Ανατριχίλα: Πατέρας βίαζε επί 15 χρόνια την κόρη του!

11/12/2019 18:10    στην Κρήτη
Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης και βιασμού που αποκαλύφθηκε στα Χανιά.

Πρωταγωνιστής ένας 55χρονος, σήμερα, ο οποίος συνελήφθη μες την κατηγορία ότι βίαζε επί 15 ολόκληρα χρόνια την πρωτότοκη του κόρη από όταν εκείνη ήταν 12 ετών!

Το κορίτσι, 27 ετων σήμερα, που όπως περιγράφουν αστυνομικές πηγές, ζούσε έναν πραγματικό εφιάλτη, πριν λίγο καιρό βρήκε το θάρρος και την ψυχική δύναμη να μιλήσει στους Αστυνομικούς και να περιγράψει τα όσα έζησε στα χέρια του πατέρα της.

Ο 55χρονος, που σύμφωνα με πληροφορίες συνελήφθη αρχές του προηγούμενου μήνα μετά από σχετικό ένταλμα του Ανακριτή, προσπάθησε να διαψεύσει τις κατηγορίες της κόρης του.

Στην προσπάθειά του αυτή, έπεσε σε αντιφάσεις και αναγκάστηκε να ομολογήσει τις ειδεχθείς πράξεις του δίνοντας μάλιστα στις Αρχές και λεπτομέρειες για τη δράση του...

Ο 55χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και στον Ανακριτή όπου φέρεται να ομολόγησε τις πράξεις του και κρίθηκε προφυλακιστέος ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στις φυλακές Τριπόλεως.

Σε βάρος του ασκήθηκαν διώξεις για βιασμό ανήλικης κατ' εξακολούθηση και τέλεση γενετήσιων πράξεων με ανήλικη που δε συμπλήρωσε τα δεκατέσσερα έτη της ηλικίας της κατ` εξακολούθηση.e-kriti

Επόμενο Προηγούμενο
 

Social Media - Thessaloniki
Κλασικά Έπιπλα