«Τρέξε Χωρίς Τερματισμό» για 4η συνεχόμενη χρονιά

21/9/2017 06:27    στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης
Το «Τρέξε Χωρίς Τερματισμό» είναι ο πρώτος και μεγαλύτερος στη Βόρεια Ελλάδα φιλανθρωπικός αγώνας δρόμου, είναι εξ ολοκλήρου ελληνικός και διεξάγεται για 4η συνεχόμενη χρονιά, αποτελώντας πλέον θεσμό για τη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα.

Το «Τρέξε Χωρίς Τερματισμό» θα διεξαχθεί  από τις 21 έως τις 23 Σεπτεμβρίου 2017,  στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης, με την οργανωτική ευθύνη του συλλόγου ΕΡΜΗΣ 1877, σε συνεργασία με με τη με τη Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης και την σημαντική συνδρομή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Θεσσαλονίκης, καθώς και πολλών επώνυμων και ανώνυμων χορηγών.
 
Το «Τρέξε Χωρίς Τερματισμό» είναι αγώνας κοινωνικού χαρακτήρα αφιερωμένος στα παιδιά και ο βασικός του σκοπός είναι η συγκέντρωση χρημάτων μέσα από την καταγραφή χιλιομέτρων των συμμετεχόντων, ώστε να ενισχυθούν οι σύλλογοι – “Αλέξανδρος Συμμεωνίδης, Φίλοι του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Θεαγένειο” και “Φίλοι της Μέριμνας Θεσσαλονίκης”.

Οι εγγραφές άνοιξαν στην ηλεκτρονική σελίδα trexe.gr και nofinishrun.org  για τον αγώνα που αρχίζει την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου στις 18:00 και τελειώνει το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου στις 20:00.
 
Όσοι θέλουν μπορούν να περπατήσουν ή να τρέξουν ότι ώρα θέλουν, όποια στιγμή της ημέρας ή της νύχτας θέλουν, για όσες φορές θέλουν, με όποιο τρόπο και ρυθμό θέλουν και για όση διάρκεια θέλουν, μέσα στην ειδικά διαμορφωμένη κυκλική διαδρομή 1000μ. στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης.
 
Η πρωτοβουλία του ιστορικού αθλητικού συλλόγου ΕΡΜΗΣ 1877, που από την πρώτη στιγμή βρήκε σύμμαχο και συνεργάτη τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, γνώρισε τέτοια επιτυχία που αποτέλεσε και τον πρόδρομο του διεθνή αγώνα No Finish Line, ο οποίος διεξήχθη για πρώτη φορά στην Αθήνα, με τη συνδρομή του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.
 
Η εγγραφή είναι 3 ευρώ το άτομο με πληρωμή έως και 21 Ιουλίου στα γραφεία του Ερμή 1877 στο Καυτανζόγλειο και 5 ευρώ το άτομο, με πληρωμή από τις 22 Ιουλίου και μετά στα κέντρα ενημέρωσης και εγγραφών.
Τα  παιδιά έως 6 ετών συμμετέχουν δωρεάν, ενώ τα παιδιά από 7 έως και 12 ετών πληρώνουν 2 ευρώ.
 
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΜΑΔΩΝ

Στην ειδική κατηγορία των ομάδων υποστήριξης, μπορούν να συμμετέχουν εταιρείες, οργανισμοί, σύλλογοι και σχολεία, δημιουργώντας ομάδα ή ομάδες και απαιτούνται τουλάχιστον 15 άτομα με τη συμμετοχή να είναι 8 ευρώ το άτομο, μεγάλο μέρος του οποίου θα διατεθεί για την συγκέντρωση του ποσού που θα δοθεί ως φιλανθρωπία στους συλλόγους “Φίλοι του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Θεαγένειο”, “Φίλοι της Μέριμνας Θεσσαλονίκης”.

Το κάθε σχολείο μπορεί να δημιουργήσει μία σχολική ομάδα δημοτικού και μία ομάδα γυμνασίου-λυκείου με απαραίτητη προϋπόθεση η κάθε ομάδα να απαρτίζεται από τουλάχιστον 50 άτομα, με 5 ευρώ το άτομο.
Εγγραφές των ομάδων υποστήριξης γίνονται δεκτές έως 21 Ιουλίου 2017 και από 21 Αυγούστου έως 9 Σεπτεμβρίου 2017, με αποστολή αιτήματος από προκαθορισμένο εκπρόσωπο κάθε ομάδας στην ηλεκτρονική διεύθυνση mary@trexe.gr, υπόψιν Μαίρης Τσιγκοπούλου (τηλ. 694 518 6470).
 
