Θεσσαλονίκη: Ανοίγει την Τετάρτη η Βενιζέλου

10/12/2019 13:57    Διεύθυνση Τροχαίας
Ανακοίνωση της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης

«Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι, την Τετάρτη 11-12-2019 θα εκτελεστούν εργασίες της Ι΄ κατασκευαστικής φάσης στην περιοχή του σταθμού ¨Βενιζέλου¨ του Δήμου Θεσσαλονίκης, από την ¨ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.¨. Κατά τη διάρκεια των εν λόγω εργασιών θα γίνουν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

- Αποδίδεται στην κυκλοφορία το νότιο τμήμα της οδού Ελ. Βενιζέλου. Η κυκλοφορία στο εν λόγω οδικό τμήμα θα διεξάγεται από μία (01) λωρίδα κυκλοφορίας.

- Επαναφέρεται ο σηματοδοτούμενος κόμβος που υφίσταται στη συμβολή της οδού Ελ. Βενιζέλου με την οδό Εγνατία, ο οποίος είχε καταργηθεί στην προηγούμενη φάση των εργασιών λόγω αποκλεισμού του νότιου τμήματος της οδού Ελ. Βενιζέλου. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται πλέον από τους Φ/Σ του υφιστάμενου κόμβου.

- Η κίνηση των οχημάτων επί της οδού Παπαδοπούλου θα διεξάγεται κανονικά.

Οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα έχουν διάρκεια δώδεκα (12) μήνες και έχει εκδοθεί σχετική Απόφαση από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

Ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών».



Επόμενο Προηγούμενο
 

Social Media - Thessaloniki
Κλασικά Έπιπλα