Καλαμαριά: Σκυλιά επιτέθηκαν σε γυναίκα στο Κόδρα - Χρειάστηκε ράμματα

14/12/2020 21:19     την Παρασκευή
Μία γυναίκα με ανάρτηση της στο facebook, περιγράφει τις τρομακτικές στιγμές που έζησε την Παρασκευή, στην περιοχή του Κόδρα, στην Καλαμαριά, όταν την στιγμή που έτρεχε και εντελώς αναίτια, τις επιτέθηκαν αδέσποτα σκυλιά και την δάγκωσαν με αποτέλεσμα να χρειαστεί να τις γίνουν ράμματα για να κλείσουν οι πληγές.

Διαβάστε την περιγραφή

Χθες που πήγα για τρεξιματακι στο κοδρα, στο ύψος των μεγάλων κτιρίων μέσα στον πευκώνα μου επιτέθηκαν 2 σκυλιά.

Δεν τα προκάλεσα, δεν τα φέρθηκα άσχημα, δεν τα τρόμαξα και δεν έχασα την ψυχραιμία μου. Τουναντίον όταν είδα το πρώτο σταμάτησα το τρέξιμο στάθηκα και το κοίταξα γιατί ερχόταν με φορα και αγριεμένο. Οπως σταθηκα-σταθηκε και αρχισα να βαδίζω αργα για να απομακρυνθώ και αυτό άρχισε να γαυγίζει καλωντας τον σκυλοφιλο του που απ οτι κατάλαβα ηταν ο αρχηγος. Ηρθε τρέχοντας κ με άρπαξε από το ποδι. Παιρνοντας επιβαιωση με δάγκωσε και πρώτος με αποτέλεσμα να εχω πολλαπλά δαγκώματα, να τραυματιστώ άσχημα που να χρειάζομαι νοσοκομείο.

Αρχισα να τσιρίζω, καθότι με δάγκωναν, μήπως με ακούσει κάποιος και τα διώξει απο πάνω μου. Τα σκυλιά  έφυγαν στο ουρλιαχτό μου και με ανοιχτές πληγές προχώρησα λίγο, που για πολύ καλή μου τύχη ήταν εκεί το κλιμάκιο της πολιτικής προστασίας του δήμου και οι εργαζόμενοι (ο Γιάννης και ο Μάκης απο το USAR HELLAS) ήξεραν να μου παρέχουν τις πρώτες βοήθειες και είχαν μαζί τους φαρμακείο.

Δοξα τω Θεω που ήταν εκεί και με φρόντισαν και με πήγαν σπίτι καθώς δεν γινόταν να επιστέψω μονη μου.

Σε επαφή με τις δημοτικές αρχες μου επιβεβαίωσαν πως τα σκυλιά ειναι εμβολιασμένα και τσιπαρισμενα, και μου διασφάλισαν  πως θα κινηθεί η διαδικασία για τα σκυλιά.  Μολαταύτα θεωρώ υποχρέωση μου να ενημερώσω τους δημότες πως υπάρχουν αδέσποτα σκυλιά που  δαγκώνουν χωρίς λογο και είναι αγρια και είναι απαραίτητη η απομάκρυνση τους από δημοσίους χώρους πράσινου στους οποιους οι πολίτες μπορούν να βγαίνουν να ξεσκάσουν.

Αποτέλεσμα σήμερα εχω 5 ράμματα δεν μπορώ να περπατήσω και χρειάζεται να πηγαίνω κάθε μερα σε χειρουργο ώστε να ελέγχει την υγεια των πληγών απο τα δαγκώματα.


Επόμενο Προηγούμενο
 

Φεστιβάλ Βιβλίου Θεσσαλονίκης 2025 στην Παραλία του Λευκού Πύργο

Φεστιβάλ Βιβλίου Θεσσαλονίκης 2025 στην Παραλία του Λευκού Πύργο

18:00 12/7/2025

27 Ιούν - 13 Ιούλ 2025

Καίτη Γαρμπή-Διονύσης Σχοινάς στη Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική

Καίτη Γαρμπή-Διονύσης Σχοινάς στη Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική

17:00 12/7/2025

14 Ιούλ - 16 Αυγ 2025

Εφημερεύοντα Φαρμακεία το Σάββατο στην Καλαμαριά

Εφημερεύοντα Φαρμακεία το Σάββατο στην Καλαμαριά

09:00 12/7/2025

Σάββατο 12/7

Υλοποίηση προγράμματος καθαρισμού σε όλες τις περιοχές της Καλαμαριάς

Υλοποίηση προγράμματος καθαρισμού σε όλες τις περιοχές της Καλαμαριάς

11:32 11/7/2025

Ο Δήμος Καλαμαριάς συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς τον εντατικό καθαρισμό και ευπρεπισμό σε κάθε γειτονιά της πόλης

Εφημερεύοντα Φαρμακεία την Παρασκευή στην Καλαμαριά

Εφημερεύοντα Φαρμακεία την Παρασκευή στην Καλαμαριά

09:00 11/7/2025

Παρασκευή 11/7

Θερινός Δημοτικός κινηματογράφος “cine AYRA”

Θερινός Δημοτικός κινηματογράφος “cine AYRA”

20:00 10/7/2025

Σε πλήρη εξέλιξη το πλύσιμο και η απολύμανση των κάδων απορριμμάτων στην Καλαμαριά

Σε πλήρη εξέλιξη το πλύσιμο και η απολύμανση των κάδων απορριμμάτων στην Καλαμαριά

18:00 10/7/2025

Πρόγραμμα πλυσίματος και απολύμανσης των κάδων απορριμμάτων

Ανοιχτό για το κοινό το θρυλικό ρουμανικό ιστιοφόρο Mircea

Ανοιχτό για το κοινό το θρυλικό ρουμανικό ιστιοφόρο Mircea

16:00 10/7/2025

Γιατί να το επισκεφθείτε

Αντικατάσταση φθαρμένης ράμπας

Αντικατάσταση φθαρμένης ράμπας

14:00 10/7/2025

Για ανέλκυση/καθέλκυση μικρών σκαφών στη Νέα Κρήνη

Σε επιφυλακή ο Δήμος Καλαμαριάς για τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα

Σε επιφυλακή ο Δήμος Καλαμαριάς για τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα

11:14 10/7/2025

Οδηγίες προστασίας από τους ισχυρούς ανέμους

Κλασικά Έπιπλα