Θεσσαλονίκη: 1.547 άτομα προσπάθησαν να πετάξουν με πλαστά έγγραφα

18/1/2020 18:06    Αστυνόμευση Κρατικού Αερολιμένα
Η Διεύθυνση Αστυνόμευσης Κρατικού Αερολιμένα Θεσσαλονίκης, με προσωπικό που στελεχώνει Αστυνομικό Τμήμα, Τμήμα Ασφαλείας και Τμήμα Τροχαίας, επιλαμβάνεται σε περιστατικά της εδαφικής της αρμοδιότητας που αφορούν σε μεγάλο εύρος αστυνομικών θεμάτων.

Στο πλαίσιο επιχειρησιακού σχεδιασμού για τον εντοπισμό ατόμων που εμπλέκονται με οποιονδήποτε τρόπο σε παράνομη διακίνηση αλλοδαπών αλλά και αλλοδαπών που με χρήση πλαστών εγγράφων ή και χρήση εγγράφων άλλων προσώπων προσπαθούν να ταξιδέψουν παράνομα σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, πραγματοποιεί συστηματικούς ελέγχους, ενώ παράλληλα συνεχίζει τις έρευνες για την πλήρη διαλεύκανση τυχόν εκκρεμών υποθέσεων.

Κατά το έτος 2019 λοιπόν, σε καθημερινούς αλλά και έκτακτους ελέγχους, εκπαιδευμένοι αστυνομικοί στον τομέα του εντοπισμού πλαστών εγγράφων, συνέλαβαν συνολικά (1.547) άτομα, τα οποία προσπάθησαν ανεπιτυχώς να ταξιδέψουν παράνομα προς χώρες του εξωτερικού.

Επιπρόσθετα, συνεχίζουν τις έρευνες για τη διαλεύκανση περιπτώσεων καταγγελλόμενων κλοπών, ενώ αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας διεξάγουν ελέγχους για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ατόμων, τα οποία κατέχουν ή τυχόν μεταφέρουν ναρκωτικές ουσίες.

Οι έλεγχοι και φέτος θα συνεχιστούν με αμείωτο ενδιαφέρον και ένταση.



Επόμενο Προηγούμενο
 

Social Media - Thessaloniki
Κλασικά Έπιπλα