Χαλκιδική: Έρχεται το Sani Festival

18/5/2023 12:11    Το αγαπημένο φεστιβάλ του καλοκαιριού επιστρέφει φέτος ισχυρότερο από ποτέ
Με ένα μεγαλειώδες κοντσέρτο που αποκαλύπτει την άλλη όψη των big events σαν αυτό της διάσημης superstar Sarah Brightman
, συνοδεία ορχήστρας και χορωδίας. Της σοπράνο με τις μεγαλύτερες πωλήσεις παγκοσμίως, τις συνεργασίες κορυφής, τα αμέτρητα βραβεία και τη φωνητική έκταση που ξεπερνά τις 3 οκτάβες. Της μοναδικής λυρικής τραγουδίστριας που υπήρξε ταυτόχρονα στην κορυφή των charts χορευτικής, κλασικής και κλασικής crossover μουσικής του Billboard. Την αυθεντική Christine Daae που με την ανεπανάληπτη ερμηνεία της στο Phantom of the Opera κατέχει κι εκεί την πρωτιά με πάνω από 40 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως.

Με επιλεκτικές μουσικές συναναστροφές υψηλού επιπέδου, ιστορικής σημασίας και καλλιτεχνικής υπέρβασης, σαν αυτή της Bonnie Tyler με τον Chris Norman
. Μιας super star της pop μ’ έναν από τους διασημότερους rocker όλων των εποχών. Της Bonnie Tyler του «Total eclipse of the heart» και των εκατομμυρίων πωλήσεων δίσκων και του Chris Norman, του φημισμένου front man των θρυλικών Smokie. Σε δύο καταπληκτικές συναυλίες, back to back, στο ίδιο stage, στην πιο εκρηκτική νύχτα του Sani Festival για το 2023.

Αλλά και με ένα από τα διασημότερα συγκροτήματα του κόσμου στην ιστορία της Αγγλοσαξονικής μουσικής βιομηχανίας. Εκείνων που πάντρεψαν αρμονικά την reggae με τα  pop και rock ακούσματα, ανεβάζοντάς την στα ψηλότερα σκαλιά των Αγγλικών και Αμερικάνικων charts. Τους μοναδικούς UB
40 που παρέα με τον δικό τους super star, τον αυθεντικό front man τους Ali Campbell, μας υπόσχονται την πιο ρυθμική, την πιο χορευτική συναυλία, το απόλυτο πάρτι του φετινού καλοκαιριού.

Και φυσικά δεν θα μπορούσε να απουσιάζει κι ένας κορυφαίος εκπρόσωπος της νεότερης γενιάς. Αυτός που τα τελευταία χρόνια κατέκτησε την κορυφή με το λατρεμένο «Another Love
», βραβευμένος με BRIT Award και Ivor Novello Award, το νέο μεγάλο αστέρι του pop-rock στερεώματος, με τις δισεκατομμύρια προβολές και ακροάσεις, η αυτού εξοχότης Tom Odell ανεβαίνει στο Sani Hill για να μας μεταφέρει στο σύμπαν του.

Κι από κοντά, δύο μελωδικοί σημαιοφόροι του ιδρυτικού κύκλου του Sani Festival, «Jazz on the
Hill». Δύο εξέχουσες προσωπικότητες της παγκόσμιας μουσικής, δύο ιερά τέρατα της διεθνούς jazz σκηνής. Μια μεγάλη κυρία, μια τεράστια «μαύρη φωνή», η σημαντικότερη ίσως εν ζωή τραγουδίστρια της jazz, soul και blues Dianne Reeves να ανοίγει την διοργάνωση κι ο αξεπέραστος σολίστας των μυθικών συνεργασιών, ο μεγάλος Νορβηγός Jan Garbarek με το σαξόφωνό του να την κλείνει.

Νέοι ή παλαιότεροι μύθοι, όλοι τους ζωντανοί θρύλοι κι αγαπημένοι του Ελληνικού κοινού, που επιπλέον θα έχει την τύχη και τη χαρά να απολαύσει κι έναν ακόμη μεγάλο καλλιτέχνη, αυτή τη φορά της σύγχρονης Ελληνικής δημιουργίας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ

15 Ιουλίου
Dianne Reeves

22 Ιουλίου
Bonnie Tyler & Chris Norman

29 Ιουλίου
Sarah Brightman
Με ορχήστρα και χορωδία

5 Αυγούστου
UB40 ft Ali Campbell

12 Αυγούστου
Tom Odell

19 Αυγούστου
Σταύρος Ξαρχάκος
«Από τον Πόντο ως την Κρήτη»

26 Αυγούστου
Jan Garbarek Group ft Trilok Gurtu

Προπώληση: viva.gr
Επόμενο Προηγούμενο