ΔΕΗ: Ανοίγουν απ' τη Δευτέρα τα καταστήματα - Ποιες συναλλαγές θα γίνονται

6/5/2020 19:10    αυξημένα μέτρα προστασίας
Με αυξημένα μέτρα προστασίας που θα περιλαμβάνουν και θερμομέτρηση των πελατών, θα ανοίξουν από την προσεχή Δευτέρα 11 Μαΐου τα καταστήματα της ΔΕΗ, όπως ανακοίνωσε απόψε η επιχείρηση.

Σημειώνεται ωστόσο, ότι κατά τη διάρκεια της κρίσης (μετά τις 26 Μαρτίου) μεγάλο τμήμα των καταναλωτών μετακινήθηκε σε ηλεκτρονικά κανάλια εξυπηρέτησης, μέσω της ιστοσελίδας της ΔΕΗ www.dei.gr καθώς οι ηλεκτρονικές πληρωμές αυξήθηκαν κατά 80%, οι νέοι πελάτες e-bill παρουσίασαν αύξηση 300%, τα ηλεκτρονικά αιτήματα αυξήθηκαν 84% και συνολικά πάνω από το 30% του συνόλου των συναλλαγών διενεργείται ηλεκτρονικά. Αντίστοιχα, στο τηλεφωνικό κέντρο 11770 παρατηρείται στο ίδιο διάστημα αύξηση των απαντημένων κλήσεων 45% και επιστροφή 15.000 κλήσεων σε πελάτες μέσω της υπηρεσίας call back.

Τα καταστήματα της ΔΕΗ από τη Δευτέρα θα λειτουργούν αποκλειστικά για πληρωμές, σύναψη νέων συμβολαίων και αλλαγή στοιχείων συμβολαίων. Όλες οι υπόλοιπες εργασίες θα συνεχίσουν να παρέχονται από την ιστοσελίδα www.dei.gr και το τηλεφωνικό κέντρο 11770, τα οποία έχουν αναβαθμίσει το πλήθος και την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουν.

Η είσοδος στα καταστήματα θα γίνεται μετά από θερμομέτρηση των εισερχομένων μέσα από ειδικές πύλες ή συσκευές θερμομέτρησης.

Η ΔΕΗ τονίζει σύμφωνα με το ΑΠΕ, πως έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των πελατών της και τα στοιχεία της θερμομέτρησης δεν θα καταγράφονται.

Παράλληλα, μέσα στα καταστήματα θα υπάρχουν συσκευές απολύμανσης των χεριών, ενώ οι υπάλληλοι θα φορούν υποχρεωτικά μάσκες. Το ίδιο συνίσταται και στους πελάτες, που εισέρχονται στο χώρο.

Η ΔΕΗ υπενθυμίζει ακόμη ότι μέσω της ιστοσελίδας www.dei.gr όλοι οι πελάτες μπορούν:

- Να πληρώσουν ηλεκτρονικά μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, χωρίς καμία τραπεζική προμήθεια

- Να εγγραφούν στον ηλεκτρονικό λογαριασμό e-bill κάνοντας χρήση και της έκπτωσης των 5 ευρώ/λογαριασμό, που ισχύει έως τα τέλη Ιουνίου

- Να συνάψουν νέα συμβόλαια ή να κάνουν αλλαγή των στοιχείων του συμβολαίου τους μέσω της νέας υπηρεσίας e-contract της ΔΕΗ.

Εξάλλου, στο τηλεφωνικό κέντρο 11770 έχουν προστεθεί τέσσερις νέες υπηρεσίες:

- Το ωράριο έχει διευρυνθεί κατά 2 ώρες (07:00-21:00).

- Δίνεται η δυνατότητα για πληρωμές από το τηλέφωνο καθημερινά 09:00-17:00 με τον Κωδικό Ηλεκτρονικής Πληρωμής που αναγράφεται στον λογαριασμό και τον αριθμό της χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας, χωρίς πρόσθετους κωδικούς.

- Επιλογή υπηρεσίας επιστροφής κλήσης για όσους είναι σε αναμονή πάνω από 3 λεπτά.

-Διακανονισμοί και για ποσά άνω των 5.000 ευρώ, που μέχρι πρότινος πραγματοποιούνταν στα καταστήματα.



Επόμενο Προηγούμενο
 

2 Κοινωνικοί Φροντιστές ζητούνται στον Δήμο Παύλου Μελά

2 Κοινωνικοί Φροντιστές ζητούνται στον Δήμο Παύλου Μελά

20:16 10/10/2017

Σύμβαση Ορισμένου Χρόνου

Επιστημονικούς και Εργαστηριακούς Συνεργάτες ζητεί το Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης

Επιστημονικούς και Εργαστηριακούς Συνεργάτες ζητεί το Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης

20:12 10/10/2017

με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαιίου ορισμένου χρόνου

Τα κακά και τα χειρότερα σενάρια για τη θέρμανσή μας

Τα κακά και τα χειρότερα σενάρια για τη θέρμανσή μας

20:06 10/10/2017

χειμώνας βαρύς

Από τη 13η σύνταξη στο … 13ο επίδομα

Από τη 13η σύνταξη στο … 13ο επίδομα

20:02 10/10/2017

Όλα τα σενάρια για τη διάθεση του «υπερ-πλεονάσματος»

Προσλήψεις 525 ατόμων στα ΕΛΤΑ

Προσλήψεις 525 ατόμων στα ΕΛΤΑ

19:48 10/10/2017

ΑΣΕΠ

Διόδια ανάμεσα στα Διαβατά με το Ωραιόκαστρο! - Οι τιμές

Διόδια ανάμεσα στα Διαβατά με το Ωραιόκαστρο! - Οι τιμές

19:44 10/10/2017

Ξεκίνησαν οι εργασίες για την κατασκευή...

Αυτό είναι το νέο 5άστερο ξενοδοχείο της Χαλκιδικής

Αυτό είναι το νέο 5άστερο ξενοδοχείο της Χαλκιδικής

19:40 10/10/2017

ΦΩΤΟ

Ανάκληση παιδικού γιαουρτιού από τον ΕΦΕΤ

Ανάκληση παιδικού γιαουρτιού από τον ΕΦΕΤ

19:33 10/10/2017

Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων

Νόμος του κράτους η αλλαγή ταυτότητας φύλου από 15 ετών

Νόμος του κράτους η αλλαγή ταυτότητας φύλου από 15 ετών

19:28 10/10/2017

Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο

Πίνακες κατάταξης, απορριπτέων και προσληπτέου για τη θέση Διερμηνέα

Πίνακες κατάταξης, απορριπτέων και προσληπτέου για τη θέση Διερμηνέα

19:26 10/10/2017

σύναψη μίσθωσης έργου ενός (1) ατόμου

Κλασικά Έπιπλα