Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της 12ης «Zootechnia»

24/1/2023 14:36    Επιστρέφει δυναμικά μετά από διετή απουσία λόγω κορωνοϊού
Σε αντίστροφη μέτρηση βρίσκεται η έναρξη της 12ης Διεθνούς Έκθεσης «Zootechnia» (2-5/2) στη Θεσσαλονίκη, η οποία μετά από διετή απουσία λόγω κορωνοϊού, επιστρέφει δυναμικά, έχοντας στο επίκεντρό της τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις και καινοτομίες, στους κλάδους των κτηνοτροφίας και πτηνοτροφίας.

Στη διάρκεια της «Zootechnia», που σύμφωνα με τη διοργανώτρια ΔΕΘ-Helexpo αποτελεί τη μοναδική ανάλογη και εξειδικευμένη έκθεση που πραγματοποιείται στην Ελλάδα και στην ΝΑ Ευρώπη, μεγάλες επιχειρήσεις των κλάδων της κτηνοτροφίας και πτηνοτροφίας, θα παρουσιάσουν μηχανήματα, υπηρεσίες, έρευνες, αλλά και σημαντικά είδη παραγωγικών ζώων.

Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή της η ΔΕΘ – Helexpo αναφέρει:

Όλες οι μεγάλες επιχειρήσεις της κτηνοτροφίας-πτηνοτροφίας, οι οποίες θα παρουσιάσουν από τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις και καινοτομίες μέχρι μηχανήματα, υπηρεσίες, έρευνες, αλλά και σημαντικά είδη παραγωγικών ζώων, συμμετέχουν στη μοναδική ανάλογη εξειδικευμένη έκθεση στην Ελλάδα και στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, στην Zootechnia, που πραγματοποιείται για 12η φορά από τις 2-5 Φεβρουαρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Η Zootechnia σηματοδοτεί τις εξελίξεις σε ένα από τα πιο δυναμικά πεδία της πρωτογενούς παραγωγής, που διέρχεται φάση υλοποίησης νέων επενδύσεων μέσω των Σχεδίων Βελτίωσης.

Η επενδυτική κινητικότητα στον κλάδο αποτυπώνεται από τη μεγάλη προσέλευση εκθετών και το ενδιαφέρον εμπορικών επισκεπτών για τη διοργάνωση, η οποία προσφέρει το απαραίτητο πεδίο για τη διενέργεια B2C και B2B συναντήσεων.

Εκτός από το εκτενές εκθεσιακό περιεχόμενο, η Zootechnia πλαισιώνεται και από ένα πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων, μεταξύ των οποίων ξεχωρίζουν το Pet Festival -έκθεση ζώων συντροφιάς και ζωοφιλίας- και το Σαλόνι Αλόγου, που αποτελεί ένα αφιέρωμα σε φυλές αλόγων.

Ακόμη θα πραγματοποιηθεί το 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο για το κρέας και τα προϊόντα του, ενώ το Εργαστήριο Ζωοτεχνίας και το Εργαστήριο Διατροφής του Τµήµατος Κτηνιατρικής της Σχολής

Επιστηµών Υγείας του ΑΠΘ, με την υποστήριξη της ΔΕΘ-Helexpo, θα αναδείξουν το ελληνικό αυγό µέσα από την µακρόχρονη ερευνητική τους εµπειρία στην ανάπτυξη καινοτόµων προϊόντων αυγού και στην υιοθέτηση ορθών πρακτικών εκτροφής.
Επόμενο Προηγούμενο
 

Θεσσαλονίκη: Πολίτες μετακίνησαν με τα χέρια παράνομα σταθμευμένο IX!

Θεσσαλονίκη: Πολίτες μετακίνησαν με τα χέρια παράνομα σταθμευμένο IX!

19:53 7/7/2018

για να περάσει λεωφορείο του ΟΑΣΘ

Θεσσαλονίκη: Θανατηφόρο τροχαίο - Απανθρακώθηκε ο οδηγός

Θεσσαλονίκη: Θανατηφόρο τροχαίο - Απανθρακώθηκε ο οδηγός

19:49 7/7/2018

13ο χλμ παλαιάς εθνικής οδού

Σοκ στο μπάσκετ - Νεκρός ο Τάιλερ Χάνεϊκατ

Σοκ στο μπάσκετ - Νεκρός ο Τάιλερ Χάνεϊκατ

18:19 7/7/2018

σε ανταλλαγή πυροβολισμών

Βρέθηκε ο 14χρονος Γιάννης

Βρέθηκε ο 14χρονος Γιάννης

11:47 7/7/2018

ευχαριστούμε για τη βοηθεια

Χάθηκε ο 14χρονος Γιάννης - Μπορείς να βοηθήσεις;

Χάθηκε ο 14χρονος Γιάννης - Μπορείς να βοηθήσεις;

02:39 7/7/2018

116000

Γαλεριανό Συγκρότημα: Ανοίγει ξανά από εβδομάδα το Πληροφοριακό Κέντρο

Γαλεριανό Συγκρότημα: Ανοίγει ξανά από εβδομάδα το Πληροφοριακό Κέντρο

01:41 7/7/2018

Εφορεία αρχαιοτήτων

Θεσσαλονίκη: Τούμπαρε αμάξι - Στο νοσοκομείο έγκυος γυναίκα

Θεσσαλονίκη: Τούμπαρε αμάξι - Στο νοσοκομείο έγκυος γυναίκα

01:36 7/7/2018

Τραυματίστηκαν 2 ατομα

«Αβγό» - ένας θάλαμος για τους τουρίστες στο διάστημα

«Αβγό» - ένας θάλαμος για τους τουρίστες στο διάστημα

01:33 7/7/2018

Axiom

Οι ΗΠΑ κήρυξαν στην Κίνα τον μεγαλύτερο εμπορικό πόλεμο στην ιστορία

Οι ΗΠΑ κήρυξαν στην Κίνα τον μεγαλύτερο εμπορικό πόλεμο στην ιστορία

01:31 7/7/2018

τέθηκε σε ισχύ

Σε Θεσσαλονίκη, Λονδίνο και Βρυξέλλες ο Τσίπρας

Σε Θεσσαλονίκη, Λονδίνο και Βρυξέλλες ο Τσίπρας

01:26 7/7/2018

την επόμενη εβδομάδα

Κλασικά Έπιπλα