονάδων λόγω των επιπτώσεων των δυσμενών καιρικών συνθηκών: (α) αναστέλλεται η λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων της Δημοτικής Ενότητας Μίκρας (Κάτω Σχολάρι, Καρδία, Πλαγιάρι, Τρίλοφος) εκτός του 2ου ΓΕΛ Μίκρας (κτήριο ΙΕΚ Θέρμης) το οποίο θα λειτουργήσει κανονικά. (β) αναστέλλεται η λειτουργία των σχολικών μονάδων της τοπικής κοινότητας Περιστεράς.

Σε όλες τις άλλες τοπικές κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Βασιλικών καθώς και σε όλες τις τοπικές κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Θέρμης, τα σχολεία όλων των βαθμίδων θα λειτουργήσουν κανονικά.

Ανοιχτά σχολεία στο δήμο Κορδελιού – Ευόσμου εκτός από το 25ο δημοτικό σχολείο

Κανονικά θα λειτουργήσουν σήμερα Τρίτη 8.1.2019 τα Σχολεία όλων των βαθμίδων (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια) στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου εκτός του 25ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου.

"Μετά τη μεγάλη επιχείρηση αποχιονισμού των σχολικών αυλών και αποκατάστασης των προβλημάτων που προκάλεσε η κακοκαιρία, τα σχολεία μας είναι έτοιμα να υποδεχθούν τους μαθητές μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων" δήλωσε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Πέτρος Σούλας.

Δήμος Χαλκηδόνος: Με αλλαγές και με κλειστά σχολεία  

Με μια ώρα καθυστέρηση (ώρα έναρξης λειτουργίας 09.00) θα λειτουργήσουν σήμερα, Τρίτη 08/01/2019, τα σχολεία όλων των βαθμίδων του Δήμου Χαλκηδόνος, καθώς και οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί, λόγω του ολικού παγετού.

Ειδικότερα, στις Δημοτικές Κοινότητες Βαθυλάκκου, Ν. Μεσήμβριας και στις Τοπικές Κοινότητες Αγχιάλου και Ξηροχωρίου τα σχολεία όλων των βαθμίδων θα παραμείνουν κλειστά καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Ο Δήμος Χαλκηδόνος θα σας ενημερώσει εκ νέου εάν λόγω των καιρικών συνθηκών υπάρξει κάποια μεταβολή στην παρούσα κατάσταση. Το εκπαιδευτικό προσωπικό καλείται να βρίσκεται στα σχολεία κανονικά ώστε να φροντίσει για την ασφαλή πρόσβαση των μαθητών και την ομαλή έναρξη των μαθημάτων, όπως επίσης και οι Διευθυντές των σχολείων καλούνται να εφαρμόσουν τις οδηγίες που τους έχουν σταλεί ώστε να αποφευχθούν προβλήματα και βλάβες που θα δυσχεράνουν τη λειτουργία του σχολείου (π.χ. ύδρευση, θέρμανση).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα: 2391 330 172, 6984 638 405 (για παιδικούς σταθμούς και σχολεία Α’θμιας εκπαίδευσης).

Δήμος Βόλβης

Ο παγετός που επικρατεί και η επικίνδυνη ολισθηρότητα, οδήγησαν τον δήμο Βόλβης στην απόφαση να κρατήσει κλειστές όλες τις σχολικές μονάδες και τους παιδικούς σταθμούς την Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019, για προληπτικούς λόγους, αν και λειτουργικά τα σχολικά κτίρια βρίσκονται σε άριστο επίπεδο.

Στο μεταξύ συνεχίζεται η αποκατάσταση των προβλημάτων από τις ακραίες καιρικές συνθήκες. Από τα ξημερώματα του Σαββάτου και σταδιακά έως και την Κυριακή, έγινε εφικτή η διάνοιξη της πρόσβασης και στους 39 οικισμούς του δήμου Βόλβης, καθώς και όλων των εθνικών και επαρχιακών οδικών δικτύων, καθώς και πολλών τμημάτων αγροτικής και δασικής οδοποιίας. Σήμερα, ειδικά συνεργεία και μηχανήματα, συνεχίζουν την προσπάθεια για τη διάνοιξη μικρότερων δρόμων εντός των οικισμών, η οποία όμως δυσχεραίνεται από τον παγετό.

