Καλαμαριά: Επιτυχημένη η σημερινή αιμοδοσία - Δαρδαμανέλης: Συγκινητική η παρουσία του κόσμου (φωτο)

29/4/2020 17:09    Δήμος, Απόλλων, εργαζόμενοι
Ο Μ.Γ.Σ.ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ και ο Δήμος Καλαμαριάς "έδειξαν" τον δρόμο για αλληλεγγύη σε συνανθρώπους μας αυτό το δύσκολο διάστημα της πανδημίας και η ανταπόκριση του κόσμου ήταν εντυπωσιακή!

Η εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη (29/4) -με την πολύτιμη βοήθεια του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ»- ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία, μιας και η προσέλευση στο ΔΑΚ Καλαμαριάς ήταν πολύ μεγάλη.

Πολίτες, εκπρόσωποι διάφορων φορέων (αθλητικών, πολιτικών και πολιτιστικών), ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου Καλαμαριάς αλλά και στελέχη του Απόλλωνα Καλαμαριάς (μεταξύ άλλων το παρών έδωσαν και οι Παλαίμαχοι του Συλλόγου) "αγκάλιασαν" και στήριξαν αυτό το σπουδαίο εγχείρημα που είχε ως σκοπό την βοήθεια και την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, γήπεδο μπάσκετ


Φώτης Μπαλτίδης: "Ο λαός στα δύσκολα συσπειρώνεται"

Όπως, μάλιστα, έγινε γνωστό από τον Δήμαρχο, Γιάννη Δαρδαμανέλη αλλά και τον Πρόεδρο του Μ.Γ.Σ.ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ, Φώτη Μπαλτίδη, λόγω του τεράστιου ενδιαφέροντος του κόσμου, θα προγραμματιστεί κι άλλη αιμοδοσία το επόμενο διάστημα. "Η συμμετοχή του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη. Αυτό συνέβη για πρώτη φορά και ευχαριστούμε. Όπως είπε και ο Δήμαρχος, θα κάνουμε σίγουρα κι άλλη αιμοδοσία και αυτό που φαίνεται είναι ότι ο λαός στα δύσκολα συσπειρώνεται", δήλωσε ο Πρόεδρος του Μ.Γ.Σ.ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ, Φώτης Μπαλτίδης.





Γιάννης Δαρδαμανέλης: "Συγκινητική η παρουσία των συνδημοτών μας, σχεδιάζουμε ήδη την επόμενη αιμοδοσία"

O Γιάννης Δαρδαμανέλης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την στήριξη του κόσμου σε ό,τι αφορά την εθελοντική αιμοδοσία της Τετάρτης (29/4). Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος Καλαμαριάς -ο oποίος βρέθηκε από νωρίς το πρωί στο ΔΑΚ Καλαμαριάς, μαζί με τον Πρόεδρο του Μ.Γ.Σ.Κ.ΑΠΟΛΛΩΝ, Φώτη Μπαλτίδη- ανέφερε στο mgskapollon.gr:

"Νομίζω ότι σήμερα ήταν συγκινητική η παρουσία των συνδημοτών μας. Oι Καλαμαριώτες έδειξαν με έμπρακτο τρόπο την ευαισθησία τους και την διάθεσή τους να βοηθήσουν τον συνάνθρωπό τους, τον διπλανό τους. Η παρουσία του κόσμου, όχι απλά μας δίνει ένα αισιόδοξο μήνυμα, αλλά μας βάζει στην ευχάριστη θέση να σχεδιάζουμε ήδη την επόμενη αιμοδοσία. Ήταν μια άκρως επιτυχημένη αιμοδοσία (σ.σ. αυτή της Τετάρτης στο ΔΑΚ Καλαμαριάς). Θέλω να ευχαριστήσω τόσο το νοσοκομείο του Αγίου Παύλου και το προσωπικό που ήρθε σήμερα και εργάστηκε στο γήπεδο, όσο και την συνεργασία των Συλλόγων -του Απόλλωνα και του Συλλόγου των Εργαζομένων- αλλά και το σύνολο των συνδημοτών μας που εκφράστηκαν μέσα από αυτή την αιμοδοσία σήμερα".

Για την συνεργασία με τον Μ.Γ.Σ.Κ.ΑΠΟΛΛΩΝ σε ό,τι αφορά την -επιτυχημένη- αιμοδοσία της Τετάρτης (29/4): "Είμαστε τρεις φορείς, ο Σύλλογος Εργαζομένων, ο Δήμος Καλαμαριάς και ο Απόλλων Καλαμαριάς οι οποίοι είχαμε ξεκινήσει τις διαδικασίες για να κάνουμε μια αιμοδοσία. Ακόμη κι αυτή η συνεργασία των τριών αυτών φορέων της τοπικής κοινωνίας, δίνει ένα ακόμα μήνυμα ότι από κοινού μπορούμε να κάνουμε πολύ καλύτερα τα όποια πράγματα. Κάναμε οικονομία στο δυναμικό του Αγίου Παύλου, υπάρχει συσπείρωση από όλους. Ο λαός σε ένα κοινό πρόβλημα ή σε μια κοινή ανάγκη, νομίζω ότι συσπειρώνεται και αυτό το μήνυμα δώσαμε και εμείς οι τρεις φορείς". Σύμφωνα με τον κ. Δαρδαμανέλη, μια ακόμη αιμοδοσία έχει προγραμματιστεί για τις 25 Μαΐου από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής όμως στο μεσοδιάστημα ενδεχομένως να γίνει μια ακόμη αιμοδοσία, λόγω του ότι υπήρχαν πολλά άτομα που είχαν την επιθυμία αλλά τελικά δεν πρόλαβαν να δώσουν αίμα.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα κάνουν σπορ, άτομα κάθονται, γήπεδο μπάσκετ και εσωτερικός χώρος