ΑΓΩΝΑΣ 24 ΩΡΩΝ
Παράλληλα με τον αγώνα των 50 ωρών, γίνεται και η διεξαγωγή επίσημου αγώνα 24 ωρών με αγωνιστικό χαρακτήρα. Ως ημέρα έναρξης του 24ωρου αγώνα έχει οριστεί η Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου και ώρα 7μμ με ημέρα λήξης το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου και ώρα 7μμ.

Δικαίωμα συμμετοχής στο 24ωρο έχουν μόνο όσοι συμπλήρωσαν κατά την έναρξη του αγώνα το 18ο έτος ηλικίας και έγκυρες συμμετοχές θα θεωρηθούν μόνο όσες βεβαιωθούν και εξοφληθούν έως το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017.
Το κόστος ατομικής συμμετοχής στον αγώνα των 24 ωρών, ο οποίος είναι ανεξάρτητος από το 50ωρο, είναι δώδεκα (12) ευρώ και θα υπάρξει γενική κατάταξη ανδρών και γυναικών με νικητές, έπαθλα για τους πρώτους, μετάλλια και τεχνικά μπλουζάκια για όλους, καθώς και επιπλέον παροχές από το 50ωρο.

Για περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα: trexe.gr και nofinishrun.org καθώς και στο facebook: www.facebook.com/NoFinishRun


cityportal

Επόμενο Προηγούμενο
 

Ο Πασχάλης στο The Piazza Project

Ο Πασχάλης στο The Piazza Project

15:29 29/7/2025

Παρασκευή 1/8

Παρέμβαση της Δημάρχου Καλαμαριάς στη σημερινή συνεδρίαση της ΠΕΔ-ΚΜ

Παρέμβαση της Δημάρχου Καλαμαριάς στη σημερινή συνεδρίαση της ΠΕΔ-ΚΜ

11:24 29/7/2025

Για τις επιπτώσεις από την κατάργηση των σχολικών επιτροπών

Εφημερεύοντα Φαρμακεία την Τρίτη στην Καλαμαριά

Εφημερεύοντα Φαρμακεία την Τρίτη στην Καλαμαριά

09:00 29/7/2025

Τρίτη 29/7

«Μίκης Θεοδωράκης και Σταύρος Κουγιουμτζής: Βίοι Παράλληλοι»

«Μίκης Θεοδωράκης και Σταύρος Κουγιουμτζής: Βίοι Παράλληλοι»

20:00 28/7/2025

Δύο μεγάλες συναυλίες έρχονται στην Καλαμαριά

Καθημερινός καθαρισμός και απολύμανση υπόγειων και πράσινων κάδων στην Καλαμαριά

Καθημερινός καθαρισμός και απολύμανση υπόγειων και πράσινων κάδων στην Καλαμαριά

16:05 28/7/2025

Ο Δήμος Καλαμαριάς συνεχίζει με συνέπεια τις εντατικές εργασίες καθαρισμού

Εφημερεύοντα Φαρμακεία την Δευτέρα στην Καλαμαριά

Εφημερεύοντα Φαρμακεία την Δευτέρα στην Καλαμαριά

09:00 28/7/2025

Δευτέρα 28/7

ΚΘΒΕ: Η «Μήδεια» του Μποστ στο Θέατρο Δάσους

ΚΘΒΕ: Η «Μήδεια» του Μποστ στο Θέατρο Δάσους

20:00 27/7/2025

Πέμπτη 31/07

Με ανανεωμένη όψη στην 89η ΔΕΘ ο Πύργος του ΟΤΕ

Με ανανεωμένη όψη στην 89η ΔΕΘ ο Πύργος του ΟΤΕ

13:10 27/7/2025

Κατεβαίνουν οι σκαλωσιές

Εφημερεύοντα Φαρμακεία την Κυριακή στην Καλαμαριά

Εφημερεύοντα Φαρμακεία την Κυριακή στην Καλαμαριά

09:00 27/7/2025

Κυριακή 27/7

Γιώργος Νταλάρας και Βασίλης Παπακωνσταντίνου στο Θέατρο Γης

Γιώργος Νταλάρας και Βασίλης Παπακωνσταντίνου στο Θέατρο Γης

18:14 26/7/2025

Κυριακή 31/8

Κλασικά Έπιπλα