Καλαμαριά: Λόγω οφειλών μπλοκάρονται τα έσοδα από την ΕΡΤ στον Απόλλωνα

17/11/2019 15:20    «Μπλόκο» στην εκταμίευση
Τα κατασχετήρια από οφειλόμενα προς πρώην ποδοσφαιριστές φαίνεται πως μπλοκάρουν την εκταμίευση της πρώτης δόσης από την ΕΡΤ στην ΠΑΕ Απόλλων Πόντου. 

Γι΄αυτό και τα χρήματα της πρώτης δόσης (περίπου 120.000 ευρώ) δεν έχουν φτάσει ακόμη στην ΠΑΕ από τη Super League 2, η οποία και λαμβάνει το ποσό και το μοιράζει αναλόγως στις ΠΑΕ.

Πληροφορίες του metrosport.gr αναφέρουν ότι τρεις πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας, οι Λεωνίδας Κυβελίδης, Αλέξανδρος Βεργώνης και Στέφανος Καπίας έχουν στείλει δια του νομίμου εκπροσώπου τους και δικηγόρου, Πάρη Ατλαμάζογλου, τις αποφάσεις σύμφωνα με τις οποίες τους οφείλονται χρήματα, που συνολικά φτάνουν τις 114.000 ευρώ, ζητώντας να δεσμευτεί και να τους καταβληθεί το αντίστοιχο ποσό από τα τηλεοπτικά έσοδα.

Τα ποσά που τους οφείλονται είναι 62.000 στον Κυβελίδη, 40.000 στον Βεργώνη και 14.000 στον Καπία. Αυτό σημαίνει πως εφόσον ενεργοποιηθούν τα κατασχετήρια, τότε η ομάδα δε θα εισπράξει παρά μόνο λίγες χιλιάδες ευρώ (6.000), τη στιγμή που οι νυν ποδοσφαιριστές περιμένουν πώς και πώς να πληρωθούν…



Επόμενο Προηγούμενο
 

Social Media - Thessaloniki