Καλαμαριά: Φίλαθλοι Απόλλωνα ''Δε θα επιτρέψουμε να μας ξεφτιλίζετε''!

17/11/2019 15:01    Club Rossoneri
Την Δευτέρα 11 Νοεμβρίου, οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Απόλλωνα Καλαμαριάς, προχώρησαν στην παρακάτω ανακοίνωση:


«Η σημερινή μας τοποθέτηση σαν σύνδεσμος έρχεται σε μια δύσκολη χρονική περίοδο και σε μια κρίσιμη ιστορικά στιγμή της ομάδας μας. 

Εκπροσωπώντας το οπαδικό κομμάτι αλλά και μιλώντας όλον αυτόν τον καιρό με πολλούς αγνούς φιλάθλους νομίζουμε ότι ήρθε η ώρα να ακούσετε στην ΠΑΕ κάποια πράγματα, να προβληματιστείτε και να ξυπνήσετε.

Στηρίζουμε την ομάδα τόσο οικονομικά στο μέγεθος των δυνατοτήτων μας όσο και με την παρουσία μας σε όλα τα εντός και εκτός αψηφώντας χιλιόμετρα, προσωπικό χρόνο, έξοδα γιατί αγαπάμε την ομάδα ανιδιοτελώς. Κάνουμε λοιπόν αυτό που θεωρούμε σωστό. Το καθήκον μας.

Καταφέρατε από την πρώτη χρονιά που ακολουθούσαν σε όλα τα εκτός 400 και 500 άτομα να μαζεύουμε πλέον τόσο κόσμο στα εντός..
Καταφέρατε τις συγκλονιστικές παρουσίες σε ματς Γ εθνικής 4.000 φιλάθλων μας να την μετατρέψετε σε παρουσία 100 ατόμων σε εντός έδρας παιχνίδι. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το χθεσινό παιχνίδι με τον Πλατανιά. Αντί να αναρωτήθηκε λοιπόν κάνοντας την αυτοκριτική σας για ποιον λόγο συμβαίνει αυτό αποφασίσατε να διώξετε την τελευταία κυψέλη μικρών φιλάθλων και οπαδών αντί να τους συσπειρώσετε.

Το ένα λάθος διαδέχεται το άλλο και βλέπετε παντού εχθρούς. Η αλλαγή ονομασίας από ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ σε Απόλλων Πόντου μόνον κακό έκανε, οι υποσχέσεις κάποιων ανίδεων ότι θα συρρέουν οι ανά τον κόσμο Πόντιοι έπεσε στο κενό, χάνοντας η ομάδα την ιδρυτική της ταυτότητα.. Σαν αποτέλεσμα αυτού σε ένα τέτοιο μεγάλο Δήμο ο Απόλλων να αισθάνεται ''πρόσφυγας'' στην ίδια του την περιοχή.

Η πλαστή ενημερότητα που κατατέθηκε το καλοκαίρι αλλά και η διαβεβαίωση σας ότι όλα κυλούν ομαλά είχε σαν αποτέλεσμα την μη επικύρωση των μεταγραφών και την μη αδειοδότηση της ομάδας σε πρώτη φάση. Η αφαίρεση των 6 βαθμών από το πρωτάθλημα ήταν λαιμητόμος για την φετινή χρονιά. Η ομάδα αγωνιστικά είναι τραγική, με απλήρωτους παίχτες, χωρίς ηθικό χωρίς γκολ, χωρίς μέλλον και εσείς βλέπετε να παίζουμε μπαλάρα και να παραμιλάνε όλοι με την απόδοση μας.

Σταματήστε να βλέπετε οράματα, ξυπνήστε και προσγειωθείτε στην ζοφερή πραγματικότητα. Ο χρόνος τελειώνει μαζί και η υπομονή μας. Κοιτάξτε να σώσετε το πλοιο, εάν σώζεται, οδηγήστε το σε ήσυχο λιμάνι και αν δεν μπορείτε δέστε τους κάβους και κατεβείτε. Ετοιμάστε την επόμενη μέρα με η χωρίς εσάς!

Ο ΑΠΟΛΛΩΝ υπήρχε πριν από εσάς, με εσάς και μετά από εσάς.

Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ήταν ,είναι και θα είναι μεγάλη ομάδα και αυτό το μαρτυράει η 93χρονη ιστορία του .Δεν αναιρούμε την οποία επιτυχία των προηγούμενων χρόνων αλλά αν πλέον δεν μπορείτε, μην μας ξεφτιλίζετε. Δεν θα το επιτρέψουμε εμείς!!!

Υ.Γ. Η ανακοίνωση αντιπροσωπεύει όλα τα μέλη του συνδέσμου μας αλλά και πολλούς αγνούς φιλάθλους της ομάδας. Όποιος νομίζει ότι θα γίνουμε εργαλείο σε προσωπικές βλέψεις τόσο για να αναλάβει την ΠΑΕ όσο και μετρό πίεσης είναι βαθιά γελασμένος. Πιόνι δεν γινόμαστε κανενός. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΠΑΔΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΙ.

ΜΟΝΟ ΑΠΟΛΛΩΝ».



Επόμενο Προηγούμενο
 

Social Media - Thessaloniki