Μέγαρα: Βρέθηκα σε αδιέξοδο, δεν ήξερα τι έκανα, λέει ο δολοφόνος

2/11/2019 13:08    τραγωδία
Στα σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπιζε τον τελευταίο χρόνο εξαιτίας οικογενειακών, επαγγελματικών και προσωπικών επιλογών θα αποδώσει ο 50χρονος σωφρονιστικός υπάλληλος του νοσοκομείου των φυλακών Κορυδαλλού την εν ψυχρώ δολοφονία του κουνιάδου του, το βράδυ της Πέμπτης στα Μέγαρα και τον τραυματισμό της συζύγου του. “Βρέθηκα σε αδιέξοδο δεν καταλάβαινα τι έκανα...” φέρεται πως θα υποστηρίξει σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του και μάλιστα οι συνήγοροι του θα ζητήσουν ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη για να στηρίξουν πάνω της την υπερασπιστική του γραμμή.

Ο 50χρονος, από τον περασμένο Απρίλιο όπως υποστηρίζει το περιβάλλον του, άρχισε να παίρνει την κάτω βόλτα. Ο θάνατος της μητέρας του έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ψυχοσύνθεση του καθώς ήταν πολύ δεμένος μαζί της. Άρχισε να εμφανίζει ασταθή συμπεριφορά και προβλήματα ενώ η απόρριψη της συζύγου του – οι πληροφορίες λένε ότι η αλλόκοτη συμπεριφορά του και τα σχεδόν καθημερινά επεισόδια την ανάγκασαν να φύγει μαζί με το παιδί τους - τον εξαγρίωσε και τον οδήγησε στη φαρμακευτική αγωγή. Παράλληλα, το ότι μετατέθηκε από σωφρονιστικός υπάλληλος των φυλακών σε διοικητικό πόστο του νοσοκομείου των κρατουμένων λόγω της “περίεργης” συμπεριφοράς του χειροτέρεψαν την κατάσταση. Τα επεισόδια με τους προϊσταμένους του ήταν συχνά ενώ ακόμα και την Πέμπτη, δηλαδή λίγες ώρες πριν πάρει το πιστόλι για να δολοφονήσει τον κουνιάδο του, είχε τσακωθεί στη δουλειά του με φόντο την μετάθεσή του. Το γεγονός δε, ότι, όπως φέρεται να υποστήριξε, η πρώην σύζυγος του δεν τον άφηνε να δει το παιδί του, τον εξόργιζε και τον έβγαζε εκτός εαυτού.

Ο 50χρονος μετά τη μεταγωγή του στην Εισαγγελία επέστρεψε στα κρατητήρια της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής όπου και θα παραμείνει μέχρι και το πρωί της Τρίτης όπου θα οδηγηθεί στον Ανακριτή για να απολογηθεί. Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες στην περιοχή των Μεγάρων έτσι ώστε να εντοπίσουν το όπλο που χρεησιμοποίησε ο 50χρονος για να εκτελέσει τον κουνιάδο του, το οποίο όπως είπε δεν γνωρίζει που βρίσκεται καθώς τελούσε υπό πλήρη σύγχυση και πριν παραδοθεί το πέταξε ενώ δεν δικαιολόγησε γιατί είχε στην κατοχή του παράνομα το όπλο.


protothema

Επόμενο Προηγούμενο
 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία την Παρασκευή στην Καλαμαριά

Εφημερεύοντα Φαρμακεία την Παρασκευή στην Καλαμαριά

09:00 11/7/2025

Παρασκευή 11/7

Θερινός Δημοτικός κινηματογράφος “cine AYRA”

Θερινός Δημοτικός κινηματογράφος “cine AYRA”

20:00 10/7/2025

Σε πλήρη εξέλιξη το πλύσιμο και η απολύμανση των κάδων απορριμμάτων στην Καλαμαριά

Σε πλήρη εξέλιξη το πλύσιμο και η απολύμανση των κάδων απορριμμάτων στην Καλαμαριά

18:00 10/7/2025

Πρόγραμμα πλυσίματος και απολύμανσης των κάδων απορριμμάτων

Ανοιχτό για το κοινό το θρυλικό ρουμανικό ιστιοφόρο Mircea

Ανοιχτό για το κοινό το θρυλικό ρουμανικό ιστιοφόρο Mircea

16:00 10/7/2025

Γιατί να το επισκεφθείτε

Αντικατάσταση φθαρμένης ράμπας

Αντικατάσταση φθαρμένης ράμπας

14:00 10/7/2025

Για ανέλκυση/καθέλκυση μικρών σκαφών στη Νέα Κρήνη

Σε επιφυλακή ο Δήμος Καλαμαριάς για τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα

Σε επιφυλακή ο Δήμος Καλαμαριάς για τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα

11:14 10/7/2025

Οδηγίες προστασίας από τους ισχυρούς ανέμους

Εφημερεύοντα Φαρμακεία την Πέμπτη στην Καλαμαριά

Εφημερεύοντα Φαρμακεία την Πέμπτη στην Καλαμαριά

09:00 10/7/2025

Πέμπτη 10/7

Η Νατάσα Θεοδωρίδου απόψε στο Θέατρο Γης

Η Νατάσα Θεοδωρίδου απόψε στο Θέατρο Γης

20:00 9/7/2025

Τετάρτη 9/7

Νέο, αυξημένο όριο στις συναλλαγές μέσω IRIS

Νέο, αυξημένο όριο στις συναλλαγές μέσω IRIS

18:00 9/7/2025

Από σήμερα 8/7

Καλοκαιρινή Δημιουργική Απασχόληση στον Δήμο Καλαμαριάς

Καλοκαιρινή Δημιουργική Απασχόληση στον Δήμο Καλαμαριάς

15:00 9/7/2025

Ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα που ενισχύει τους δεσμούς της κοινότητας

Κλασικά Έπιπλα