Αρχηγός συμμορίας στην Αυστραλία ο στόχος της επίθεσης στη Γλυφάδα

2/3/2019 09:06    νοσηλεύεται στο Ασκληπιείο
Διαβόητο αρχηγό συμμορίας χαρακτηρίζουν οι αυστραλιανές Αρχές τον 56χρονο που νοσηλεύεται στο Ασκληπιείο της Βούλας. Έχει καταδικαστεί για εμπόριο ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ηγετικό μέλος συμμορίας μοτοσικλετιστών, των κομαντσέρος, με εμπλοκή σε εμπόριο ναρκωτικών, απόπειρες δολοφονίας και μάχες σώμα με σώμα στους δρόμους θεωρούν οι αρχές της Αυστραλίας τον 56χρονο. Σύμφωνα με τις Αρχές, ήταν ένας από τους προέδρους των κομαντσέρος αλλά αυτοεξορίστηκε σε Αθήνα και Ντουμπάι από το 2013.

Αποφάσισε να εγκαταλείψει τη Βικτόρια καθώς φέρεται να βρίσκεται σε θανάσιμη διαμάχη με τον παλιό συνεργάτη στους κομαντσέρος. Όπως αναφέρει Αυστραλή δημοσιογράφος, "προφανώς έχει ανοικτούς λογαριασμούς και κόντρες με άλλα μέλη της συμμορίας σε ένα ιδιότυπο πόλεμο εξουσίας, που εξελίσσεται μεταξύ εκείνου και ενός άλλου ηγετικού στελέχους της συμμορίας, κάτι που στην πραγματικότητα οδήγησε σε απόπειρες δολοφονίας στην Αυστραλία, ενώ η κόντρα έχει μεταφερθεί και σε άλλα κράτη". Οι Αυστραλοί αστυνομικοί συνδέουν τη βομβιστική επίθεση στη Γλυφάδα με τον "πόλεμο" στη συμμορία.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:


Κάτω από το πολυτελές αυτοκίνητο με πινακίδες Αυστραλίαςβρέθηκαν υπολείμματα δυναμίτιδας.

Το όχημα ήταν σταθμευμένο σε υπαίθριο πάρκινγκ, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης 128 και η ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε όταν ο οδηγός του πήγε να βάλει μπρος τη μηχανή, με αποτέλεσμα το όχημα να τυλιχθεί στις φλόγες κι εκείνος να εγκλωβιστεί.

Οδηγός μοτοσικλέτας που βρισκόταν στο σημείο απεγκλώβισε τον άνδρα, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας, με τραύματα στα χέρια και τα πόδια.

Από τη φωτιά που ακολούθησε της έκρηξης κάηκαν ακόμα τέσσερα οχήματα, ενώ η έκρηξη ήταν τόσο δυνατή, που θραύσματα βρέθηκαν σε απόσταση 200 μέτρων.

Στο σημείο έσπευσαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα, που έθεσαν γρήγορα υπό έλεγχο τη φωτιά.
Επί τόπου βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή και αξιωματικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής καθώς και άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών.

Ο οδηγός είναι 56 ετών Άραβας, που έχει πάρει την αυστραλιανή υπηκοότητα. Πρόκειται, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες απο την Αστυνομία, για πρώην αρχηγό συμμορίας μοτοσικλετιστών, που φέρεται να ήρθε στη χώρα μας, πριν από έναν χρόνο, για να κρυφτεί.


ΕΚΡΗΞΗ - ΓΛΥΦΑΔΑ

ΕΚΡΗΞΗ - ΓΛΥΦΑΔΑ

ΕΚΡΗΞΗ - ΓΛΥΦΑΔΑ

real

Επόμενο Προηγούμενο
 
Καλαμαριά: Προϊόντα απευθείας από παραγωγούς την Κυριακή - Δείτε τις τιμές

Καλαμαριά: Προϊόντα απευθείας από παραγωγούς την Κυριακή - Δείτε τις τιμές

11:47 10/9/2026

Νέα Κρήνη

Θεσσαλονίκη: Τρόμος για 14χρονη στο κέντρο - Την θώπευσε 55χρονος

Θεσσαλονίκη: Τρόμος για 14χρονη στο κέντρο - Την θώπευσε 55χρονος

11:07 10/9/2026

Συνελήφθη από την αστυνομία ο άντρας

ΣΟΚ - Πέθανε ο Γιώργος Μαζωνάκης από ανακοπή στα 54 του χρόνια

ΣΟΚ - Πέθανε ο Γιώργος Μαζωνάκης από ανακοπή στα 54 του χρόνια

18:11 9/9/2026

άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Ελπίς

Καλαμαριά: Ετοιμασίες για το πρώτο κουδούνι - Καθαρά σχολεία με νέα ηλεκτρικά οχήματα

Καλαμαριά: Ετοιμασίες για το πρώτο κουδούνι - Καθαρά σχολεία με νέα ηλεκτρικά οχήματα

18:04 9/9/2026

ολοκληρώνεται η προετοιμασία των σχολικών μονάδων

Καλαμαριά: Τρεις ώρες χωρίς νερό αύριο - Δείτε ποιοι δρόμοι επηρεάζονται!

Καλαμαριά: Τρεις ώρες χωρίς νερό αύριο - Δείτε ποιοι δρόμοι επηρεάζονται!

16:45 9/9/2026

Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ, τα συνεργεία..

Θεσσαλονίκη: Καθαρίστρια έκλεβε σε νοσοκομείο από μέλι και φρυγανιές μέχρι σεντόνια!

Θεσσαλονίκη: Καθαρίστρια έκλεβε σε νοσοκομείο από μέλι και φρυγανιές μέχρι σεντόνια!

14:52 9/9/2026

κατηγορείται για υπεξαίρεση

Θεσσαλονίκη: Λεωφορείο του ΟΑΣΘ έπεσε πάνω σε στάση - Τέσσερις τραυματίες, οι δυο σοβαρά (βιντεο)

Θεσσαλονίκη: Λεωφορείο του ΟΑΣΘ έπεσε πάνω σε στάση - Τέσσερις τραυματίες, οι δυο σοβαρά (βιντεο)

14:44 9/9/2026

πριν λίγο το μεσημέρι της Τετάρτης

Κλασικά Έπιπλα