Παράταση για τις εγγραφές σε ΓΕ.Λ. - ΕΠΑ.Λ.

30/5/2018 13:45    e-eggrafes
Ενημέρωση για παράταση της «Ηλεκτρονικής Αίτησης Εγγραφής - Δήλωσης Προτίμησης» μαθητών/τριών στο e-eggrafes για το σχολικό έτος 2018-2019 εξέδωσε το υπουργείο Παιδείας.

Συγκεκριμένα, το υπουργείο Παιδείας κάνει γνωστό ότι παρατείνεται η ημερομηνία υποβολής της «Ηλεκτρονικής Αίτησης Εγγραφής - Δήλωσης Προτίμησης», μέσω της εφαρμογής e-εγγραφές για το σχολικό έτος 2018-2019 στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://e-eggrafes.minedu.gov.gr,  μέχρι την Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018 και ώρα 22.00 (10.00 μ.μ.).

Οι μαθητές/τριες που επιθυμούν να εγγραφούν, να ανανεώσουν την εγγραφή τους ή να μετεγγραφούν σε οποιαδήποτε τάξη Δημοσίων Ημερησίων και Εσπερινών ΓΕ.Λ. -ΕΠΑ.Λ. για το σχολικό έτος 2018-2019, υποβάλλουν «Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής – Δήλωση Προτίμησης», μέσω της εφαρμογής e-εγγραφές στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://e-eggrafes.minedu.gov.gr, συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία.

Στην περίπτωση ανήλικων μαθητών/τριών την ηλεκτρονική δήλωση προτίμησης καταθέτουν οι κηδεμόνες τους.

Επισημαίνεται ότι: 

- Aναφορικά με τα Γ/σια, Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής – Δήλωση Προτίμησης υποβάλλουν οι γονείς/κηδεμόνες των ανήλικων μαθητών οι οποίοι φοιτούν στη Γ’ Τάξη κατά το τρέχον σχολικό έτος 2017-18 και

- Aναφορικά με τις ΣΜΕΑΕ Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής – Δήλωση Προτίμησης υποβάλλουν οι γονείς/κηδεμόνες των ανήλικων μαθητών που τώρα φοιτούν στη Γ’ τάξη Ειδικού Γυμνασίου ή Δ’ τάξη Γυμνασίου Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Λυκείου και επιθυμούν να φοιτήσουν σε ΓΕ.Λ./ΕΠΑ.Λ.

Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής – Δήλωση Προτίμησης υποβάλλουν και οι γονείς/κηδεμόνες των ανήλικων μαθητών που φοιτούν στη Γ΄ Τάξη Γυμνασίου , στην Α΄ Λυκείου και στη Β΄ Λυκείου σε Πειραματικά, Πρότυπα, Μουσικά και Καλλιτεχνικά Σχολεία κατά το τρέχον σχολικό έτος 2017-18.

Κατά την υποβολή της Ηλεκτρονικής Αίτησης εγγραφής – Δήλωσης προτίμησης καταχωρίζονται τα στοιχεία:
1. Το e-mail του κηδεμόνα ή του/της ενήλικου/ης μαθητή/τριας

2. Τα ατομικά στοιχεία του κηδεμόνα

3. Η τάξη την οποία ολοκλήρωσαν οι μαθητές/τριες και τους δίνει τη δυνατότητα να εγγραφούν στο ΓΕ.Λ.- ΕΠΑ.Λ., το σχολείο προέλευσης και το τελευταίο έτος φοίτησης

4. α. Η επιλογή για εγγραφή στην Α΄ Τάξη, Β’ Τάξη, Γ’ Τάξη ημερήσιων και εσπερινών ΓΕ.Λ. και Δ’ εσπερινών ΓΕΛ. β. Η επιλογή για εγγραφή στην Α’ Τάξη ή στον τομέα της Β’ Τάξης ή στην ειδικότητα της Γ’ Τάξης ημερήσιων και εσπερινών ΕΠΑ.Λ. ή της Δ΄ τάξης εσπερινών ΕΠΑ.Λ.

5. Η επιλογή έως τριών (3) ΕΠΑ.Λ. 6. Τα ατομικά στοιχεία του/της μαθητή/τριας 7. Ο Αριθμός Μητρώου (Α.Μ.) μαθητή/τριας (ο οποίος αναγράφεται στον έλεγχο προόδου, στο Ατομικό Δελτίο μαθητή κλπ).



newsbomb

Επόμενο Προηγούμενο
 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία την Τρίτη στην Καλαμαριά

Εφημερεύοντα Φαρμακεία την Τρίτη στην Καλαμαριά

09:00 10/6/2025

Τρίτη 10/6

Ο Γιώργος Μαζωνάκης στη Θεσσαλονίκη στο Στάδιο Απόλλωνα Καλαμαριάς

Ο Γιώργος Μαζωνάκης στη Θεσσαλονίκη στο Στάδιο Απόλλωνα Καλαμαριάς

20:00 9/6/2025

Τετάρτη 11/6

Εφημερεύοντα Φαρμακεία την Δευτέρα στην Καλαμαριά

Εφημερεύοντα Φαρμακεία την Δευτέρα στην Καλαμαριά

09:00 9/6/2025

Δευτέρα 9/6

Οι Locomondo Live στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών

Οι Locomondo Live στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών

20:00 8/6/2025

13/6

Εφημερεύοντα Φαρμακεία την Κυριακή στην Καλαμαριά

Εφημερεύοντα Φαρμακεία την Κυριακή στην Καλαμαριά

09:00 8/6/2025

Κυριακή 8/6

Ο Νίκος Οικονομόπουλος στη Θεσσαλονίκη-Στάδιο Απόλλωνα Καλαμαριάς-Summer Tour 2025

Ο Νίκος Οικονομόπουλος στη Θεσσαλονίκη-Στάδιο Απόλλωνα Καλαμαριάς-Summer Tour 2025

20:00 7/6/2025

Πέμπτη 19/6

Plastira Project–Η Πλαστήρα πεζοδρομείται και ζωντανεύει με όχημα την τέχνη

Plastira Project–Η Πλαστήρα πεζοδρομείται και ζωντανεύει με όχημα την τέχνη

15:05 7/6/2025

14/06 - 15/06

Εφημερεύοντα Φαρμακεία το Σάββατο στην Καλαμαριά

Εφημερεύοντα Φαρμακεία το Σάββατο στην Καλαμαριά

09:00 7/6/2025

Σάββατο 7/6

Το Μιούζικαλ «Μάμμα Μια!» στη Θεσσαλονίκη στο Θέατρο Σοφούλη

Το Μιούζικαλ «Μάμμα Μια!» στη Θεσσαλονίκη στο Θέατρο Σοφούλη

20:00 6/6/2025

7 Ιούν - 15 Ιούν 2025

Οδηγίες για τα μέτρα προστασίας από τα κουνούπια και τον ιό του Δυτικού Νείλου

Οδηγίες για τα μέτρα προστασίας από τα κουνούπια και τον ιό του Δυτικού Νείλου

16:16 6/6/2025

Ο Δήμος Καλαμαριάς, σύμφωνα με τις επίσημες οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ)

Κλασικά Έπιπλα