Survivor: Εκτός κινδύνου ο Σταύρος Φλώρος μετά τον ακρωτηριασμό του

12/5/2026 19:59    Έχει ανακτήσει τις αισθήσεις του
Εκτός κινδύνου και σε σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται ο 22χρονος παίκτης του Survivor, Σταύρος Φλώρος, που τραυματίστηκε σοβαρά και ακρωτηριάστηκε όταν τον χτύπησε τουριστικό σκάφος ενώ έκανε ψαροντούφεκο τη Δευτέρα 11.05.2026, στον Άγιο Δομίνικο.

Η εταιρεία παραγωγής του Survivor, Acun Media εξέδωσε νέα ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία, ο 22χρονος παίκτης, έχει ανακτήσει πλήρως τις αισθήσεις του και παρακολουθείται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, μετά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του, που οδήγησε στον ακρωτηριασμό του.

Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται ότι, σε συνεργασία με το ιατρικό επιτελείο που τον παρακολουθεί από την πρώτη στιγμή, εξετάζεται το ενδεχόμενο αεροδιακομιδής του σε εξειδικευμένο κέντρο στις ΗΠΑ, μόλις το επιτρέψει η κλινκή του κατάσταση.

Η ανακοίνωση της Acun Media

«Εκτός κινδύνου και σε σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται ο 22χρονος Σταύρος Φλώρος, παίκτης του Survivor, μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη χθες 11 Μαΐου. Ο ίδιος έχει ανακτήσει πλήρως τις αισθήσεις του και παρακολουθείται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Σε συνεργασία με το ιατρικό επιτελείο που τον παρακολουθεί από την πρώτη στιγμή, εξετάζεται το ενδεχόμενο αεροδιακομιδής του σε εξειδικευμένο κέντρο στις Ηνωμένες Πολιτείες, μόλις το επιτρέψει η κλινική του κατάσταση.

Παράλληλα, οι τοπικές αρχές, αστυνομία και λιμενικό σώμα συνεχίζουν τη διερεύνηση των ακριβών συνθηκών του ατυχήματος.

Τρία μέλη της οικογένειάς του βρίσκονται ήδη καθοδόν προς τον Άγιο Δομίνικο, καθώς από την πρώτη στιγμή οργανώθηκε η άμεση μετάβασή τους δίπλα του.

Στον Άγιο Δομίνικο έχει ήδη φτάσει και ο Acun Ilıcalı.

Οι σκέψεις όλων μας βρίσκονται δίπλα στον Σταύρο και την οικογένειά του, με την ευχή για δύναμη και την καλύτερη δυνατή εξέλιξη της υγείας του».

Ο ανατριχιαστικός τραυματισμός του από προπέλα

Ο τραυματισμός του Σταύρου Φλώρου έγινε μπροστά στα μάτια του Μάνου Μαλλιαρού, επίσης παίκτη του Survivor, ο οποίος έπαθε νευρικό κλονισμό από το σοκ και μεταφέρθηκε και αυτός στο νοσοκομείο του Αγίου Δομίνικου. Ο 22χρονος που τραυματίστηκε νοσηλεύεται ακόμη στο νοσοκομείο, με τους γονείς του να δηλώνουν στο newsit.gr πως βρίσκονται σε κατάσταση σοκ και πως ετοιμάζονται να φύγουν για τον Άγιο Δομίνικο ώστε να συμπαρασταθούν στο παιδί τους.

Η μητέρα του διευκρίνισε πως η προπέλα του τουριστικού σκάφους χτύπησε τον Σταύρο ενώ έκανε ψαροντούφεκο, αν και είχε αφήσει σημαδούρα για να κάνει γνωστή την παρουσία του.

«Το παιδί μου το χτύπησε ένα τουριστικό σκάφος. Απ’ ότι έμαθα τα παιδιά ήταν μέσα στα όρια και υπήρχε σημαδούρα. Το σκάφος μπήκε στα δικά τους όρια και αυτό δεν έπρεπε. Το παιδί χτύπησε πολύ», είπε σύμφωνα με το newsit.gr συγκλονισμένη.



Επόμενο Προηγούμενο
 

Καλαμαριά: Δωρεάν προληπτικοί έλεγχοι για όλους - Ακοή, όραση, μαστό, έλεγχος ελιών, ζάχαρο, τεστ μνήμης!

Καλαμαριά: Δωρεάν προληπτικοί έλεγχοι για όλους - Ακοή, όραση, μαστό, έλεγχος ελιών, ζάχαρο, τεστ μνήμης!

15:43 14/5/2026

στην Πλατεία Προσφυγικού Ελληνισμού

Καλαμαριά: Τσαχουρίδης και Εβρίτικη Ζυγιά έρχονται για το μεγάλο γλέντι του ΧΟΘ

Καλαμαριά: Τσαχουρίδης και Εβρίτικη Ζυγιά έρχονται για το μεγάλο γλέντι του ΧΟΘ

15:24 14/5/2026

«ΧΟΘ-Ο Γλεντίσματα»

Καλαμαριά: Το μεγαλύτερο παιδικό φεστιβάλ γίνεται στην Αρετσού και δεν χάνεται με τίποτα!

Καλαμαριά: Το μεγαλύτερο παιδικό φεστιβάλ γίνεται στην Αρετσού και δεν χάνεται με τίποτα!

14:46 14/5/2026

«ΠΑΡΑΘΙΝΟΥΠΟΛΗ 2026»

Φεστιβάλ κατά της νεανικής βίας στην παραλία - Συμμετέχουν σχολεία της Καλαμαριάς

Φεστιβάλ κατά της νεανικής βίας στην παραλία - Συμμετέχουν σχολεία της Καλαμαριάς

12:15 14/5/2026

την Κυριακή 17 Μαΐου

Η Αράπογλου στο 2nd Diversity In Cities Conference: Χρειάζεται εγρήγορση για να μη χαθούν κατακτήσεις (φωτο)

Η Αράπογλου στο 2nd Diversity In Cities Conference: Χρειάζεται εγρήγορση για να μη χαθούν κατακτήσεις (φωτο)

11:24 14/5/2026

η Δήμαρχος Καλαμαριάς

Καλαμαριά: Μαθητές καθάρισαν παραλία - Βρήκαν από νεκρά ζώα μέχρι οδοντόβουρτσες! (φωτο)

Καλαμαριά: Μαθητές καθάρισαν παραλία - Βρήκαν από νεκρά ζώα μέχρι οδοντόβουρτσες! (φωτο)

11:10 14/5/2026

στο Καραμπουρνάκι

Καλαμαριά: Οι ιερείς της Μητρόπολης επισκέφθηκαν το Μεσολόγγι για προσκύνημα (φωτο)

Καλαμαριά: Οι ιερείς της Μητρόπολης επισκέφθηκαν το Μεσολόγγι για προσκύνημα (φωτο)

09:06 14/5/2026

200 χρόνια από την ηρωική έξοδο

Κλασικά Έπιπλα