Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος - 21 Οκτωβρίου 2023

20/10/2023 12:12    Ο 11ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος 2023 διεξάγεται το Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023
Ο 11ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος 2023 διεξάγεται το Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023, Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης 2023,  περιλαμβάνει: Τον Ημιμαραθώνιο, τους δρόμους  Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 10.000 και 5.000μ., καθώς και το δρόμο του 1 Μιλίου.

Κοινό σημείο τερματισμού για όλους τους δρόμους του αγωνιστικού προγράμματος θα είναι στο ύψος της πλατείας του Αγάλματος του Μεγάλου Αλεξάνδρου, στην παραλία της Θεσσαλονίκης.

Μετά το τέλος του Αγωνιστικού Προγράμματος θα ακολουθήσει το Half Marathon Night Party προς τιμήν των δρομέων, των συνοδών και των θεατών καθώς επίσης και ο Νυχτερινός σκακιστικός Μαραθώνιος.

Hµιµαραθώνιος: Όλοι οι δροµείς θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο της Αφετηρίας, επί της Λεωφ. Νίκης στο ύψος της πλατείας Ελευθερίας µια ώρα πριν την έναρξη του Αγώνα, ώρα 18:30. Οι δροµείς θα πρέπει να παραδίδουν τους πλαστικούς σάκους µε τα προσωπικά τους αντικείµενα και τον ιµατισµό τουλάχιστον 50′ πριν την έναρξη του κάθε αγώνα, στα ειδικά αυτοκίνητα τα οποία θα βρίσκονται στο χώρο της Αφετηρίας. Μετά τον τερµατισµό τους, η παραλαβή του σάκου γίνεται σε ειδικά διαµορφωµένο χώρο, στην παραλία στο άγαλµα Κων. Καραµανλή. Τερματισμός στο ‘Άγαλμα Μεγ. Αλεξάνδρου.

10.000µ.: Όλοι οι δροµείς θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο της Αφετηρίας, που βρίσκεται επί της Λεωφ. Νίκης στο ύψος του Λευκού Πύργου, µια ώρα πριν την έναρξη του Αγώνα, δηλαδή ώρα 17:00. Οι δροµείς θα πρέπει να παραδίδουν τους πλαστικούς σάκους µε τα προσωπικά τους αντικείµενα και τον ιµατισµό σε ειδικά διαµορφωµένο χώρο στην παραλία στο άγαλµα Κων. Καραµανλή, από όπου και θα τον παραλαµβάνουν µετά τον τερµατισµό τους. Τερματισμός στο Άγαλμα Μεγ. Αλεξάνδρου.

5.000µ.: Όλοι οι δροµείς θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο της Αφετηρίας, που βρίσκεται στo Δηµαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης επί της Βασ. Γεωργίου, µια ώρα πριν την έναρξη του Αγώνα, δηλαδή ώρα 20:30. Οι δροµείς θα πρέπει να παραδίδουν τους πλαστικούς σάκους µε τα προσωπικά τους αντικείµενα και τον ιµατισµό σε ειδικά διαµορφωµένο χώρο στο Δηµαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, από όπου και θα τον παραλαµβάνουν µετά τον τερµατισµό τους. Τερματισμός στο Άγαλμα Μεγ. Αλεξάνδρου.


Δρόµος 1 Μιλίου: Όλοι οι δροµείς θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο της Αφετηρίας, που βρίσκεται επί της οδού Ναυάρχου Κουντουριώτου (ΟΛΘ), 30′ πριν την έναρξη του Αγώνα, δηλαδή ώρα 17:35. Οι δροµείς θα πρέπει να παραδίδουν τους πλαστικούς σάκους µε τα προσωπικά τους αντικείµενα και τον ιµατισµό σε ειδικά διαµορφωµένο χώρο στην παραλία στο άγαλµα Κων. Καραµανλή, από όπου και θα τον παραλαµβάνουν µετά τον τερµατισµό τους. Τερματισμός στο Άγαλμα Μεγ. Αλεξάνδρου.

Αποδυτήρια Ανδρών και Γυναικών θα βρίσκονται στον Κύκλο Συντριβανίου Ξαρχάκου, ακριβώς απέναντι από την πλατεία του αγάλµατος του Μεγάλου Αλεξάνδρου, όπου βρίσκεται ο χώρος παραλαβής του ρουχισµού του Ηµιµαραθωνίου.
Επόμενο Προηγούμενο
 

Προσωρινές αλλαγές στο ωράριο του Μετρό

Προσωρινές αλλαγές στο ωράριο του Μετρό

19:00 18/3/2025

16 έως τις 20/3

Ο Δήμος Καλαμαριάς συμμετέχει στην Πανελλήνια εκστρατεία ενημέρωσης για τη γλαύκη

Ο Δήμος Καλαμαριάς συμμετέχει στην Πανελλήνια εκστρατεία ενημέρωσης για τη γλαύκη

16:10 18/3/2025

20/03 - 6:30 μμ - 9:00 μμ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Καλαμαριά

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Καλαμαριά

12:50 18/3/2025

Στο πλαίσιο των εργασιών για τις «Αναπλάσεις πράσινων διαδρομών στο Δήμο Καλαμαριάς»

Εφημερεύοντα Φαρμακεία την Τρίτη στην Καλαμαριά

Εφημερεύοντα Φαρμακεία την Τρίτη στην Καλαμαριά

10:00 18/3/2025

Τρίτη 18/3

«100 χρόνια Αγία Τριάδα»

«100 χρόνια Αγία Τριάδα»

19:00 17/3/2025

Δωρεάν Μουσικοχορευτικό αφιέρωμα

Η Καλαμαριά θυμάται τα 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο

Η Καλαμαριά θυμάται τα 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο

15:10 17/3/2025

H Καλαμαριά ως πόλη της μνήμης

Προγραμματισμένη διακοπή νερού

Προγραμματισμένη διακοπή νερού

12:01 17/3/2025

Τρίτη 18/03

Εφημερεύοντα Φαρμακεία την Δευτέρα στην Καλαμαριά

Εφημερεύοντα Φαρμακεία την Δευτέρα στην Καλαμαριά

11:49 17/3/2025

Δευτέρα 17/3

Πρόγραμμα Προβολών του 27ου Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης

Πρόγραμμα Προβολών του 27ου Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης

18:10 16/3/2025

Κυριακή 16/3

Μουσικό Αφιέρωμα στο Ποντιακό Τραγούδι από τον Δήμο Παύλου Μελά Θεσσαλονίκης

Μουσικό Αφιέρωμα στο Ποντιακό Τραγούδι από τον Δήμο Παύλου Μελά Θεσσαλονίκης

16:00 16/3/2025

Δευτέρα 17/3

Κλασικά Έπιπλα