Καλαμαριά: ''Περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ τα χρέη του Απόλλωνα''!

13/1/2020 18:54    Μαύρη σελίδα
Τις σκέψεις του για τη θλιβερή κατάσταση στην οποία έχει περιπέσει ο Απόλλων Πόντου, ο οποίος την Κυριακή (12/1) για πρώτη φορά στην ιστορία του δεν κατέβηκε να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι κατέθεσαν ο πρόεδρος των βετεράνων ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα, Κώστας Κάκογλου αλλά και ο Κώστας Ζώης εκ μέρους του «Τάγματος Ορκισμένων Απολλωνιστών».

«Η χθεσινή (σ.σ. Κυριακή 12/1) ημερομηνία θα γραφτεί ως η πιο μαύρη σελίδα στην ιστορία του Απόλλωνα. Είναι η πρώτη φορά που η ομάδα δεν κατέβηκε να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι. Τα προηγούμενα χρόνια καμαρώναμε την ομάδα μας και φέτος φτάσαμε στο χειρότερο σημείο, χωρίς ποδοσφαιριστές και να μην ξέρουμε τι μέλλει γενέσθαι», δήλωσε αρχικά ο Κώστας Κάκογλου, ενώ ερωτηθείς για το τι μέλλει γενέσθαι απάντησε:

«Η ομάδα ανήκει στον κ. Καλαϊτζίδη. Αυτός ήταν που έδωσε μια λύση πριν κάποια χρόνια στην ομάδα, αυτός πρέπει να μας πει τώρα τι σκέφτεται να κάνει. Χρονικά περιθώρια δεν έχουμε. Αν η ομάδα δεν κατέβει σε δύο παιχνίδια πέφτουμε δύο κατηγορίες. Όποια διάδοχη κατάσταση βρεθεί για το καλό της ομάδας είναι ευπρόσδεκτη. Κάποια στιγμή έδειξε ενδιαφέρον να αναλάβει την ομάδα ο Ερασιτέχνης, δεν ξέρουμε αν τυχόν θέλει να την αναλάβει τώρα».

«Περίπου στο ένα εκατομμύριο τα χρέη»

Η σημερινή κατάληξη είχε προδιαγραφεί από το καλοκαίρι σύμφωνα με τον Κώστα Ζώη, ο οποίος, παράλληλα, ισχυρίστηκε πως τα χρέη της ΠΑΕ ανέρχονται περίπου στο ένα εκατομμύριο ευρώ.

«Η κατάσταση φαινόταν από το καλοκαίρι και τώρα ήρθε η ώρα να ζήσουμε αυτά που προβλέπαμε τότε. Από την ιστορία της πλαστής ενημερότητας και μετά φαινόταν ότι η ομάδα δεν είχε μέλλον. Το κλίμα στις τάξεις των φιλάθλων είναι τραγικό. Δυστυχώς δεν βλέπω μέλλον. Θα πρέπει η σημερινή διοίκηση να μας πει τι έχει σκοπό να κάνει. Θα αποχωρήσει; Δεν θα αποχωρήσει; Πουλάει; Δεν πουλάει; Για να ενδιαφερθεί ο οποιοσδήποτε πρέπει να γνωρίζει τι συμβαίνει και τις προθέσεις που υπάρχουν.

Αν η διοίκηση δεν έχει διάθεση αποχώρησης δεν μπορεί κανείς να κάνει τίποτα. Είναι ανώνυμη εταιρεία. Όποιος αναλάβει τώρα την ΠΑΕ αναλαμβάνει χρέη, τα οποία χωρίς να είμαι σίγουρος πρέπει να ανέρχονται περίπου στο ένα εκατομμύριο ευρώ. Ο Ερασιτέχνης δεν μπορεί να αναλάβει το κόστος. Θα πρέπει να βρεθεί ένας επενδυτής που έχει χρήματα, να αναλάβει το χρέος, να τα βρει με τον Καλαϊτζίδη και να τρέξει την ομάδα», δήλωσε ο Κώστας Ζώης.


metrosport

Επόμενο Προηγούμενο
 

Καλαμαριά: Έρχονται 40 νέες προσλήψεις στον δήμο! (δείτε λεπτομέρειες)

Καλαμαριά: Έρχονται 40 νέες προσλήψεις στον δήμο! (δείτε λεπτομέρειες)

22:01 23/5/2026

για την κάλυψη αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα

Καλαμαριά: Μαμάδες και παιδιά δημιούργησαν μια κοινή ανάμνηση στο 10ο δημοτικό (φωτο)

Καλαμαριά: Μαμάδες και παιδιά δημιούργησαν μια κοινή ανάμνηση στο 10ο δημοτικό (φωτο)

18:23 23/5/2026

«Η μητρότητα είναι πράξη, όχι θεωρία»

Οι σεξουαλικά μεταδιδόμενες λοιμώξεις έφθασαν σε επίπεδα ρεκόρ στην Ευρώπη

Οι σεξουαλικά μεταδιδόμενες λοιμώξεις έφθασαν σε επίπεδα ρεκόρ στην Ευρώπη

17:17 23/5/2026

Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων

Τρεις νεαροί συνελήφθησαν για τη ληστεία σε κατάστημα ψιλικών

Τρεις νεαροί συνελήφθησαν για τη ληστεία σε κατάστημα ψιλικών

17:14 23/5/2026

στην Τριανδρία

Καλαμαριά: Δέσμευση Αράπογλου - Σε δυο χρόνια βασικό δίκτυο ποδηλατόδρομων (φωτο)

Καλαμαριά: Δέσμευση Αράπογλου - Σε δυο χρόνια βασικό δίκτυο ποδηλατόδρομων (φωτο)

16:58 23/5/2026

Η Δήμαρχος υποδέχθηκε μαθητές από την Ολλανδία

Καλαμαριά: Ψήφισμα από το δημοτικό συμβούλιο για μόνιμες θέσεις εργασίας

Καλαμαριά: Ψήφισμα από το δημοτικό συμβούλιο για μόνιμες θέσεις εργασίας

14:22 23/5/2026

ομόφωνη απόφαση μετά το κάλεσμα του συλλόγου εργαζομένων

Καλαμαριά: Ο Μαραθώνας γίνεται 100 χρονών και μας θέλει στο πλευρό του για την άνοδο

Καλαμαριά: Ο Μαραθώνας γίνεται 100 χρονών και μας θέλει στο πλευρό του για την άνοδο

13:49 23/5/2026

την Κυριακή κόντρα στον Ιωνικό

Κλασικά Έπιπλα