Πρόγραμμα Συναυλιών 86ης ΔΕΘ 2022

7/9/2022 13:53    
8 συναυλίες κάτω από το Τόξο της ΧΑΝΘ, επιστρέφει η 86η ΔΕΘ 2022, μία για κάθε βράδυ λειτουργίας της από την Κυριακή 11 έως και την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022, με αγαπημένα και τρανταχτά ονόματα της Ελληνικής μουσικής, σκηνής αλλά και ένα 2ημερο αφιέρωμα μνήμης στην Μικρασία.

Η είσοδος στις συναυλίες πραγματοποιείται όπως κάθε χρόνο με το εισιτήριο της Δ.Ε.Θ.

Συναυλίες για όλα τα γούστα και όλες τις ηλικίες με καλλιτέχνες όπως οι: Πάολα, Γιώργος Μαζωνάκης, Γιώργος Σαμπάνης, Αφοί Τσαχουρίδη, Demy, Βασίλης Καρράς, αλλά και Γιώργος Νταλάρας, Εστουδιαντίνα, Δήμος Αναστασιάδης, Βασίλης Λέκκας, Kings και Κατερίνα Λιόλιου.

Κάθε βράδυ στις 21:30 Έλληνες καλλιτέχνες, θα αποθεώσουν το κοινό που θα επισκεφτεί την 86η Δ.Ε.Θ. τραγουδώντας μεγάλες επιτυχίες που όλοι αγαπήσαμε και χορέψαμε.

Την αυλαία στις συναυλίες της 86ης ΔΕΘ θα ανοίξει η μοναδική, εντυπωσιακή Πάολα, την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022, για την οποία δεν χρειάζονται συστάσεις αφού οι θαυμαστές της την ακολουθούν πιστά στα χρόνια της καριέρας της, τόσο στις συναυλίες της όσο και στα νυχτερινά μαγαζιά που τραγουδά.

Η δεύτερη συναυλία 12 Σεπτεμβρίου θα δοθεί από τον Βασίλη Λέκκα, ένα τραγουδιστή που η Θεσσαλονίκη αγαπά, τιμά και έχει συνδέσει το όνομά του με τις συναυλίες της Δ.Ε.Θ. χαρίζοντας ψυχαγωγία και διασκέδαση στο κοινό της.

Την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου θα γίνει η μεγάλη ΜΑΖΏξη αφού ο Γιώργος Μαζωνάκης θα ανέβει στο stage της Δ.Ε.Θ. και θα δώσει το δικό του ρυθμό στη νύχτα, όπως μόνο αυτός ξέρει στα τόσα χρόνια που ξεχωρίζει στα ελληνικά μουσικά δρώμενα.

Το 2ημερο επετειακό αφιέρωμα στα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική καταστροφή, που ακολουθεί θα τιμήσουν με την παρουσία τους, το πρώτο βράδυ οι αδερφοί Τσαχουρίδη και την επομένη ο Γιώργος Νταλάρας και η Εστουδιαντίνα.

Τη σκυτάλη θα πάρουν οι King, Demy και ο Δήμος Αναστασιάδης για ένα μουσικό πρόγραμμα που απευθύνεται στη νεολαία, μία συναυλία με καταιγιστικούς ρυθμούς.

Το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022, ο Γιώργος Σαμπάνης με μία συναυλία που θα μας μείνει αξέχαστη ενώ το φινάλε για τις συναυλίες της 86ης Δ.Ε.Θ. θα γράψει ο Βασίλης Καρράς και η Κατερίνα Λιόλιου, την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022, τελευταία ημέρα λειτουργίας της Δ.Ε.Θ.
Επόμενο Προηγούμενο
 

Social Media - Thessaloniki
Κλασικά Έπιπλα