Καλαμαριά: Μέχρι αύριο οι συμμετοχές για τις ομάδες Μπαμπάδων

14/10/2019 09:58    Κέντρο Πρόληψης «ΕΛΠΙΔΑ»

Το Κέντρο Πρόληψης «ΕΛΠΙΔΑ», διοργανώνει ΟΜΑΔΑ ΓΟΝΕΩΝ αποκλειστικά για μπαμπάδες.

Οι σημερινοί μπαμπάδες, που αναλαμβάνουν όλο και μεγαλύτερο ρόλο στην ανατροφή και φροντίδα των παιδιών τους, ορίζουν εκ νέου την έννοια της πατρότητας. Ρόλος μοναδικός, ωστόσο, με προκλήσεις και απαιτήσεις, που χρειάζεται υποστήριξη και καθοδήγηση, ώστε να είναι σε θέση να δώσει στο παιδί τα κατάλληλα εφόδια για ψυχική υγεία και να το βοηθήσει να αναπτυχθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Στόχος της ομάδας γονέων είναι να υποστηρίξει τους μπαμπάδες στο δύσκολο ρόλο τους. Να τους βοηθήσει  να αναγνωρίσουν τα δικά τους συναισθήματα, να εξασκηθούν σε δεξιότητες επικοινωνίας, πειθαρχίας, διαχείρισης συγκρούσεων να επαναξιολογήσουν πεποιθήσεις και προσδοκίες  και να κατανοήσουν ότι τα προβλήματα τους, που αφορούν στη διαπαιδαγώγηση των παιδιών τους, μπορεί να συναντιούνται και σε πολλές άλλες οικογένειες.

Εάν είσαι μπαμπάς που προβληματίζεσαι και αναζητάς δημιουργικούς τρόπους να σχετιστείς με το παιδί και το ρόλο σου, σε προσκαλούμε να συμμετάσχεις σε μια ομάδα συζήτησης, που θα πραγματοποιηθεί σε 15 δίωρες εβδομαδιαίες συναντήσεις (χωρίς οικονομική επιβάρυνση) κάθε Παρασκευή, ώρες 18:00-20:00.

Έναρξη: Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019

Συντονιστής: Μεδίτσκος Ανδρέας, Κοινωνιολόγος, ΜΑ Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης

Μέθοδος: Βιωματική

Χώρος διεξαγωγής: : Κ.Π. «ΕΛΠΙΔA», Ησιόδου 10, Ν. Κρήνη

Προθεσμία συμμετοχής : Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2019

Δηλώσεις συμμετοχής: Κ.Π. «ΕΛΠΙΔA», Τηλ.: 2310442044, Φαξ: 2310442043, email: kpelpida@gmail.com

*Προϋπόθεση για τη λειτουργία της ομάδας είναι να  συμμετέχουν κατ’ ελάχιστο 15 γονείς.

**Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

***Χωρίς οικονομική επιβάρυνση

Με την καταχώρηση των προσωπικών σας στοιχείων αποδέχεστε να χρησιμοποιήσει το Κέντρο Πρόληψης «ΕΛΠΙΔΑ» τα στοιχεία που αναγράφονται παραπάνω. Το Κ.Π. «¨ΕΛΠΙΔΑ» που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη (Ησιόδου 10, Τ.Κ. 55135, e-mail: kpelpida@gmail.com ), επεξεργάζεται τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν σύμφωνα με τον Κανονισμό ΕΕ 2016/679, καθώς και το σχετικό εκάστοτε ισχύον Ευρωπαϊκό και εθνικό νομοθετικό πλαίσιο περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Σας αποστέλλουμε την παρούσα ενημέρωση προκειμένου να συμπεριληφθείτε στη mailing list μας, για το σκοπό της αποστολής σε εσάς ενημερωτικών emails που αφορούν τις δραστηριότητες του Κ.Π. «ΕΛΠΙΔΑ». Το Κ.Π. «ΕΛΠΙΔΑ» σας ενημερώνει ότι η επεξεργασία των εν λόγω προσωπικών σας δεδομένων βασίζεται στην συγκατάθεσή σας και ότι τα δεδομένα αυτά δεν διαβιβάζονται σε τρίτους. Σύμφωνα με τον Κανονισμό 2016/79, μπορείτε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας και, ιδίως το δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσης, το δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής, αντίταξης, περιορισμού της επεξεργασίας, το δικαίωμα στη φορητότητα των δεδομένων, το δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην αρμόδια Αρχή (Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα www.dpa.gr), καθώς και το δικαίωμα εναντίωσης με την υποβολή σχετικού αιτήματος.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή ερώτηση αναφορικά με τα ανωτέρω ή για την άσκηση των προβλεπόμενων δικαιωμάτων σας, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση kpelpida@gmail.com ή στο τηλέφωνο 2310 442044.




