“Με βίασε και μου πέταξε στο πρόσωπο 5 ευρώ”! Σάλος για τη στάση του πατέρα της ανήλικης

12/11/2020 17:05    Ρόδος
Μια απίστευτη υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης μιας ανήλικης με την συνδρομή του πατέρα της, η οποία είχε προκαλέσει πανελλήνιο σάλο, θα εκδικαστεί σε δεύτερο βαθμό στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δωδεκανήσου την 7η Δεκεμβρίου 2020.

Το πρωτόδικο δικαστήριο, με απόφαση που έλαβε κατά πλειοψηφία, έκρινε τους κατηγορούμενους και συγκεκριμένα έναν 67χρονο κάτοικο Καλύμνου και έναν 41χρονο συντοπίτη του, ενόχους για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, ασέλγεια με ανήλικο ηλικίας κάτω των 15 ετών κατ’ εξακολούθηση, σωματεμπορία ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση και για απλή συνέργεια σε ασέλγεια με ανήλικο ηλικίας κάτω των 15 ετών έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση και κατά συνήθεια.

Στον πρώτο δεν αναγνωρίστηκαν ελαφρυντικά, ενώ στον δεύτερο αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό της μετέπειτα καλής συμπεριφοράς. Στον πρώτο επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 28 ετών (εκτιτέα τα 25) και χρηματική ποινή ύψους 100.000 ευρώ και στον δεύτερο ποινή κάθειρξης 13 ετών.

Το χρονικό

Η υπόθεση είχε προκαλέσει σοκ και αποτροπιασμό, αφού ο πατέρας φέρεται να εξωθούσε στην πορνεία την 14χρονη κόρη του στον πρώτο έναντι αμοιβής από 5 – 20 ευρώ κάθε φορά από τον Οκτώβριο του 2013 έως και τον Αύγουστο του 2017. Η ανήλικη, φέρεται να εξομολογήθηκε τα όσα βίωνε στις θείες της και την 16η Αυγούστου 2017 κατήγγειλε τον πατέρα της και τον 67χρονο στους αστυνομικούς του ΑΤ Καλύμνου.

Σημειώνεται ότι η μητέρα του κοριτσιού βρίσκεται σε διάσταση με τον πατέρα της και δεν έχουν συχνές επαφές.
Διέμενε με τον πατέρα της και με τον αδελφό της σε ισόγεια κατοικία απέναντι από ένα χωράφι κοντά σε ένα καφενείο. Σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε το παιδί, ο 67χρονος την τράβηξε με το ζόρι σε ένα χωράφι και εκεί την βίασε.

Ο πατέρας και ο αδελφός της δεν ήταν στο σπίτι και ο ηλικιωμένος φέρεται να της άφησε τότε ως αμοιβή το ποσό των 5 ευρώ. Υποστηρίζει ότι τότε είχε εξιστορήσει το τι είχε συμβεί στον πατέρα της και εκείνος την παρότρυνε να ξεχάσει τι είχε συμβεί και ότι θα κανόνιζε τον 67χρονο ο ίδιος.

Ισχυρίστηκε ότι ο 67χρονος συνέχισε όμως να ασελγεί σε βάρος της σχεδόν 2 με 3 φορές κάθε εβδομάδα.
Υποστήριξε συγκεκριμένα ότι την βίαζε και της άφηνε κάθε φορά 5 με 10 ευρώ και ότι η ίδια άφηνε τα χρήματα στον πατέρα της. Τόνισε επίσης ότι για τα πάθη της είχε μιλήσει σε ψυχολόγο του σχολείου της αλλά ντρεπόταν πολύ.

Υποστήριξε ακόμη ότι ο πατέρας της, την παρότρυνε να βρίσκεται με τον 67χρονο και κάποιες φορές μάλιστα την μάλωνε. Σύμφωνα με το dimokratiki.gr, οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν κατηγορηματικά τα όσα υποστηρίζει η ανήλικη και τόνισαν ότι πρόκειται για μυθεύματα.



Επόμενο Προηγούμενο
 

Παγκόσμια Ημέρα Ευαισθητοποίησης για την Οζώδη Σκλήρυνση

Παγκόσμια Ημέρα Ευαισθητοποίησης για την Οζώδη Σκλήρυνση

00:23 15/5/2018

έχει καθιερωθεί από το 2012

Διεθνής Ημέρα Οικογένειας

Διεθνής Ημέρα Οικογένειας

00:19 15/5/2018

ΟΗΕ

Εορτή του Αγίου Αχιλλίου Επισκόπου Λαρίσης

Εορτή του Αγίου Αχιλλίου Επισκόπου Λαρίσης

00:15 15/5/2018

15 Μαΐου

Ο καιρός σήμερα στην Καλαμαριά

Ο καιρός σήμερα στην Καλαμαριά

00:09 15/5/2018

Τρίτη 15 Μαΐου

Αγρυπνία την Τρίτη στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον Φοίνικα

Αγρυπνία την Τρίτη στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον Φοίνικα

20:10 14/5/2018

15 Μαιου

Καλαμαριά - Μουσικές περιπλανήσεις παραδοσιακού Μικρασιάτικου τραγουδιού

Καλαμαριά - Μουσικές περιπλανήσεις παραδοσιακού Μικρασιάτικου τραγουδιού

19:29 14/5/2018

συνάντηση χορωδιών

Καλαμαριά: 8ο φεστιβάλ παιδικών χορευτικών συγκροτημάτων

Καλαμαριά: 8ο φεστιβάλ παιδικών χορευτικών συγκροτημάτων

19:24 14/5/2018

Πολιτιστικός Σύλλογος Προσφύγων Μικρασιατών Ν. Κρήνης "Η Αγία Παρασκευή"

Κόλαση στη Γάζα: 49 νεκροί σε συγκρούσεις με Ισραηλινούς - Δείτε live

Κόλαση στη Γάζα: 49 νεκροί σε συγκρούσεις με Ισραηλινούς - Δείτε live

18:54 14/5/2018

την ώρα που το Ισραήλ έκανε τα εγκαίνια της πρεσβείας των ΗΠΑ

Προληπτική οδοντιατρική για παιδιά 6 έως 15 ετών στο δήμο Θεσσαλονίκης

Προληπτική οδοντιατρική για παιδιά 6 έως 15 ετών στο δήμο Θεσσαλονίκης

18:42 14/5/2018

για ενα μηνα

Εκδήλωση για τη Γενοκτονία των Ποντίων σήμερα στο δήμο Παύλου Μελά

Εκδήλωση για τη Γενοκτονία των Ποντίων σήμερα στο δήμο Παύλου Μελά

18:38 14/5/2018

υπό την αιγίδα της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος

Κλασικά Έπιπλα