Ο δήμαρχος Βόλβης Διαμαντής Λιάμας, ευχαρίστησε ιδιαίτερα το προσωπικό του δήμου διότι, με αυταπάρνηση και μέσα σε εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες, κατόρθωσε σε σύντομο χρονικό διάστημα να αποκαταστήσει την κυκλοφορία, ακόμα και στους πιο απομακρυσμένους ορεινούς οικισμούς. «Επίσης», πρόσθεσε, «θα ήθελα να εκφράσω δημόσια την ευχαριστία μου στις κρατικές υπηρεσίες, όπως την Πυροσβεστική, την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας και την Αστυνομία, που συνέδραμαν σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, αλλά και τους ιδιώτες που ανταποκρίθηκαν άμεσα ενισχύοντας μας με τον κατάλληλο εξοπλισμό. Περισσότερο, όμως θέλω να ευχαριστήσω εκείνους τους δημότες, που συνεισφέρουν στην κοινή προσπάθεια, δίνοντας παράδειγμα αλληλεγγύης και προσφοράς».

Λόγω του συνεχιζόμενου ψύχους, ο δήμος Βόλβης συνιστά στους δημότες να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους στις απολύτως απαραίτητες.

Για τις έκτακτες περιπτώσεις, οι πολίτες μπορούν να καλούν στις τηλεφωνικές γραμμές: 23970 61900 και 6906 418225.

Δήμος Παύλου Μελά: Ανοιχτά τα σχολεία

Κανονικά θα λειτουργήσουν την Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019, οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά σχολεία, Γυμνάσια και Λύκεια) και οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί σε Σταυρούπολη, Πολίχνη, Ευκαρπία του Δήμου Παύλου Μελά.

Ανοιχτά στο δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης

Σήμερα Τρίτη 8/1/2019 θα λειτουργήσουν κανονικά οι παιδικοί σταθμοί, τα νηπιαγωγεία, τα δημοτικά σχολεία, τα γυμνάσια και τα λύκεια του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης. Συνεργεία του δήμου έχουν ήδη προβεί σε καθαρισμό των εισόδων και των αυλείων χώρων.




Επόμενο Προηγούμενο
 

Social Media - Thessaloniki
Δ. Θεσσαλονίκης: Φυτεύονται 500 δέντρα στη νέα παραλία

Δ. Θεσσαλονίκης: Φυτεύονται 500 δέντρα στη νέα παραλία

15:23 28/3/2024

Έρχονται δύο νέα πάρκα τσέπης

Εφημερεύοντα Φαρμακεία στην Καλαμαριά

Εφημερεύοντα Φαρμακεία στην Καλαμαριά

15:08 27/3/2024

Τετάρτη 27/03 και Πέμπτη 28/03

Ένωση Γονέων Καλαμαριάς: Επικίνδυνη η πρόταση για αθώωση Μίχου - Να προστατευτεί η 12χρονη

Ένωση Γονέων Καλαμαριάς: Επικίνδυνη η πρόταση για αθώωση Μίχου - Να προστατευτεί η 12χρονη

21:19 25/3/2024

Η ανακοίνωση της Ένωσης

Εφημερεύοντα Φαρμακεία στην Καλαμαριά

Εφημερεύοντα Φαρμακεία στην Καλαμαριά

12:46 22/3/2024

Παρασκευή 22/03, Σάββατο 23/03 και Κυριακή 24/03

Καλαμαριά: Δράσεις για την στοματική υγεία στον Φοίνικα και στην πλατεία Προσφυγικού Ελληνισμού

Καλαμαριά: Δράσεις για την στοματική υγεία στον Φοίνικα και στην πλατεία Προσφυγικού Ελληνισμού

23:18 20/3/2024

Παγκόσμια Ημέρα Στοματικής Υγείας

Καλαμαριά: Έρχονται 11 πάρκα, σιντριβάνια, πεζόδρομοι και ποδηλατόδρομος!

Καλαμαριά: Έρχονται 11 πάρκα, σιντριβάνια, πεζόδρομοι και ποδηλατόδρομος!

23:03 20/3/2024

έπεσαν οι υπογραφές

Εφημερεύοντα Φαρμακεία στην Καλαμαριά

Εφημερεύοντα Φαρμακεία στην Καλαμαριά

15:52 20/3/2024

Τετάρτη 20/03 και Πέμπτη 21/03

Θεσσαλονίκη: 1292 παραβάσεις σημείωσε η τροχαία σε δύο μέρες!

Θεσσαλονίκη: 1292 παραβάσεις σημείωσε η τροχαία σε δύο μέρες!

00:00 20/3/2024

αναλυτικά στοιχεία

Καλαμαριά: Δεκάδες κεραίες τηλεφωνίας δίπλα στα σχολεία! Τί καταγγέλλουν οι γονείς

Καλαμαριά: Δεκάδες κεραίες τηλεφωνίας δίπλα στα σχολεία! Τί καταγγέλλουν οι γονείς

23:49 19/3/2024

«Όχι στις κεραίες δίπλα στα σχολεία μας»

Η Καλαμαριά γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Συνδρόμου Down

Η Καλαμαριά γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Συνδρόμου Down

23:22 19/3/2024

«Μελίνα Μερκούρη»

Κλασικά Έπιπλα