Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της 12ης «Zootechnia»

24/1/2023 14:36    Επιστρέφει δυναμικά μετά από διετή απουσία λόγω κορωνοϊού
Σε αντίστροφη μέτρηση βρίσκεται η έναρξη της 12ης Διεθνούς Έκθεσης «Zootechnia» (2-5/2) στη Θεσσαλονίκη, η οποία μετά από διετή απουσία λόγω κορωνοϊού, επιστρέφει δυναμικά, έχοντας στο επίκεντρό της τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις και καινοτομίες, στους κλάδους των κτηνοτροφίας και πτηνοτροφίας.

Στη διάρκεια της «Zootechnia», που σύμφωνα με τη διοργανώτρια ΔΕΘ-Helexpo αποτελεί τη μοναδική ανάλογη και εξειδικευμένη έκθεση που πραγματοποιείται στην Ελλάδα και στην ΝΑ Ευρώπη, μεγάλες επιχειρήσεις των κλάδων της κτηνοτροφίας και πτηνοτροφίας, θα παρουσιάσουν μηχανήματα, υπηρεσίες, έρευνες, αλλά και σημαντικά είδη παραγωγικών ζώων.

Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή της η ΔΕΘ – Helexpo αναφέρει:

Όλες οι μεγάλες επιχειρήσεις της κτηνοτροφίας-πτηνοτροφίας, οι οποίες θα παρουσιάσουν από τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις και καινοτομίες μέχρι μηχανήματα, υπηρεσίες, έρευνες, αλλά και σημαντικά είδη παραγωγικών ζώων, συμμετέχουν στη μοναδική ανάλογη εξειδικευμένη έκθεση στην Ελλάδα και στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, στην Zootechnia, που πραγματοποιείται για 12η φορά από τις 2-5 Φεβρουαρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Η Zootechnia σηματοδοτεί τις εξελίξεις σε ένα από τα πιο δυναμικά πεδία της πρωτογενούς παραγωγής, που διέρχεται φάση υλοποίησης νέων επενδύσεων μέσω των Σχεδίων Βελτίωσης.

Η επενδυτική κινητικότητα στον κλάδο αποτυπώνεται από τη μεγάλη προσέλευση εκθετών και το ενδιαφέρον εμπορικών επισκεπτών για τη διοργάνωση, η οποία προσφέρει το απαραίτητο πεδίο για τη διενέργεια B2C και B2B συναντήσεων.

Εκτός από το εκτενές εκθεσιακό περιεχόμενο, η Zootechnia πλαισιώνεται και από ένα πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων, μεταξύ των οποίων ξεχωρίζουν το Pet Festival -έκθεση ζώων συντροφιάς και ζωοφιλίας- και το Σαλόνι Αλόγου, που αποτελεί ένα αφιέρωμα σε φυλές αλόγων.

Ακόμη θα πραγματοποιηθεί το 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο για το κρέας και τα προϊόντα του, ενώ το Εργαστήριο Ζωοτεχνίας και το Εργαστήριο Διατροφής του Τµήµατος Κτηνιατρικής της Σχολής

Επιστηµών Υγείας του ΑΠΘ, με την υποστήριξη της ΔΕΘ-Helexpo, θα αναδείξουν το ελληνικό αυγό µέσα από την µακρόχρονη ερευνητική τους εµπειρία στην ανάπτυξη καινοτόµων προϊόντων αυγού και στην υιοθέτηση ορθών πρακτικών εκτροφής.
Επόμενο Προηγούμενο
 

Πρόσκληση... διαρκείας του Απόλλωνα σε 50 Πόντιους καλλιτέχνες

Πρόσκληση... διαρκείας του Απόλλωνα σε 50 Πόντιους καλλιτέχνες

19:51 29/9/2017

Μια ωραία πρωτοβουλία

Φοιτητικό επίδομα: Η αιτία καθυστέρησης της πληρωμής

Φοιτητικό επίδομα: Η αιτία καθυστέρησης της πληρωμής

19:34 29/9/2017

ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΛΟΓΩ ΚΥΑ

Εθελοντική αιμοδοσία στο δήμο Αμπελοκήπων

Εθελοντική αιμοδοσία στο δήμο Αμπελοκήπων

18:59 29/9/2017

Τετάρτη 4 Οκτωβρίου

Ποια επιδόματα, επιτέλους, δεν κατάσχονται

Ποια επιδόματα, επιτέλους, δεν κατάσχονται

18:48 29/9/2017

Διαστάσεις χιονοστιβάδας έχουν λάβει οι απλήρωτοι φόροι

Σειρήνες συναγερμού θα ηχήσουν την ερχόμενη Τρίτη

Σειρήνες συναγερμού θα ηχήσουν την ερχόμενη Τρίτη

18:45 29/9/2017

«Παρμενίων 2017»

«Βραδιά του Ερευνητή» στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

«Βραδιά του Ερευνητή» στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

18:42 29/9/2017

ένας θεσμός που κρατά 12 χρόνια

Προς έναρξη εργασιών για την ανέγερση του Μουσείου Ολοκαυτώματος στη Θεσσαλονίκη

Προς έναρξη εργασιών για την ανέγερση του Μουσείου Ολοκαυτώματος στη Θεσσαλονίκη

18:40 29/9/2017

Μέσα στον Νοέμβριο του 2017...

Μόνιμες θέσεις εργασίας στον ΟΤΑ μέσω ΑΣΕΠ

Μόνιμες θέσεις εργασίας στον ΟΤΑ μέσω ΑΣΕΠ

18:38 29/9/2017

Δείτε αναλυτικά!

Ξεκίνησε το πρόγραμμα «Εγγύηση για τη Νεολαία» του ΟΑΕΔ

Ξεκίνησε το πρόγραμμα «Εγγύηση για τη Νεολαία» του ΟΑΕΔ

18:36 29/9/2017

Είσαι νέος 15-24 ετών και ψάχνεις μία θέση απασχόλησης;

«Πέφτουν» οι υπογραφές για τον ΟΛΘ

«Πέφτουν» οι υπογραφές για τον ΟΛΘ

18:19 29/9/2017

Τι προβλέπει το σχέδιο

Κλασικά Έπιπλα