Καλαμαριά: Μαύρη σελίδα για τον Απόλλωνα - Τι λένε οι φίλαθλοι

12/1/2020 16:16    ανακοίνωση της ΠΑΕ
Μια μαύρη σελίδα γράφτηκε σήμερα στην ιστορία του Απόλλωνα, καθώς για πρώτη φορά δεν κατεβαίνει σε αγώνα.

Ο Απόλλων Πόντου δεν ταξίδεψε στην Κρήτη για να αγωνισθεί στον προγραμματισμένο για σήμερα αγώνα με τα Χανιά.
 
Η «κοκκινόμαυρη» ΠΑΕ ανακοίνωσε πως δεν είναι σε θέση να συμπληρώσει τον απαιτούμενο αριθμό ποδοσφαιριστών που θα της επέτρεπε να συμμετάσχει στον αγώνα, ο οποίος, ως εκ τούτου ματαιώνεται και θα κατακυρωθεί υπέρ των Χανίων.

 Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Απόλλων Πόντου:

«Μετά τις αποφάσεις της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών, παρά τις προσπάθειες μας, δεν κατέστη δυνατόν να προλάβουμε να εκδώσουμε δελτία των νέων επαγγελματιών ποδοσφαιριστών μας, ώστε, προσθετικά με τους υγιείς ποδοσφαιριστές που διαθέτουμε, να συμπληρωθεί επαρκής αριθμός ποδοσφαιριστών, ο οποίος να μας επιτρέπει να συμμετέχουμε στον αγώνα που έχει οριστεί να τελεστεί στη πόλη των Χανίων, στο Δημοτικό γήπεδο Περιβολίων στις 12/01/2020 ώρα 15.00 με αντίπαλο τον Κισσαμικό».

Τι λένε οι φίλοι του Απόλλωνα

Οι φίλαθλοι του Απόλλωνα σε ανακοίνωση τους μιλούν για μέρα ντροπής, ξεφτίλας και διασυρμού που όμοια της δεν ξαναζήσαμε..

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Λίγο πριν κλείσεις τα 94 σου χρόνια ιστορικέ, χιλιοταλαιπωρημένε και κυνηγημένε Απόλλων Καλαμαριάς ήρθε η σημερινή αποφράδα ημέρα για να βιώσεις ακόμα μια μαύρη σελίδα στην τεράστια ιστορία σου.

Μια μέρα ντροπής,ξεφτίλας και διασυρμού που όμοια της δεν ξαναζήσαμε.

Πρώτη φορά στην ιστορία της Απολλωνάρας μας,η ομάδα δεν κατεβαίνει να αγωνιστεί σε επίσημο αγώνα.Για όλους εμάς αυτή η μερα είναι εξίσου μαύρη και ίση με τους υποβιβασμούς και όλες τις ξεφτίλες που προκάλεσαν στην ομάδα όσοι ασέλγησαν στο κουφάρι του Απόλλων ανά τα χρόνια.

Γι'αυτό σου δίνουμε συγχαρητήρια μεγάλε παράγοντα-προπονητή-φροντιστή- φυσιοθεραπευτή-ταξιθέτη και ότι άλλη ειδικότητα έχεις γιατί πλέον έγραψες το όνομα σου με χρυσά γράμματα στο πάνθεον όλων αυτών που διέλυσαν, διέσυραν και κατέστρεψαν τον Απόλλων Καλαμαριάς.

Σε είχαμε προειδοποίησει να σώσεις την ομάδα και να ετοιμάσεις την επόμενη μέρα με ή χωρίς εσένα.Επειδή κρίνεσαι ανεπαρκής,ανίκανος έως και επικίνδυνος σαν διοίκηση πλέον ετοίμασε την επόμενη μέρα ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ!

Είσαι ανεπιθύμητος σε κάθε κάτοικο της Καλαμαριάς και σε κάθε φίλαθλο-οπαδό του Απόλλων.

Σταματά την καραμέλα περί μετόχων και τα λεφτά που βάζουν γιατί έχεις γίνει πιο γραφικός και από την Αράχωβα.Οι μέρες σου τελείωσαν είτε σε αρέσει είτε όχι.Φεύγωντας να αφήσεις και τα κλειδιά κάτω από το πατάκι.

Ο Απόλλων δεν είναι μαγαζάκι σου ούτε τσιφλίκι σου.Ο Απόλλων δεν είναι μαγαζάκι κανενός.

Καλούμε όλους όσους αγαπάνε τον Απόλλων μας, το καμάρι της προσφυγομάνας Καλαμαριάς,να είναι σε επαγρύπνηση.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ!!! ΧΘΕΣ...

