Συλλαλητήριο στην «Agrotica» – Κάλεσμα Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Λαγκαδά

21/1/2020 18:16    Γενική Συνέλευση
Το Σάββατο 25 Ιανουαρίου, θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Λαγκαδά, στις 11 π.μ., στο δημαρχείο Λαγκαδά στην αίθουσα συνεδριάσεων.

«Σας καλούμε να συζητήσουμε ό,τι μας απασχολεί, να επικαιροποιήσουμε το πλαίσιο αιτημάτων και να προγραμματίσουμε τα επόμενα αγωνιστικά μας βήματα, μπροστά και στο συλλαλητήριο στην «Agrotica» το Σάββατο 1η Φλεβάρη, στις 12 μ.μ, στην Εμπορική Πύλη επί της Εγνατίας, που πρέπει να είμαστε όλοι εκεί», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή του ο Αγροτοκτηνοτροφικός Συλλόγος Λαγκαδά σύμφωνα με το rthes.

«Η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων, που συμμετέχουμε, αποφάσισε την ένταση και τον συντονισμό των κινητοποιήσεων μας για το επόμενο διάστημα, ενάντια στην καταστροφική πολιτική που ακολουθούν διαχρονικά οι κυβερνήσεις, υλοποιώντας τις κατευθύνσεις της ΕΕ,  πολλαπλασιάζοντας και οξύνοντας τα προβλήματα για τους μικρούς και μεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους, βάζοντας πλέον στην ημερήσια διάταξη το ίδιο το ζήτημα της επιβίωσης», επισημαίνουν

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Συνάδελφοι αγρότες – κτηνοτρόφοι, μπήκε το 2020 και τα προβλήματα μας μεγαλώνουν, οι άδειες τσέπες μας το επιβεβαιώνουν και πρέπει να γίνει συνείδηση και πεποίθηση σε κάθε αγρότη πως όσο δεν συμμετέχει στους αγώνες, τα προβλήματα και τα αδιέξοδα μας θα οξύνονται. Όσοι δεν θέλουν να "δυσαρεστήσουν" την εκάστοτε κυβέρνηση και τον βουλευτή, να ξέρουν ότι θα είναι μόνιμα "δυσαρεστημένη" η τσέπη και η οικογένειά τους. Με τους αγώνες μας όλα τα προηγούμενα χρόνια αποσπάσαμε λύσεις στα δίκαια αιτήματά μας, πήραμε ανάσες, ανακόψαμε ή σταματήσαμε ακόμη χειρότερα μέτρα που μας είχαν ετοιμάσει.

Η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων, που συμμετέχουμε, αποφάσισε την ένταση και τον συντονισμό των κινητοποιήσεων μας για το επόμενο διάστημα, ενάντια στην καταστροφική πολιτική που ακολουθούν διαχρονικά οι κυβερνήσεις, υλοποιώντας τις κατευθύνσεις της ΕΕ,  πολλαπλασιάζοντας και οξύνοντας τα προβλήματα για τους μικρούς και μεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους, βάζοντας πλέον στην ημερήσια διάταξη το ίδιο το ζήτημα της επιβίωσης.

Συνάδελφοι, απευθύνουμε ενωτικό κάλεσμα σε κάθε αγρότη και κτηνοτρόφο που πιστεύει στο δίκιο και τη δύναμη των αγώνων μας, που αγωνιά για το σήμερα και το αύριο της ζωής και των παιδιών του, να συμμετέχει στην Γενική Συνέλευση του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Λαγκαδά, το Σάββατο 25 Γενάρη, στις 11 π.μ., στο δημαρχείο Λαγκαδά στην αίθουσα συνεδριάσεων. Σας καλούμε να συζητήσουμε ό,τι μας απασχολεί, να επικαιροποιήσουμε το πλαίσιο αιτημάτων και να προγραμματίσουμε τα επόμενα αγωνιστικά μας βήματα, μπροστά και στο συλλαλητήριο στην «Agrotica» το Σάββατο 1η Φλεβάρη, στις 12 μ.μ, στην Εμπορική Πύλη επί της Εγνατίας, που πρέπει να είμαστε όλοι εκεί.

