Γκάζια Σπίρτζη στην διοίκηση του ΟΑΣΘ

18/1/2018 15:06    Δήλωση Παππά (video)
Να επιταχυνθούν και να δρομολογηθούν όλες οι κινήσεις της νέας διοίκησης του ΟΑΣΘ ώστε να βελτιωθεί η κατάσταση στις αστικές συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης ζήτησε χθες σε διπλή σύσκεψη στο ΥΜΑΘ, ο υπουργός Υποδομών, Χρήστος Σπίρτζης.

Όπως διαβάζουμε στο thessnews, oι δύο κυβερνητικές συσκέψεις της ηγεσίας του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών με τις διοικήσεις ΟΑΣΘ και ΟΣΕΘ ξεχωριστά, έγινε με πρωτοβουλία του γραφείου του Πρωθυπουργού μετά τα πολλά παράπονα των πολιτών για τις υπηρεσίες που παρέχει ο κρατικός ΟΑΣΘ.

Όπως εξήγησε στις δύο διοικήσεις ο υπουργός, ο βασικός σκοπός της συνάντησης ήταν να τρέξουν γρήγορα και να επιλυθούν θέματα με βασικότερο αυτό της καλύτερης εξυπηρέτησης του κοινού και να ενισχυθεί η προσπάθεια για την ενδυνάμωση τόσο του ΟΑΣΘ όσο και του ΟΣΕΘ. Τέθηκαν επίσης τα ζητήματα του στόλου των λεωφορείων (αριθμός, συντήρηση) καθώς και της ορθότερης κατάτμησης του προσωπικού ώστε να βελτιωθεί το συγκοινωνιακό έργο.   

Επανακαθορισμός των λεωφορειακών γραμμών 

Από την συζήτηση δεν μπορούσε να λείψει το θέμα της κατάργησης της γραμμής 25 του ΟΑΣΘ, μιας και την ίδια ώρα ήταν σε εξέλιξη έκτακτο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Νεάπολης – Συκεών.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ThessNews ειπώθηκε στον υπουργό ότι δεν υπάρχει θέμα κατάργησης της γραμμής αλλά επανακαθορισμού συνολικά των γραμμών όπου είναι εφικτό. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ αντίστοιχες σκέψεις και μελέτες γίνονται και για άλλες λεωφορειακές γραμμές αλλά οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν μετά από διαβούλευση με την τοπική κοινωνία και τους αντίστοιχους δήμους καθώς στόχος είναι οι όποιες αλλαγές να βελτιώσουν το συγκοινωνιακό έργο και όχι να προκαλέσουν επιπλέον προβλήματα.

Δήλωση Παππά στο ΡΘ: Καμία αμφισβήτηση από τον Χρήστο Σπίρτζη

Oι σχέσεις μας είναι κάτι παραπάνω από καλές, δήλωσε στο ΡΘ ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ Στέλιος Παππάς ερωτηθείς για δημοσιεύματα που έφεραν τον υπουργό Yποδομών δυσαρεστημένο με την κατάσταση στον ΟΑΣΘ. 

Δεν εκδηλώθηκε καμία αμφισβήτηση, δεν ξέρω από πού διαρρέουν όλα αυτά, πρόσθεσε ο κ. Παππάς. Αναφορικά με το ενδεχόμενο κατάργησης της γραμμής 25 στην Νεάπολη, τόνισε ότι δεν υπάρχει καμία κατάργηση αλλά συγχωνεύσεις για την βελτίωση του συγκοινωνιακού έργου. Όλα τα άλλα είναι αποκυήματα της φαντασίας, σημείωσε.




Επόμενο Προηγούμενο
 

Διακοπή λειτουργίας του μετρό Θεσσαλονίκης για 1 μήνα

Διακοπή λειτουργίας του μετρό Θεσσαλονίκης για 1 μήνα

12:00 26/7/2025

Πότε θα κλείσει

Εφημερεύοντα Φαρμακεία το Σάββατο στην Καλαμαριά

Εφημερεύοντα Φαρμακεία το Σάββατο στην Καλαμαριά

09:00 26/7/2025

Σάββατο 26/7

Μπαλέτο: Η Λίμνη των Κύκνων στο Θέατρο Δάσους

Μπαλέτο: Η Λίμνη των Κύκνων στο Θέατρο Δάσους

20:59 25/7/2025

28/7 - 29/7

Ο Φοίνικας απέκτησε και πάλι το δικό του ΚΑΠΗ

Ο Φοίνικας απέκτησε και πάλι το δικό του ΚΑΠΗ

15:00 25/7/2025

Νέες κοινωνικές υποδομές στην υπηρεσία των πολιτών

Νέα εφαρμογή στα λεωφορεία

Νέα εφαρμογή στα λεωφορεία

11:00 25/7/2025

Ψηφιακά εισιτήρια, τι πληροφορίες θα δίνει

Εφημερεύοντα Φαρμακεία την Παρασκευή στην Καλαμαριά

Εφημερεύοντα Φαρμακεία την Παρασκευή στην Καλαμαριά

09:00 25/7/2025

Παρασκευή 25/7

Θερινός Δημοτικός κινηματογράφος “cine AYRA”

Θερινός Δημοτικός κινηματογράφος “cine AYRA”

20:59 24/7/2025

Από Πέμπτη 24 Ιουλίου έως Τετάρτη 30 Ιουλίου

Στο Δημαρχείο Καλαμαριάς για Μετρό και Πόντου ο Νίκος Ταχιάος

Στο Δημαρχείο Καλαμαριάς για Μετρό και Πόντου ο Νίκος Ταχιάος

18:10 24/7/2025

Συνάντηση εργασίας για το Μετρό και την διάνοιξη της Πόντου

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η δημόσια διαβούλευση για το Σχέδιο Αστικής Προσβασιμότητας (ΣΑΠ)

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η δημόσια διαβούλευση για το Σχέδιο Αστικής Προσβασιμότητας (ΣΑΠ)

16:17 24/7/2025

Με συμμετοχή φορέων

Η Άσπα στο Billboard της Times Square

Η Άσπα στο Billboard της Times Square

12:22 24/7/2025

Είναι τιμητικό και μαγικό

Κλασικά Έπιπλα