Επόμενο Προηγούμενο
 

Στα μπαράζ του Μουντιάλ η Ελλάδα – Ποιοι είναι οι υποψήφιοι αντίπαλοι

Στα μπαράζ του Μουντιάλ η Ελλάδα – Ποιοι είναι οι υποψήφιοι αντίπαλοι

03:30 11/10/2017

Δε δυσκολεύτηκε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κόντρα στο Γιβραλτάρ

Στις 120 δόσεις οι οφειλές στον ΕΦΚΑ

Στις 120 δόσεις οι οφειλές στον ΕΦΚΑ

03:27 11/10/2017

προβλέπεται από το άρθρο 15 του νόμου για τον εξωδικαστικό μηχανισμό

Τρία στα τέσσερα μέλια περιέχουν νεονικοτινοειδή

Τρία στα τέσσερα μέλια περιέχουν νεονικοτινοειδή

03:12 11/10/2017

φυτοφάρμακα βρέθηκαν σε δείγματα από όλο τον κόσμο

Πουτζδεμόντ: Θα σεβαστώ τη βούληση των Καταλανών, θα διαπραγματευτώ

Πουτζδεμόντ: Θα σεβαστώ τη βούληση των Καταλανών, θα διαπραγματευτώ

03:08 11/10/2017

«Παγώνει» η απόφαση για ανεξαρτησία

Μικρές ποσότητες ραδιενέργειας στην ατμόσφαιρα της Ελλάδας

Μικρές ποσότητες ραδιενέργειας στην ατμόσφαιρα της Ελλάδας

03:05 11/10/2017

Άγνωστη η πηγή του ισότοπου Ru-106

Έτοιμοι για σεξ με ρομπότ οι άνθρωποι!

Έτοιμοι για σεξ με ρομπότ οι άνθρωποι!

03:02 11/10/2017

Ένα θέμα που είναι πλέον υπαρκτό

Τα παιδιά κινδυνεύουν από την ρύπανση ενώ περπατούν για το σχολείο

Τα παιδιά κινδυνεύουν από την ρύπανση ενώ περπατούν για το σχολείο

02:59 11/10/2017

ισπανική μελέτη

Ποιοι ευνοούνται από την παράταση στις εισφορές του ΕΦΚΑ

Ποιοι ευνοούνται από την παράταση στις εισφορές του ΕΦΚΑ

02:56 11/10/2017

ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ

Δελτίο τύπου της ΠΟΕ-ΟΤΑ για τον θάνατο εργαζομένου στην Καλαμαριά

Δελτίο τύπου της ΠΟΕ-ΟΤΑ για τον θάνατο εργαζομένου στην Καλαμαριά

02:51 11/10/2017

έγγραφο

Τι είδους πορνό βλέπουν οι Έλληνες

Τι είδους πορνό βλέπουν οι Έλληνες

02:47 11/10/2017

Στατιστικά από το PornHub

Κλασικά Έπιπλα