Υ.γ:Εσύ χοντρούλη ψευτοεπαναστάτη του Facebook που παριστάνεις τον ξερόλα εισαι ο ίδιος που την πρώτη χρονιά του Καλαιτζίδη τον έγλυφες και έτρεχες κάθε μέρα στα γραφεία διεκδικώντας μια θέση στην ΠΑΕ.

Από την στιγμή που δεν σου την έδωσε,άρχισες να τον πολεμάς όχι γιατί έκανε κακό στον Απόλλων αλλά επειδή δεν σε πήρε στην ΠΑΕ.

Είσαι ο ίδιος που υπήρξες σε διοίκηση που έριξε την ομάδα και έβαλε μπράβους να τραμπουκίζουν φιλάθλους μας την τελευταία αγωνιστική,ενώ εσύ έτρεχες προς την θάλασσα για να σωθείς από την οργή του κόσμου!Εσυ που συνέχεια βγάζεις χολή για τους Καλαμαριώτες και ήσουν πρωτοστάτης στην αλλαγή ονόματος από Απόλλων Καλαμαριάς σε Απόλλων Πόντου υποσχόμενος οτι θα ερχόντουσαν ανά χιλιάδες(γελάμε)στο γήπεδο!Κάτι τέτοιες παπαριές εμείς δεν τις τρώμε αλλά φρόντισες να σε πίστεψει ο Καλαϊτζίδης και είδαμε τα αποτελέσματα!

Σε εσένα λοιπόν που κακώς δεν ασχοληθήκαμε μαζί σου τόσο καιρό και σε αφήσαμε να δηλητηριάζεις και να διχάζεις αρκετό κόσμο ήρθε η ώρα να πούμε τα εξής και πλεον πάρ'το σοβαρά:

Όσο υπάρχουμε εμείς, εσύ δεν θα ξαναασχοληθείς και στα πλάνα σου θα μας βρίσκεις μπροστά σου.

Ο Απόλλων ανήκει στον λαό του!
Λευτεριά στον Απόλλων μας!
ΜΟΝΟ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ



Επόμενο Προηγούμενο
 

Γιώργος Νταλάρας και Βασίλης Παπακωνσταντίνου στο Θέατρο Γης

Γιώργος Νταλάρας και Βασίλης Παπακωνσταντίνου στο Θέατρο Γης

18:14 26/7/2025

Κυριακή 31/8

Διακοπή λειτουργίας του μετρό Θεσσαλονίκης για 1 μήνα

Διακοπή λειτουργίας του μετρό Θεσσαλονίκης για 1 μήνα

12:00 26/7/2025

Πότε θα κλείσει

Εφημερεύοντα Φαρμακεία το Σάββατο στην Καλαμαριά

Εφημερεύοντα Φαρμακεία το Σάββατο στην Καλαμαριά

09:00 26/7/2025

Σάββατο 26/7

Μπαλέτο: Η Λίμνη των Κύκνων στο Θέατρο Δάσους

Μπαλέτο: Η Λίμνη των Κύκνων στο Θέατρο Δάσους

20:59 25/7/2025

28/7 - 29/7

Ο Φοίνικας απέκτησε και πάλι το δικό του ΚΑΠΗ

Ο Φοίνικας απέκτησε και πάλι το δικό του ΚΑΠΗ

15:00 25/7/2025

Νέες κοινωνικές υποδομές στην υπηρεσία των πολιτών

Νέα εφαρμογή στα λεωφορεία

Νέα εφαρμογή στα λεωφορεία

11:00 25/7/2025

Ψηφιακά εισιτήρια, τι πληροφορίες θα δίνει

Εφημερεύοντα Φαρμακεία την Παρασκευή στην Καλαμαριά

Εφημερεύοντα Φαρμακεία την Παρασκευή στην Καλαμαριά

09:00 25/7/2025

Παρασκευή 25/7

Θερινός Δημοτικός κινηματογράφος “cine AYRA”

Θερινός Δημοτικός κινηματογράφος “cine AYRA”

20:59 24/7/2025

Από Πέμπτη 24 Ιουλίου έως Τετάρτη 30 Ιουλίου

Στο Δημαρχείο Καλαμαριάς για Μετρό και Πόντου ο Νίκος Ταχιάος

Στο Δημαρχείο Καλαμαριάς για Μετρό και Πόντου ο Νίκος Ταχιάος

18:10 24/7/2025

Συνάντηση εργασίας για το Μετρό και την διάνοιξη της Πόντου

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η δημόσια διαβούλευση για το Σχέδιο Αστικής Προσβασιμότητας (ΣΑΠ)

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η δημόσια διαβούλευση για το Σχέδιο Αστικής Προσβασιμότητας (ΣΑΠ)

16:17 24/7/2025

Με συμμετοχή φορέων

Κλασικά Έπιπλα