Τα άμεσα αιτήματά μας είναι:

Κατώτατες εγγυημένες τιμές με βάση το κόστος παραγωγής και ταυτόχρονα να αφήνουν ένα εισόδημα.

Μείωση κόστους σε μέσα και εφόδια και όχι συνεχής αύξηση, όπως έγινε με τα τιμολόγια της ΔΕΗ από το Σεπτέμβρη.  Αφορολόγητο πετρέλαιο.

Καμιά αύξηση στις ασφαλιστικές εισφορές στον ΕΦΚΑ.

Αλλαγή του κανονισμού του ΕΛΓΑ, ώστε να καλύπτει και να ασφαλίζει στο 100% την παραγωγή και το κεφάλαιο από όλους τους φυσικούς κινδύνους και νόσους.

Καμιά σκέψη για ιδιωτικοποίηση της ασφάλισης της παραγωγής.



Επόμενο Προηγούμενο
 

30 ευρώ παράβολο κατά την άρση ακινησίας των ΙΧ

30 ευρώ παράβολο κατά την άρση ακινησίας των ΙΧ

22:23 2/11/2017

υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών

Έρχονται τα πάνω - κάτω στις φορολογικές δηλώσεις

Έρχονται τα πάνω - κάτω στις φορολογικές δηλώσεις

02:25 2/11/2017

Το νέο taxis τα αλλάζει όλα

Έναρξη νέου κύκλου δωρεάν μαθημάτων ποντιακής διαλέκτου για αρχαρίους

Έναρξη νέου κύκλου δωρεάν μαθημάτων ποντιακής διαλέκτου για αρχαρίους

02:19 2/11/2017

ΠΑΜΑΚ

Ποιες περιοχές της Θεσσαλονίκης θα τροφοδοτηθούν με φυσικό αέριο

Ποιες περιοχές της Θεσσαλονίκης θα τροφοδοτηθούν με φυσικό αέριο

02:18 2/11/2017

ως το τέλος του χρόνου

Εξιχνιάστηκε πλήρως η δολοφονία του Μ. Ζαφειρόπουλου

Εξιχνιάστηκε πλήρως η δολοφονία του Μ. Ζαφειρόπουλου

02:14 2/11/2017

Η μεγάλη «μπίζνα» της αλβανικής μαφίας που εξελίχθηκε σε τραγωδία

Έλληνας γιατρός έφτιαξε νέο φάρμακο για την πνευμονική αρτηριακή υπέρταση

Έλληνας γιατρός έφτιαξε νέο φάρμακο για την πνευμονική αρτηριακή υπέρταση

02:11 2/11/2017

o καθηγητής Ευάγγελος Μιχελάκης του Πανεπιστημίου της Αλμπέρτα

Καλαμαριά - Έρχονται τα πράσινα δώματα κι οι κάθετοι κήποι!

Καλαμαριά - Έρχονται τα πράσινα δώματα κι οι κάθετοι κήποι!

02:07 2/11/2017

ΕΣΠΑ

Ο καιρός σήμερα στην Καλαμαριά

Ο καιρός σήμερα στην Καλαμαριά

01:19 2/11/2017

Εορτή του Αγίου Ακινδύνου και των συν αυτώ Μαρτυρησάντων

Εορτή του Αγίου Ακινδύνου και των συν αυτώ Μαρτυρησάντων

01:15 2/11/2017

2 Νοεμβρίου

Ειδικό συνεργάτη ζητά ο Δήμος Καλαμαριάς

Ειδικό συνεργάτη ζητά ο Δήμος Καλαμαριάς

00:53 2/11/2017

για θέματα διοίκησης και λειτουργίας οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης

Κλασικά Έπιπλα