Καλαμαριά: Ο κατήφορος συνεχίζεται για τον Απόλλωνα

15/12/2019 18:20    νέα βαριά ήττα
Τελειωμό δεν έχει ο κατήφορος για τον Απόλλωνα Πόντου, καθώς γνώρισε βαριά εντός έδρας ήττα από την Παναχαϊκή (0-3), έφτασε τις οκτώ ήττες στο Πρωτάθλημα και παρέμεινε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Δεν αγωνίστηκαν για δεύτερο συνεχόμενο ματς οι Γεωργιάδης και Σαμαράς.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι οργανωμένοι οπαδοί του Απόλλωνα έκαναν για ακόμα ένα παιχνίδι αποχή, ενώ σήκωσαν πανό κατά του Δημήτρη Καλαϊτζίδη και φώναξαν συνθήματα κατά της διοίκησης και των παικτών.

Το πανό ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μόνος σου τα χτίζεις, μόνος τα γκρεμίζεις , θυμήσου ο,τι σπέρνεις στο τέλος θερίζεις».

Ένα από τα συνθήματα κατά της διοίκησης και των παικτών: «Βαριά, βαριά του Απόλλων η φανέλα κι όποιος δεν μπορεί να πάει στα μπ@ρδ@λ@».

Ο αγώνας:

Η πρώτη φάση στο παιχνίδι ανήκε στον Απόλλωνα Πόντου, με τον Χασομέρη να κάνει το σουτ και ο Σούλης να αποκρούει σε κόρνερ στο 16΄. Επτά λεπτά μετά, οι γηπεδούχοι απείλησαν ξανά, αλλά το σουτ του Καλαϊτζίδη μπλόκαρε ο Σούλης.

Στο 38΄ο Απόλλων έχασε τεράστια διπλή ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Αρχικά, ο Πουρτουλίδης δεν μπόρεσε να νικήσει τον Σούλη και στην εξέλιξη της φάσης, ο πορτιέρε των Πατρινών έδιωξε σωτήρια και το σουτ του Ολαϊτάν. Στην αντεπίθεση, η Παναχαϊκή έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Λινάρδο και έξι λεπτά μετά ευτύχησε να πάρει κεφάλι στο σκορ. Ο Κολ άδειασε τρεις παίκτες του Απόλλωνα, έδωσε στον Μαυριά κι αυτός με πλασέ νίκησε τον Πολίτη για το 0-1. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου οι Πατρινοί ζήτησαν πέναλτι στη φάση του Μωραΐτη με τον Θεολόγου, ωστόσο ο διαιτητής δεν έδωσε τίποτα.

Με τους χειρότερους οιωνούς άρχισε το δεύτερο μέρος για τους γηπεδούχους, καθώς η Παναχαϊκή διπλασίασε τα τέρματά της με τον Σιατραβάνη, ύστερα από κάθετη πάσα του Λινάρδου στο 54΄.

Στο 57’ ο Σούλης απέκρουσε σωτήρια το σουτ του Τσουμάνη. Τα πάντα τελείωσαν στο 63΄ με την ομάδα του Σπύρου Μπαξεβάνου να ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 3-0. Ο Κολ έδωσε πάσα στον Μωραΐτη, ο δεύτερος έκανε το σουτ, ο Πολίτης απέκρουσε, με τον Μαυριά να παίρνει το ριμπάουντ και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Οι συνθέσεις:

Απόλλων Πόντου (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Πολίτης, Μπρίτο, Χασομέρης, Ολαϊτάν, Πουρτουλίδης, Καλογέρης, Θεολόγου (56’ Δόρης), Αμαραντίδης, Τσουμάνης (65΄ Χριστοδούλου), Λουφάκης (75΄ Δαλιανόπουλος), Καλαϊτζίδης Γ.

Παναχαϊκή (Σπύρος Μπαξεβάνος): Σούλης, Πολίμος. Σταματόπουλος (46΄ Μουστάκοπουλος), Πατάπης, Μαυριάς, Ιντζόγλου, Κολ, Σιατραβάνης (69΄ Μασούρας), Λινάρδος, Μωραΐτης (73΄ Αντωνακόπουλος), Τσελεπίδης.


metrosport

Επόμενο Προηγούμενο
 
Τραγικό - Μητέρα και γιος σκοτώθηκαν σε τροχαίο

Τραγικό - Μητέρα και γιος σκοτώθηκαν σε τροχαίο

16:34 7/8/2026

Η σύγκρουση ήταν ιδιαίτερα σφοδρή

Ελέγχουν τις παραλίες με drones για παραβάσεις - Μεγάλα πρόστιμα (βιντεο)

Ελέγχουν τις παραλίες με drones για παραβάσεις - Μεγάλα πρόστιμα (βιντεο)

16:31 7/8/2026

τι βρήκαν στη Χαλκιδική

Καλαμαριά - Χάρτης: Πως θα συνδέονται τα λεωφορεία με το μετρό - Τι αλλάζει στις γραμμές

Καλαμαριά - Χάρτης: Πως θα συνδέονται τα λεωφορεία με το μετρό - Τι αλλάζει στις γραμμές

16:14 7/8/2026

Νέα κυκλική σύνδεση 06Α – 06Β

Καλαμαριά: Με λαμπρότητα και πλήθος κόσμου ο εορτασμός της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος (φωτο)

Καλαμαριά: Με λαμπρότητα και πλήθος κόσμου ο εορτασμός της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος (φωτο)

15:59 7/8/2026

Με λαμπρότητα και κάθε επισημότητα εορτάστηκε..

Καλαμαριά: Το γεφυράκι του Φοίνικα η γραφειοκρατία και η ταλαιπωρία των κατοίκων!

Καλαμαριά: Το γεφυράκι του Φοίνικα η γραφειοκρατία και η ταλαιπωρία των κατοίκων!

15:17 7/8/2026

Ένας χρόνος συμπληρώνεται σε λίγες ημέρες

Καλαμαριά: Συνεχίζονται οι δράσεις για το πάρκο Κατράκη ''Δεν είναι ανάπλαση είναι υποβάθμιση''

Καλαμαριά: Συνεχίζονται οι δράσεις για το πάρκο Κατράκη ''Δεν είναι ανάπλαση είναι υποβάθμιση''

22:43 6/8/2026

νεότερη συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε εχθές

Ταχιάος από Καλαμαριά: Ξεκινούν βραδινά δοκιμαστικά δρομολόγια του μετρό

Ταχιάος από Καλαμαριά: Ξεκινούν βραδινά δοκιμαστικά δρομολόγια του μετρό

22:17 6/8/2026

αυτό που ονομάζουμε “ trial run”

Κλασικά Έπιπλα