ΕΥΑΘ: Μειώσεις στα νέα τιμολόγια από τον Μάιο

11/4/2019 04:16    Μείωση στο 99,4% των καταναλωτών
Aπό τον Μάιο θα ισχύσουν τα νέα τιμολόγια της ΕΥΑΘ, στα οποία, σύμφωνα με την εταιρεία, θα ισχύσουν μειώσεις στο 99,4% των οικιακών καταναλωτών στην επόμενη διετία. 

«Με τη νέα τιμολογιακή μας πολιτική, επιδιώξαμε ως διοίκηση να αποτρέψουμε την κατασπατάληση του φυσικού πόρου “ επιβραβεύοντας” πολίτες και επιχειρήσεις που μεριμνούν για τη βιωσιμότητά του”, δήλωσε σύμφωνα με το ΑΠΕ, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΕΥΑΘ Γιάννης Ν. Κρεστενίτης. 

«Επιδιώξαμε, παράλληλα, να ‘ανοίξουμε’ το κοινωνικό μας τιμολόγιο με βάση στέρεα κοινωνικά και εισοδηματικά κριτήρια απλοποιώντας τις διαδικασίες και διευκολύνοντας τους καταναλωτές μας», συμπλήρωσε. 

Ο κ. Κρεστενίτης σημείωσε ότι η νέα τεχνολογική πολιτική της ΕΥΑΘ είναι ένα ‘κάλεσμα’ προς τους χρήστες των υπηρεσιών της «να προσέχουν τις ποσότητες νερού που καταναλώνουν, για να έχουμε εξασφαλισμένο το υδατικό μας μέλλον».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, στα οικιακά τιμολόγια, που συνιστούν το 68% περίπου των καταναλωτών της ΕΥΑΘ, υπάρχει πλέον μείωση στις χαμηλές και αύξηση στις υψηλές καταναλώσεις, ώστε να ενισχύεται η λογική της ορθολογικής χρήσης του νερού. Έτσι, όσοι καταναλωτές ξοδεύουν έως και 120 κ.μ. το τετράμηνο, το 99,4% του συνόλου δηλαδή, διατηρώντας σταθερή την κατανάλωσή τους θα «δουν» μειώσεις στους λογαριασμούς τους. 



Επόμενο Προηγούμενο
 

Social Media - Thessaloniki