Επίθεση με βιτριόλι: Συνεχίζεται ο «Γολγοθάς» της 34χρονης – Μπήκε ξανά για διπλό χειρουργείο

6/6/2020 15:30    στο Θριάσιο Νοσοκομείο
Σε δύο επεμβάσεις στο Θριάσιο Νοσοκομείο υποβάλλεται αυτή την ώρα η 34χρονη που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida, μετά από σειρά χειρουργικών επεμβάσεων στις οποίες υποβλήθηκε τις προηγούμενες μέρες, οι γιατροί έκριναν ότι είναι απαραίτητες δύο ακόμα επεμβάσεις, η μία στο χέρι και η άλλη στον ώμο, σημεία τα οποία επηρεάστηκαν από το καυστικό υγρό που της πέταξε η άγνωστη γυναίκα, έξω από τη δουλειά της στην Καλλιθέα.

Επίθεση με βιτριόλι: Νέα στοιχεία έδωσε ο δικηγόρος της 34χρονης

Εν τω μεταξύ, μιλώντας, το βράδυ της Παρασκευής στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», ο δικηγόρος της 34χρονης Απόστολος Λύτρας, υποστήριξε ότι ο πρώην σύντροφός της εργαζόταν σε εταιρεία με χημικά. «Από την έρευνα έμαθα πως ο πρώην σύντροφος της Ιωάννας με τον οποίο χώρισε 5 ημέρες πριν την επίθεση εργαζόταν σε εταιρεία με χημικά, χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι. Όταν επιχείρησα μέσω της εταιρείας να επικοινωνήσω μαζί του έλαβα mail από την επιχείρηση ότι πλέον δεν εργάζεται εκεί», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Απόστολος Λύτρας κατά τη διάρκεια της συνομιλίας του που είχε με την Αγγελική Νικολούλη. Ο κ. Λύτρας υποστήριξε, επίσης, ότι ο οδηγός ραδιοταξί μπορεί να οδηγήσει στον εντοπισμό της δράστιδος.

Δυο φορές είχε επιχειρήσει να επιτεθεί η δράστις

Παράλληλα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, φαίνεται πως η δράστις με το βιτριόλι είχε επιχειρήσει να επιτεθεί στην 34χρονη δύο ακόμα φορές τις δύο προηγούμενες μέρες, από αυτή που τελικά υλοποίησε την πράξη της. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες και τις δύο φορές η επίθεση δεν έγινε καθώς η 34χρονη την πρώτη φορά δεν πήγε στη δουλειά της ενώ τη δεύτερη πήγε νωρίτερα από τη συνηθισμένη ώρα.


Επόμενο Προηγούμενο
 

Social Media - Thessaloniki