Αλλαγή σελίδας για τον μπασκετικό Άρη: Νέος ιδιοκτήτης ο 24χρονος Richard Hsiao

27/6/2025 14:13    H οικονομική δύναμη και η φιλία με Αντετοκούνμπο
Ο Richard Hsiao είναι 24 ετών, με έδρα το Τορόντο και επιχειρηματικές δραστηριότητες στη Νέα Υόρκη  

Ραγδαίες εξελίξεις δρομολογούνται στην ΚΑΕ Άρης Midea, καθώς η διοίκηση της ομάδας ανακοίνωσε επίσημα ότι έλαβε δεσμευτική πρόταση από τον επενδυτικό οργανισμό του 24χρονου μεγιστάνα της τεχνολογίας Richard Hsiao για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΚΑΕ, οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συνεχείς επαφές τον τελευταίο μήνα, με τις συζητήσεις να καταλήγουν στην υποβολή συγκεκριμένης πρότασης. Το διοικητικό συμβούλιο της ΚΑΕ Άρης έκανε δεκτή και ενέκρινε την πρόταση, παραπέμποντας το θέμα για τελική έγκριση στο διοικητικό συμβούλιο του Α.Σ. Άρης, ο οποίος είναι ο μέτοχος της ΚΑΕ.

Η κρίσιμη συνεδρίαση του δ.σ. του Α.Σ. Άρης έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 27 Ιουνίου, με μοναδικό θέμα στην ατζέντα την εξέταση και έγκριση της παραχώρησης των μετοχών στον επενδυτικό οργανισμό.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης
Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea ανακοινώνει ότι δέχτηκε δεσμευτική πρόταση από τον επενδυτικό οργανισμό με τον οποίο βρίσκεται σε συνεχείς επαφές τον τελευταίο μήνα, για τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της εταιρείας.

Το διοικητικό συμβούλιο της ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea ενημερώνει ότι κάνει δεκτή και εγκρίνει την πρόταση και την παραπέμπει για έγκριση στο δ.σ. του Α.Σ. ΑΡΗΣ, ο οποίος είναι ο μέτοχος της ΚΑΕ. Η συνεδρίαση του δ.σ. του Α.Σ. ΑΡΗΣ θα γίνει την Παρασκευή 27/06 με μοναδικό θέμα την πρόταση για την παραχώρηση των μετοχών της ΚΑΕ στον άνωθεν επενδυτικό οργανισμό.

Ακολούθως, στις αρχές της προσεχούς εβδομάδας θα λάβει χώρα έκτακτη γενική συνέλευση των μελών του Α.Σ. ΑΡΗΣ, στο “Nick Galis Hall”, προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία, με την οποία άλλωστε ο Α.Σ. είχε πάρει τις μετοχές της ΚΑΕ το 2020.

Προηγούμενο
 

Οπαδοί ΑΠΟΕΛ:

Οπαδοί ΑΠΟΕΛ: "Φέρτε τα μάρμαρα πίσω"

17:12 27/9/2017

Champions League

Θεσσαλονίκη: Ξεκινούν κινητοποιήσεις οι εκπαιδευτικοί

Θεσσαλονίκη: Ξεκινούν κινητοποιήσεις οι εκπαιδευτικοί

17:09 27/9/2017

στάσεις εργασίας

Μειοδοτικός διαγωνισμός για το κλάδεμα δέντρων

Μειοδοτικός διαγωνισμός για το κλάδεμα δέντρων

16:36 27/9/2017

«Κλάδεμα Δέντρων 2017-2018»

Στη Θεσσαλονίκη ξανά την άλλη εβδομάδα Τσίπρας – Μητσοτάκης

Στη Θεσσαλονίκη ξανά την άλλη εβδομάδα Τσίπρας – Μητσοτάκης

16:33 27/9/2017

Thessaloniki Summit

Εκτάκτως συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο απόψε

Εκτάκτως συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο απόψε

16:24 27/9/2017

για τη μεταφορά ή μη των διαθεσίμων του Δήμου Καλαμαριάς

Το πρόγραμμα του Οικουμενικού Πατριάρχη στη Θεσσαλονίκη

Το πρόγραμμα του Οικουμενικού Πατριάρχη στη Θεσσαλονίκη

16:18 27/9/2017

Στη Θεσσαλονίκη θα βρεθεί ο κ.κ. Βαρθολομαίος

ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ «Το πρώτο μου σχολείο» ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ ΤΜΗΜΑ

ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ «Το πρώτο μου σχολείο» ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ ΤΜΗΜΑ

15:45 27/9/2017

υπάρχουν θέσεις VOUCHERS

"Όχι" στη μεταφορά των αποθεματικών των Δήμων στην Τράπεζα της Ελλάδας

15:41 27/9/2017

ΠΕΔ-ΚΜ

Σύγκληση Δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Καλαμαριάς

Σύγκληση Δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Καλαμαριάς

15:34 27/9/2017

τακτική συνεδρίαση

Επιχείρηση απομάκρυνσης αλλοδαπών από το χώρο του Κόδρα

Επιχείρηση απομάκρυνσης αλλοδαπών από το χώρο του Κόδρα

15:28 27/9/2017

«επιχείρηση σκούπα»

Κλασικά Έπιπλα