Κισσαμικός - Απόλλων Πόντου 2-1

13/5/2018 18:15    με ανατροπή στις καθυστερήσεις

Με δυο τέρματα να μπαίνουν στις καθυστερήσεις του αγώνα, οι Πόντιοι έφυγαν με άδεια χέρια από το γήπεδο των Περιβολίων, γνωρίζοντας την ήττα από τον ΑΟΧ/Κισσαμικό με 2-1.

Οι «κοκκινόμαυροι»  μπήκαν αρκετά δυνατά στο παιχνίδι, παίρνοντας  από τα πρώτα κιόλας λεπτά την κατοχή της μπάλας , δημιουργώντας παράλληλα αρκετές ευκαιρίες μπροστά στην εστία του ΑΟΧ.  Η πρώτη καλή ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 13’ λεπτό, όταν ο Συμελίδης  εξαπέλυσε δυνατό σουτ με τον Παπαδόπουλο να αρνείται  και να βγάζει σε κόρνερ. Η ομάδα των Ποντίων συνέχιζε να πιέζει και στο 32’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπρίτο, ο Βεργώνης με καρφωτή κεφάλια στο δεύτερο δοκάρι άνοιξε  το σκορ για το 0-1.  Αυτό ώθησε τους Απολλωνιστές να πιέσουν, όμως μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους το μόνο που κατάφεραν ήταν με τον Χασομέρη να χάνει ευκαιρία, καθώς η κεφάλια του πέρασε ελάχιστα άουτ.  Μελανό σημείο στο πρώτο ημίχρονο ήταν η υποχρεωτική αλλαγή του Καπία, λόγω τραυματισμού, από τον Τσεμπερίδη.

Στο δεύτερο μέρος του αγώνα  ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε αισθητά, με  τους Πόντιους να προσπαθούν να κρατήσουν το μηδέν στα μετόπισθεν. Στο 60’ οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο γκολ, όμως η ωραία προσπάθεια του Ξύδα που έφτασε σε θέση τετ α τετ, είδε την μπάλα να καταλήγει στην ρίζα των δοκαριών του Απόλλωνα. Στην επαναφορά ο Λεό προσπάθησε και αυτός, όμως ο Καλογεράκης  έδιωξε σωτήρια την ενέργεια αυτή.  Η πίεση σταδιακά από πλευράς γηπεδούχων μεγάλωσε και ότι δεν κατάφεραν στην κανονική διάρκεια του αγώνα το έκαναν στο 91’ , όταν ο Τόλι πρόλαβε την έξοδο του γκολκίπερ των Ποντίων και με διαγώνιο πλάσε έφερε το παιχνίδι στα ίσια (1-1).  Αυτό το τέρμα έφερε προβληματισμό και στο 95 ο Βρεττός  με σουτ μέσα στην περιοχή έκανε την ολική ανατροπή για το 2-1 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

Συνθέσεις ομάδων:

Διαιτητές Σωτηριάδης, Παγκάλος, Παπαδάκης Κουναλάκης

ΑΟΧ/Κισσαμικός :(Γιωργος Πετράκης) Παπαδόπουλος, Τόλι, Παντελάκης, Ζιούλης, Αρναούτογλου (87’ Αποστολίδης), Σελινιωτάκης (Υ.Π 74’ Χαλκιαδάκης) Γκίνη (82’ Βρεττός), Λεμονής, Σάλιακας, Ξύδας, Λεό.

Απόλλων Πόντου:(Δημητρης Καλαϊτζίδης) Καλογεράκης, Γεωργιάδης, Σαμαράς, Καπίας(34’ Τσεμπερίδης), Λιόνης, Συμελίδης, Καλαϊτζίδης( Υ.Π 70’ Δόρης ), Χασομέρης (82’ Κυβελίδης), Βεργώνης, Βλαχομήτρος , Μπρίτο.


apollon365

Επόμενο Προηγούμενο
 

Γιορτή Πανσελήνου 2025 σε Ρυθμούς Ντίσκο στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Γιορτή Πανσελήνου 2025 σε Ρυθμούς Ντίσκο στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

20:00 4/6/2025

Παρασκευή 13/6

Δράσεις προληπτικής υγείας στην Καλαμαριά

Δράσεις προληπτικής υγείας στην Καλαμαριά

16:00 4/6/2025

Σε συνεργασία με τις Κινητές Ομάδες Υγείας (Κ.Ομ.Υ) του ΕΟΔΥ

Χαμόγελα, ποδήλατα και μαθήματα ζωής στην Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου στην Καλαμαριά

Χαμόγελα, ποδήλατα και μαθήματα ζωής στην Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου στην Καλαμαριά

11:17 4/6/2025

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία την Τετάρτη στην Καλαμαριά

Εφημερεύοντα Φαρμακεία την Τετάρτη στην Καλαμαριά

09:00 4/6/2025

Τετάρτη 4/6

Το Θεατρικό Έργο “Αχ Αυτά τα Φαντάσματα” στο Θέατρο Σοφούλη

Το Θεατρικό Έργο “Αχ Αυτά τα Φαντάσματα” στο Θέατρο Σοφούλη

20:00 3/6/2025

5 - 6/6

Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης: Έναρξη καταθέσεων για ελληνικές ταινίες

Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης: Έναρξη καταθέσεων για ελληνικές ταινίες

17:03 3/6/2025

Τι πρέπει να ξέρουν οι ενδιαφερόμενοι

Άνοιξε η πλατφόρμα για τον Προσωπικό Αριθμό

Άνοιξε η πλατφόρμα για τον Προσωπικό Αριθμό

15:38 3/6/2025

Πώς γίνεται η διαδικασία

Κλειστά τα καταστήματα την ημέρα του Αγίου Πνεύματος

Κλειστά τα καταστήματα την ημέρα του Αγίου Πνεύματος

11:36 3/6/2025

Δευτέρα 9/6

Εφημερεύοντα Φαρμακεία την Τρίτη στην Καλαμαριά

Εφημερεύοντα Φαρμακεία την Τρίτη στην Καλαμαριά

09:00 3/6/2025

Τρίτη 3/6

Μια υπέροχη Κυριακή στο Κόδρα!

Μια υπέροχη Κυριακή στο Κόδρα!

20:00 2/6/2025

Ένα ακόμα ιδιαίτερο κυριακάτικο ραντεβού

Κλασικά Έπιπλα