Αβραάμ Περσίδης: "Δεν περίμενα τόσο μεγάλη ανταπόκριση, συγχαρητήρια στον Ερασιτέχνη Απόλλων"

O Αβραάμ Περσίδης ήταν μεταξύ αυτών που έδωσαν αίμα κατά την πραγματοποίηση της εθελοντικής αιμοδοσίας της Τετάρτης (29/4). Για το όλο επιτυχημένο εγχείρημα που έλαβε χώρα στο ΔΑΚ Καλαμαριάς, ο κ. Περσίδης ανέφερε στο mgskapollon.gr:

"Eίχα κάνει μια πρόταση σε όλη την οικογένεια του Απόλλωνα προκειμένου να γίνει η αιμοδοσία και έγινε αποδεκτή από το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Απόλλωνα Καλαμαριάς. Μάλιστα έχουν συμμετοχή και οι παλαίμαχοι, οι φίλαθλοι, οι σύνδεσμοι του Απόλλωνα, η Ένωση Ποντίων, Ποντιακοί Σύλλογοι... Επειδή έτυχε να ξεκινά και ο Δήμος Καλαμαριάς την δική του αιμοδοσία, έγινε συνδιοργάνωση ούτως ώστε ο Δήμος Καλαμαριάς, ο Ερασιτέχνης Απόλλων και οι Εργαζόμενοι του Δήμου Καλαμαριάς να διοργανώσουν σήμερα με πολύ μεγάλη επιτυχία την αιμοδοσία, στην οποία όλοι ήρθαμε να δώσουμε το αίμα μας και σε αυτή την δύσκολη περίοδο που περνάει η πατρίδα μας να συμβάλλουμε κι εμείς όσο μπορούμε. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν πάρα πολύ καλή. Εγώ δεν περίμενα να είναι τόσο μεγάλη ανταπόκριση. Ήταν συγκινητική μπορώ να πω". 

Για το ότι ο ίδιος -ως επικεφαλής της παράταξης "Η Καλαμαριά που μας Αξίζει"- απηύθυνε την πρόταση για την εθελοντική αιμοδοσία και ο Μ.Γ.Σ.Κ.ΑΠΟΛΛΩΝ άμεσα "έτρεξε" τις διαδικασίες: "Μπράβο στο ότι ο Ερασιτέχνης Απόλλων ανταποκρίθηκε αμέσως. Την ίδια μέρα αμέσως, έκανε αποδεκτή την πρόταση και ευχαριστούμε γι' αυτό. Είναι υποχρέωση όλος ο σύλλογος του Απόλλωνα Καλαμαριάς, που έχει ιστορία από το 1926,  να έχει συμβολή και στα κοινωνικά δρώμενα της πατρίδας μας".


Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα στέκονται, γήπεδο μπάσκετ και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα κάθονται, γήπεδο μπάσκετ και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, γήπεδο μπάσκετ, πίνακας και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, γήπεδο μπάσκετ, πίνακας και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, γήπεδο μπάσκετ και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, γήπεδο μπάσκετ

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, γήπεδο μπάσκετ και εσωτερικός χώρος


Επόμενο Προηγούμενο
 

Παράταση υποβολής αιτήσεων στο ΚΗΦΗ

Παράταση υποβολής αιτήσεων στο ΚΗΦΗ

20:57 11/8/2025

Του Δήμου Καλαμαριάς έως 30/08/2025

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι εργασίες στα σχολεία της Καλαμαριάς

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι εργασίες στα σχολεία της Καλαμαριάς

17:20 11/8/2025

Με αμείωτη ένταση

Στο Δημαρχείο Καλαμαριάς η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια της Microsoft

Στο Δημαρχείο Καλαμαριάς η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια της Microsoft

15:00 11/8/2025

17χρονη μαθήτρια του 3ου Λυκείου Καλαμαριάς Ελένη Καρακασίδου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία την Δευτέρα στην Καλαμαριά

Εφημερεύοντα Φαρμακεία την Δευτέρα στην Καλαμαριά

12:33 11/8/2025

Δευτέρα 11/8

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης στην Προβλήτα 2

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης στην Προβλήτα 2

20:59 10/8/2025

Τρίτη 9/9

Πρόγραμμα «Μερκούρεια 2025»

Πρόγραμμα «Μερκούρεια 2025»

18:27 10/8/2025

20 Αυγ - 29 Αυγ 2025

Εφημερεύοντα Φαρμακεία την Κυριακή στην Καλαμαριά

Εφημερεύοντα Φαρμακεία την Κυριακή στην Καλαμαριά

09:00 10/8/2025

Κυριακή 10/8

Αυγουστιάτικη Πανσέληνος 2025 στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης

Αυγουστιάτικη Πανσέληνος 2025 στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης

17:20 9/8/2025

Σάββατο 9/8

Εφημερεύοντα Φαρμακεία το Σάββατο στην Καλαμαριά

Εφημερεύοντα Φαρμακεία το Σάββατο στην Καλαμαριά

09:00 9/8/2025

Σάββατο 9/8

Χορός κάτω από την Πανσέληνο στην πλαζ της Αρετσούς

Χορός κάτω από την Πανσέληνο στην πλαζ της Αρετσούς

20:59 8/8/2025

Μια βραδιά γεμάτη μουσική και αλληλεγγύη στις 9/08 - 8:30 μμ - 11:30 μμ

Κλασικά Έπιπλα