Έρχεται Λευκή Νύχτα που θα «δονήσει» τη Θεσσαλονίκη

28/5/2025 11:59    Ανοιχτά καταστήματα μέχρι 12
Τα γιορτινά της θα φορέσει το Σάββατο 31 Μαΐου, από τις 6:00 το απόγευμα μέχρι τις 12:00 τα μεσάνυχτα, η δημοτική ενότητα Ελευθερίου - Κορδελιού του Δήμου Κορδελιού - Ευόσμου, αφού θα πραγματοποιηθεί για μία ακόμα χρονιά Λευκή Νύχτα. Τη γιορτή της αγοράς αλλά και όλων των κατοίκων, η οποία θα περιλαμβάνει πολύ χορό, τραγούδι και εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους, διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Ελευθερίου - Κορδελιού, με συνδιοργανωτές τον Δήμο Κορδελιού - Ευόσμου και το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης όλα τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά και θα παρέχουν μεγάλες εκπτώσεις και προσφορές. Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν κατά μήκος των οδών Ανδρέα Παπανδρέου και Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Ειδικότερα και σύμφωνα με το πρόγραμμα, η επίσημη έναρξη της Λευκής Νύχτας θα πραγματοποιηθεί στις 7:30 το απόγευμα με τη Φιλαρμονική Μπάντα του Δήμου Κορδελιού - Ευόσμου. Θα παρελάσει κατά μήκος της οδού Ανδρέα Παπανδρέου με στάσεις στις εννέα μουσικές σκηνές, όπου θα εμφανιστούν 52 χορευτικοί σύλλογοι με 1.500 χορευτές από ολόκληρο το νομό Θεσσαλονίκης.

Αμέσως μετά την παρέλαση της φιλαρμονικής το κέφι θα ανεβάσει το συγκρότημα Turukutu, με λάτιν, ethnic και street percussion ρυθμούς.

Στις 22:30 το κέφι θα κορυφωθεί με τη μουσική συναυλία που θα δώσει το συγκρότημα «Άνω Κάτω», στο αμφιθέατρο του Ελευθερίου - Κορδελιού, ενώ καθ' όλη τη διάρκεια της βραδιάς και μέχρι τα μεσάνυχτα θα βρίσκεται σε εξέλιξη, σε διάφορα σημεία του χώρου των εκδηλώσεων, street party.

Πριν την επίσημη έναρξη της γιορτής, από τις 18:00 έως τις 19:30 το απόγευμα, τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν θεατρικές παραστάσεις, επιδείξεις cheerleading, αγώνες και επιδείξεις βόλεϊ, ξιφασκία και γνωριμία με το άθλημα, παρουσιάσεις ρομποτικής, μάχες δράσης με Gel Blasters και Nerf.

«Η Λευκή Νύχτα, η γιορτή της αγοράς, έχει γίνει πλέον θεσμός στον τόπο μας και διοργανώνεται κάθε χρόνο και στις δύο δημοτικές ενότητες, αυτήν του Ευόσμου και εκείνη του Ελευθερίου - Κορδελιού. Δίνεται η δυνατότητα στους καταναλωτές να αγοράσουν προϊόντα σε πολύ ελκυστικές τιμές αλλά και σε όλους μας να διασκεδάσουμε με τις πολλές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο της γιορτής. Το γεγονός ότι ο θεσμός της Λευκής Νύχτας σημειώνει τεράστια επιτυχία στο δήμο μας, φαίνεται και από την μεγάλη προσέλευση του κόσμου στις προηγούμενες διοργανώσεις», αναφέρει ο δήμαρχος Κορδελιού - Ευόσμου, Λευτέρης Αλεξανδρίδης.


Επόμενο Προηγούμενο
 

Εορτή της Μεταστάσεως του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου

Εορτή της Μεταστάσεως του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου

01:04 26/9/2017

26 Σεπτεμβρίου

Γιορτή έναρξης ενοριακών δράσεων Αγίου Παντελεήμονος Καλαμαριάς

Γιορτή έναρξης ενοριακών δράσεων Αγίου Παντελεήμονος Καλαμαριάς

22:36 25/9/2017

Το πρόγραμμα

Ο καιρός σήμερα στην Καλαμαριά

Ο καιρός σήμερα στην Καλαμαριά

05:00 23/9/2017

23 Σεπτέμβρη

«Μπάχαλο» με την απάντληση καυσίμων από το ναυάγιο του «Αγία Ζώνη ΙΙ»

«Μπάχαλο» με την απάντληση καυσίμων από το ναυάγιο του «Αγία Ζώνη ΙΙ»

17:15 22/9/2017

Νέες καθυστερήσεις στην αντιμετώπιση της οικολογικής καταστροφής

Ξηλώνουν υλικά με αμίαντο κοντά σε σχολεία

Ξηλώνουν υλικά με αμίαντο κοντά σε σχολεία

17:01 22/9/2017

Θεσσαλονίκη

Η Ρωσία καταστρέφει ολόκληρο το χημικό της οπλοστάσιο

Η Ρωσία καταστρέφει ολόκληρο το χημικό της οπλοστάσιο

16:56 22/9/2017

Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί στα τέλη Σεπτεμβρίου

Επιδειξίας συνελήφθη έξω από σχολείο!

Επιδειξίας συνελήφθη έξω από σχολείο!

16:45 22/9/2017

στη Γλυφάδα

ΕΦΚΑ: Έρχονται επιστροφές χρημάτων σε 300.000 ελεύθερους επαγγελματίες

ΕΦΚΑ: Έρχονται επιστροφές χρημάτων σε 300.000 ελεύθερους επαγγελματίες

16:41 22/9/2017

Το αργότερο έως τον Οκτώβριο θα ξεκινήσει ο υπολογισμός

TΩΡΑ: Φωτιά στη Μόλα Καλύβα Χαλκιδικής - Πλησιάζει τα πρώτα σπίτια

TΩΡΑ: Φωτιά στη Μόλα Καλύβα Χαλκιδικής - Πλησιάζει τα πρώτα σπίτια

16:37 22/9/2017

Φωτιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση

Έξι νεκροί στην Ελλάδα την «πανευρωπαϊκή Ημέρα χωρίς θανατηφόρο τροχαίο»

Έξι νεκροί στην Ελλάδα την «πανευρωπαϊκή Ημέρα χωρίς θανατηφόρο τροχαίο»

16:07 22/9/2017

Πανελλαδικός Σύλλογος SΟS Τροχαία Εγκλήματα

Κλασικά Έπιπλα