Τραγωδία: Μετά τη βάφτιση του παιδιού του σκοτώθηκε μαζί με τον κουμπάρο του

24/2/2020 16:41    στη Μανωλάδα
Σοκάρουν οι πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ στην είσοδο της Νέας Μανωλάδας στην Ηλεία που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο νέοι άνθρωποι.

Όλα έγιναν στις δέκα το βράδυ όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία συγκρούστηκαν μετωπικά δύο ΙΧ πάνω στα οποία έπεσαν δύο νταλίκες. Αποτέλεσμα ήταν να βρουν ακαριαίο θάνατο δύο άντρες και να τραυματιστεί μία γυναίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες και οι δύο νεκροί είναι κάτοικοι της περιοχής και κουμπάροι: ο Νίκος Γιαννόπουλος από τη Βάρδα και ο Γιάννη Βαλογιάννης από τη Νέα Μανωλάδα. Τραγική ειρωνεία είναι ότι ο Νίκος Γιαννόπουλος πέρυσι έχασε τον αδελφό του σε τροχαίο.  Ωστόσο τα τραγικά παιχνίδια της μοίρας δεν σταματούν εδώ αφού το πρωί της ίδιας ημέρας λίγο πριν κοπεί το νήμα της ζωής του, ο Γιάννης Βαλογιάννης βάφτισε το παιδί του!

IMG_5672
IMG_5669
IMG_5665
IMG_5671
IMG_5666



«Αυτός ο δρόμος είναι δρόμος καρμανιόλα. Τα τελευταία δέκα χρόνια έχουν σκοτωθεί 160 άνθρωποι και πάνω από 3.000 έχουν τραυματιστεί. Υπάρχει μεγάλη θλίψη και οδύνη για τα δύο παιδιά ήταν μόλις 25 χρονών. Ο ένας επέστρεφε από τη βάφτιση του παιδιού του και η γυναικά του είναι και πάλι έγκυος», λέει στο protothema.gr o δήμαρχος Ανδραβίδας Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας.

O κ. Λέντζας πρόσθεσε ακόμη πως πριν από περίπου 15 ημέρες στο ίδιο σημείο έχασαν σε τροχαίο τη ζωή τους δύο εκπαιδευτικοί και εξήγησε: «δυνητικά όσοι κυκλοφορούμε εκεί είμαστε υποψήφια θύματα δεν πληρεί καμία προϋπόθεση για να είναι εθνικός δρόμος. Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Καλω τον κ. Καραμανλή αλλά και όλους τους να έρθουν εδώ να κάνουν τη διαδρομή και να το δουν με τα μάτια τους. Δεν μας νοιάζει αν το έργο θα γίνει με μία η με δέκα εργολαβίες μας νοιάζει ότι έπρεπε να είχε γίνει χθες».

Μάλιστα, την Τετάρτη στις 12:00 οι κάτοικοι σε ένδειξη διαμαρτυρίας θα κλείσουν το δρόμο προκειμένου να πιέσουν για την άμεση υλοποίηση του έργου.



Επόμενο Προηγούμενο
 

Νέο γήπεδο μπάσκετ στο κέντρο

Νέο γήπεδο μπάσκετ στο κέντρο

17:02 5/8/2025

Πού βρίσκεται

Αφιερωμένη στα 100 χρόνια του εκθεσιακού φορέα η 89η ΔΕΘ

Αφιερωμένη στα 100 χρόνια του εκθεσιακού φορέα η 89η ΔΕΘ

16:59 5/8/2025

Επετειακός ο χαρακτήρας της φετινής διοργάνωσης

Αντίστροφη μέτρηση για την πρώτη απογευματινή λαϊκή

Αντίστροφη μέτρηση για την πρώτη απογευματινή λαϊκή

15:12 5/8/2025

Πότε ξεκινάει

Στη Θεσσαλονίκη με πάνω από 3.000 επιβάτες

Στη Θεσσαλονίκη με πάνω από 3.000 επιβάτες

11:20 5/8/2025

Έδεσαν δύο κρουαζιερόπλοια

Κρίσιμη συνάντηση ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Κρίσιμη συνάντηση ΠΑΕ ΠΑΟΚ

11:07 5/8/2025

Βρούτση σήμερα για Καυτανζόγλειο

Εφημερεύοντα Φαρμακεία την Τρίτη στην Καλαμαριά

Εφημερεύοντα Φαρμακεία την Τρίτη στην Καλαμαριά

09:00 5/8/2025

Τρίτη 5/8

Αποκατάσταση και διάσωση του Κυβερνείου με διασφάλιση του δημόσιου χαρακτήρα του

Αποκατάσταση και διάσωση του Κυβερνείου με διασφάλιση του δημόσιου χαρακτήρα του

19:00 4/8/2025

Η προκήρυξη από την ΕΤΑΔ

Πλαζ Αρετσούς: Εκεί που ο πολιτισμός συναντά τον άνθρωπο και τον δημόσιο χώρο

Πλαζ Αρετσούς: Εκεί που ο πολιτισμός συναντά τον άνθρωπο και τον δημόσιο χώρο

17:12 4/8/2025

Το πρώτο μέρος του φετινού κύκλου του θεσμού «Μουσικές Πέμπτες»

Αλλαγές σε 10 γραμμές αστικών λεωφορείων

Αλλαγές σε 10 γραμμές αστικών λεωφορείων

12:28 4/8/2025

Ποιες στάσεις καταργούνται

Εφημερεύοντα Φαρμακεία την Δευτέρα στην Καλαμαριά

Εφημερεύοντα Φαρμακεία την Δευτέρα στην Καλαμαριά

09:00 4/8/2025

Δευτέρα 4/8

Κλασικά Έπιπλα